- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.301
valla canım benimkisi de göz yanilmasi değilse bildiğin çizgi var. bence yarın sabah ilk ıdrarla tekrar mutlaka yapmalısın. bekliyorum mujdeniFlasla çektim
inşallah canım tamama hemen haber verririmvalla canım benimkisi de göz yanilmasi değilse bildiğin çizgi var. bence yarın sabah ilk ıdrarla tekrar mutlaka yapmalısın. bekliyorum mujdeniinşallah hayal kırıklığı olmaz
Bende gördum sanki cok sevındımsabah tekrarla yükle resımide canıminşallah canım tamama hemen haber verririm
korkuyorum test yanlışsa diyeBende gördum sanki cok sevındımsabah tekrarla yükle resımide canım
bekliyoruzzzzz canımkızlaaarrrrrrrrrrrrr sanırım gerçekten hamileyim bat a 4 gün var ama ikici test daha belirgin yani yine silik ama sabah olana göre bi bakın tamam mı az sonra atıcam fotoyu. ayyyyyyyyyyyy delircem heyecandan
ayy canm bende gördüm o silik çizgiyi inş. hamilesindirbirazdan iki saatlik idrarla yapıcam atarım foto canım
kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi(((((([/QUOTE
kan testi için mi? özele gitme Şansın yok mu ?
özel tıp merkezine gittim adetin gecsin doğru olmaz uygun değil şimdi dedi eve geldim geri
kızlar meraba.umarım herkes iyidir. esoes cim çok sevindim hayırlı olsun.Kizlarrr eşimle özel hastaneye gittik şok oldu eşim çünküveeee 39.96 pozitif cikti degerim hamileyiiimmmmm
teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herese nasip etsin dualarım isteyen herkes için sağlıkla nasip olsunkızlar meraba.umarım herkes iyidir. esoes cim çok sevindim hayırlı olsun.
uzun süredir giremiyorum moralim biraz bozuktu 10 ay oldu hala tık yok bende tüm kontroller yapıldı hiçbir şey yok. sadece rahim filmi kaldı. sizce bu filmi çektireyim mi ne dersiniz erken mi
teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herese nasip etsin dualarım isteyen herkes
için sağlıkla nasip olsun
ilk ay adet oldum ikinci ay adet olucam sanıp bıraktıgım zaman meğer ovulasyonmuş kaçırdım:) 3. ayda gebeyim inşallah:)ne kadar sürede gebe kaldı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?