- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.341
Canım erken değil bana sorarsan, biz 4. denemeden sonra gittik doktora. Eşimin sperm morfolojisi ve hareketi düşük çıktı. Şimdi diyoruz keşke daha evvel gitseydik ilaç tedavisi başlatılırdı hiç değilse. Şuan ilaçlara başladı 3 ay sonra tekrar test yapacak artış olmasa tüp bebeğe başvurmak zorunda kalırız.. Sizde tüm tetkikleri hem sen hem eşin yapın mutlaka. Inşallah hiçbişy çıkmaz ama olsa bile bilmek daha iyi10 ay oldu hala tık yok bende tüm kontroller yapıldı hiçbir şey yok. sadece rahim filmi kaldı. sizce bu filmi çektireyim mi ne dersiniz erken mi
e sen zaten kan vermemis miydin? tekrar mi kan verdin? ben eh işte nasıl olayım boşta bekliyorum. Bu ay yumurtlamayi hiç yakalayamadim erken oldu muhtemelen.iyiyim çoookk şükür rabbime. sen nasıılsın bakim:)) kan verdim geldimama yarın a cıkar dedı sonucu :)
Nasılsın canım , benimde bata 2 gün kaldı dün test yaptım yine negatif yine negatif adet belirtimde yok aman aman göğüslerim acıyor ve şiş sadece ve dünden beri sağ göğüs ucum çok kaşınıyor ara ara Allah'tane sen zaten kan vermemis miydin? tekrar mi kan verdin? ben eh işte nasıl olayım boşta bekliyorum. Bu ay yumurtlamayi hiç yakalayamadim erken oldu muhtemelen.
canım ne diyeyim sabır diliyorum senden beter durumdayıımNasılsın canım , benimde bata 2 gün kaldı dün test yaptım yine negatif yine negatif adet belirtimde yok aman aman göğüslerim acıyor ve şiş sadece ve dünden beri sağ göğüs ucum çok kaşınıyor ara ara Allah'tanadet olursam hormon testi yaptıracağım sanırım adetlerim düzenli ama proklaktin filan yüksek olmasın ya Yani bu ayda hüsran umutlu başlamadığım her ay hüsran oluyor
Ah canim nasip iste ben daha atanamadim seneye ne olacagiz o da belli değil inşallah bebegin yazin olurda izinlerle filan erkenden gelirsin :) ben beklemeye alismaya basladim galiba gecen ay daha kotuydum bu ay melul melul bati bekliyorumcanım ne diyeyim sabır diliyorum senden beter durumdayıımçok moralim bozuk. 3 yıl sgk şartı geldi eş durumunda ağustosta atanamayacağım.bir araya gelemiyoruz önemli günde hamile de kalamıyorum kocamdan en az 1 yıl daha uzak kalacağım en azından eşin yanında bi bakmışsın diğer ay hamilesin
Az kalmış bat a canım :) insallah geleceksen gecikmeden gelir dw boşa umutlanmazsin...tabi gelmemesi umidimizAh canim nasip iste ben daha atanamadim seneye ne olacagiz o da belli değil inşallah bebegin yazin olurda izinlerle filan erkenden gelirsin :) ben beklemeye alismaya basladim galiba gecen ay daha kotuydum bu ay melul melul bati bekliyorum
yumurtlamayi belkide yakalamissindir dert etme biz bildik saniyiruzda rabbim nssip ederse yakalamissindire sen zaten kan vermemis miydin? tekrar mi kan verdin? ben eh işte nasıl olayım boşta bekliyorum. Bu ay yumurtlamayi hiç yakalayamadim erken oldu muhtemelen.
Benim bat 5 gün var testte negatif çıkıyor ama ben kana baktırsammı sızce bekleyemiyorum negatif yada pozitif öğrenmek istiyorum artıkEvet canım vermiştim adet e 4 gun kala 39.69.du. 40 saat gevti ustunden tekrar sonuc 96.89 cikti katlanmis cok şükür
Off ya ne zor beklemek. Bende 12 gun beklicem. Gunler gecmiyo...Benim bat 5 gün var testte negatif çıkıyor ama ben kana baktırsammı sızce bekleyemiyorum negatif yada pozitif öğrenmek istiyorum artık
cnm sen de mi aralik annesi oluosun yoksa ocak miEvet canım vermiştim adet e 4 gun kala 39.69.du. 40 saat gevti ustunden tekrar sonuc 96.89 cikti katlanmis cok şükür
e süper!!! çok sevindim canim :)Evet canım vermiştim adet e 4 gun kala 39.69.du. 40 saat gevti ustunden tekrar sonuc 96.89 cikti katlanmis cok şükür
Yok ya kesin yakalayamadimyumurtlamayi belkide yakalamissindir dert etme biz bildik saniyiruzda rabbim nssip ederse yakalamissindir
Geldi canım geldi sağolsun bekletmedi yine :) tam tahmin ettiğim gibi sabah geldi 11 e kadar gelir dedim 10.45 te geldi :) karın ağrısı çekiyorum kötüyüm birazedds naber gelen giden var mı?
canim benim eğer yumurtlama döneminde direkt tutsaydı herkes istediği ay hamile kalirdiGeldi canım geldi sağolsun bekletmedi yine :) tam tahmin ettiğim gibi sabah geldi 11 e kadar gelir dedim 10.45 te geldi :) karın ağrısı çekiyorum kötüyüm biraz3. deneme de fos çıktı zaman geçtikçe endişeleniyorum ama elden bişey gelmiyor hadi 2 ay yumurtlamadan sonra oldu diye olmadı dedim bu ay erken yumurtladım bir gün önce olmuştu ama önce ki zamanlar gibi akıntım yoktu sonuç tutmadı yine acaba spermler geçip gideme di mi akıntı olmayınca ne bileyim canım negatif düşünmekten olmadı gibi geliyor bu ay hayırlısı yeni umutlar inşallah hepimize :)
Sağol canım desteğin için :) çok karamsar değilim aslında bu ay ama tahmin edersin ki adet dönemi ruh dalgalanmalarıca
canim benim eğer yumurtlama döneminde direkt tutsaydı herkes istediği ay hamile kalirdibu kadar karamsar olma 1-2 ay daha bekle bakalım ben umutluyum senden
hayali bile güzelSağol canım desteğin için :) çok karamsar değilim aslında bu ay ama tahmin edersin ki adet dönemi ruh dalgalanmalarıgarip garip :) bekliyorum bakalım bu ay ne olacak pazartesi hormonlarıma da baktırırım belki içim rahat etsin diye ama kocamı ikna edemedim daha teste gitmesine az daha bekleyelim diyor :) bir kaç ay sonra zorla götürücem keçiboynuzu özü yiyor her gün bir aydır bakalım hayırlısı bende senden kocayı yakaladığın an umutluyum hadi bakalım :) bizim böyle giderse anca yaza olacak bebeklerimiz de bahara doğar ohh mis :) güzel güzel büyütürüz inşallah
İnşallah gerek kalmaz canım bakalım zaman neler gösterecek :) eşim sağolsun benim üzülmeme dayanmaz gider ya ben bu ay bile gider diye düşünüyordum ama çok ağlayıp sızlamadım üzülmedi halime herhaldehayali bile güzelbakalım ne zaman olacak Bence eşin haklı. biraz daha bekleyin. zatwn erkekleri ikna etmek çok zor. buna şükür en azından hiç gitmem demiyor. insallah hiç gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?