- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.321
Tebrik ederım canım allah kucagına almayı nasıp etsınilk ay adet oldum ikinci ay adet olucam sanıp bıraktıgım zaman meğer ovulasyonmuş kaçırdım:) 3. ayda gebeyim inşallah:)
teşekkür ederim canım inşallah:)Tebrik ederım canım allah kucagına almayı nasıp etsın
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) tutturdun bebişi darısı başımıza bakalım ben test yapmaya korkuyorum dahaFlasla çektim
Canım tebrik ediyorum senii.. Bu profil foton çok hoş ve sanırım sana uğur getirdiKizlarrr eşimle özel hastaneye gittik şok oldu eşim çünküveeee 39.96 pozitif cikti degerim hamileyiiimmmmm
canım benm bende yapmayaccaktım ki birden birşey dürttü ve kalktım su içmeme ve 1 saat durmama rağmen 10. gün gösterdi kendini şükürler olsun. sende sabahları yap cesaret gerekmiyor birşey seni dürtüyor zaten merak etmeCanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) tutturdun bebişi darısı başımıza bakalım ben test yapmaya korkuyorum dahacesaretim yok 2 aydır negatif görmekten
ayyy sanırım canım teşekkür ederim :))Canım tebrik ediyorum senii.. Bu profil foton çok hoş ve sanırım sana uğur getirdi
Sabah uyandigimdan beri durtuyo bişeyler :) hic rahat uyuyamadim canim 5 kere idrara kalktim zaten tutup test yapmam mumkun degil negatif cikarsa yine cok aglarim gibi geliyor ama dayanamayip test alirim gibi :) hayirlisi bugun 11. Gun benim decanım benm bende yapmayaccaktım ki birden birşey dürttü ve kalktım su içmeme ve 1 saat durmama rağmen 10. gün gösterdi kendini şükürler olsun. sende sabahları yap cesaret gerekmiyor birşey seni dürtüyor zaten merak etme
inşallah sağlıkla hayırlısı olsun
tutar inşallah canımmm:) bende erkenden uyandım düzgün uyuyamadım heyecandan:)Sabah uyandigimdan beri durtuyo bişeyler :) hic rahat uyuyamadim canim 5 kere idrara kalktim zaten tutup test yapmam mumkun degil negatif cikarsa yine cok aglarim gibi geliyor ama dayanamayip test alirim gibi :) hayirlisi bugun 11. Gun benim de
Pozitifi görsem bir hafta uyumam heyecandan herhaldetutar inşallah canımmm:) bende erkenden uyandım düzgün uyuyamadım heyecandan:)
canm tebrik ederim hayırlı olsunn sevindimmm adınaKizlarrr eşimle özel hastaneye gittik şok oldu eşim çünküveeee 39.96 pozitif cikti degerim hamileyiiimmmmm
dün yuyamadım bugün nasıl olcak bakalım:)Pozitifi görsem bir hafta uyumam heyecandan herhalde
teşekkür ederim bebeğiiimm darısı isteyen herkese:)canm tebrik ederim hayırlı olsunn sevindimmm adına
canimmm mm çok sevindim!!! hayırlısıyla kucaginiza alın inşallahKizlarrr eşimle özel hastaneye gittik şok oldu eşim çünküveeee 39.96 pozitif cikti degerim hamileyiiimmmmm
Günaydın canim nasılsın bakalimgünaydın kızlar
iyiyim çoookk şükür rabbime. sen nasıılsın bakim:)) kan verdim geldimama yarın a cıkar dedı sonucu :)Günaydın canim nasılsın bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?