Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlaaarrrrrrrrrrrrr sanırım gerçekten hamileyim bat a 4 gün var ama ikici test daha belirgin yani yine silik ama sabah olana göre bi bakın tamam mı az sonra atıcam fotoyu. ayyyyyyyyyyyy delircem heyecandan

kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi ((((((

özel tıp merkezine gittim adetin gecsin doğru olmaz uygun değil şimdi dedi eve geldim geri

sacmalamasinlar yaaaa resmen baştan savmislar!! canım sen yarın testini tekrarla o zaman napalim. yine böyle çıkarsa bence mutlaka kan testi yaptır.10 geçince kanda cikiomus çünkü. ay nasıl geçecek gece. sen şimdi çok heyecanlisindir

Kizlarrr eşimle özel hastaneye gittik şok oldu eşim çünkü veeee 39.96 pozitif cikti degerim hamileyiiimmmmm
kızlar meraba.umarım herkes iyidir. esoes cim çok sevindim hayırlı olsun.

uzun süredir giremiyorum moralim biraz bozuktu 10 ay oldu hala tık yok bende tüm kontroller yapıldı hiçbir şey yok. sadece rahim filmi kaldı. sizce bu filmi çektireyim mi ne dersiniz erken mi

teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herese nasip etsin dualarım isteyen herkes için sağlıkla nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…