Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) tutturdun bebişi darısı başımıza bakalım ben test yapmaya korkuyorum daha cesaretim yok 2 aydır negatif görmekten
canım benm bende yapmayaccaktım ki birden birşey dürttü ve kalktım su içmeme ve 1 saat durmama rağmen 10. gün gösterdi kendini şükürler olsun. sende sabahları yap cesaret gerekmiyor birşey seni dürtüyor zaten merak etme
inşallah sağlıkla hayırlısı olsun

Sabah uyandigimdan beri durtuyo bişeyler :) hic rahat uyuyamadim canim 5 kere idrara kalktim zaten tutup test yapmam mumkun degil negatif cikarsa yine cok aglarim gibi geliyor ama dayanamayip test alirim gibi :) hayirlisi bugun 11. Gun benim de

Sabah uyandigimdan beri durtuyo bişeyler :) hic rahat uyuyamadim canim 5 kere idrara kalktim zaten tutup test yapmam mumkun degil negatif cikarsa yine cok aglarim gibi geliyor ama dayanamayip test alirim gibi :) hayirlisi bugun 11. Gun benim de
tutar inşallah canımmm:) bende erkenden uyandım düzgün uyuyamadım heyecandan:)

10 ay oldu hala tık yok bende tüm kontroller yapıldı hiçbir şey yok. sadece rahim filmi kaldı. sizce bu filmi çektireyim mi ne dersiniz erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…