Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Yani randevu aldiysan yaptır bence. için rahat eder hem

Kimseler uğramıyor galıba artık benımde adete son 5 gun bakalım kısmette ne var bu ay??

Kimseler uğramıyor galıba artık benımde adete son 5 gun bakalım kısmette ne var bu ay??
selammmmmmm benim de son 5. 5 Mayıs Salı bat.ama benim belirtiler başladı bel ağrısı kasik ağrısı falan sen de durum nasil

canim naptin test noldu sesin çıkmadı merak ettim seni?
Yok canım gitmedim :) bişey yoktur gibi geliyor adetlerim hep düzenli doktorumda öyle demişti biraz rahat bırakayım dedim kendimi açıkcası :) dün bitti regl çörek otu bal tarçın yapıyorum ama çok az yiyorum erken yumurtlama olupta kaçırmayayım diye ovulasyon testi de aldım :) birde stresle başa çıkma yöntemleriyle uğraşıyorum kendi kendime araştırmalar yapıp he birde kpss hazırlık sürecindeyim biliyorsun ki günüm dersanede geçiyor öyle oluruna bıraktık yaza kadar olmazsa sınav bitimde güzel bir doktora gidip tüm tahlilleri yaptırırım ne gerekiyorsa rahim filmide dahil eşimde gelir sanırsam sonrasıda nasip :) Burası da pek bir sessizleşti yaz geliyor diye mi ne biz kaldık bir tek :) sen neler yapıyorsun var mı gelişmeler ?

adetlerın duzenlı olması hormonların normal oldugunu göstermıyor maalesef benım de adetlerımde hıcbır sıkıntı yoktu ama prolaktın hormonum yuksek cıktı

adetlerın duzenlı olması hormonların normal oldugunu göstermıyor maalesef benım de adetlerımde hıcbır sıkıntı yoktu ama prolaktın hormonum yuksek cıktı
Hmm ama ben prolaktin hormonu yüksek olunca yumurtlama bozukluğu oluyor adet günlerinde sapmalar olur diye biliyordum birde göğüslerden süt gelmesi v.s. gibi belirtiler 28 günde bir adet oluyorum 14. yumurtlamamı hissederdim hep doktorumda bu çok iyi bişey demişti neyse birkaç ay daha bekleyelim bakalım olmazsa giderim . Birde doktorlarda hormonlarda ki hafif dalgalanmaları önemsemiyorlar tamamen bebeğe engel diyemeyiz diyorlar. Neyse hayırlısı canım sen kaç aydır deniyordun ?

selammmmmmm benim de son 5. 5 Mayıs Salı bat.ama benim belirtiler başladı bel ağrısı kasik ağrısı falan sen de durum nasil
Bende bu ay hamıle degılım kesın cunku adetten önce göguslerım agrır adete 2-3 gun kalası gecer yıne ağrıdı bugun acısı gectı .oğluma hamıle kalınca o acı hıc gecmemıs gıderek artmıştı eşim eve gelınce sarılamıyordum kıyafet bıle acıtıyordu o derece.kısmet artık gec olsun güç olmasın salı gunu tam anlaşılır test falan yapmayacam bu sefer dırek adet olayım

altıncı ay bu ay prolaktın yuksek olursa yumurtlama olmaz ya da kalıtesız yumurta olur benım de goguslerımden sut gelmıyordu ve dedıgım gıbı adetım cok duzenlıydı ama yuksek cıktı gecen ay ılac kullandım adetım ıkı gun gecıktı su an beklemedeyım bakalım

Benımde son 3 gün adete test falan yapmayacam
Canım benimde 5 gün kaldı gene aynı günlere denk geldik.. Sahi benim artk hiç umudum kalmadı bu ay, eşimin sperm sonuçları sınırda cıktı hem sayı hem hareket sınırda. Şimdilik eşime vitamin desteğine başladık 3 ay sonrasında etki gösterir dedi doktor, inşallah artar değerler.. bende bi dolu test stoklamştm hiç yapasm yok

Benım de normalde bugun adetımın ucuncu gunu olacaktı ve bugun gıdıp hormon testlerimı ve esımın testlerını yaptıracaktım ama gelmeyince beklemeye basladım artık

Benım de normalde bugun adetımın ucuncu gunu olacaktı ve bugun gıdıp hormon testlerimı ve esımın testlerını yaptıracaktım ama gelmeyince beklemeye basladım artık
Canım yumurtlama gününden eminsen Bat'ıından emin olabilirsin. Eğer 14 günü bide 3 gün geçtyse hayırlı olsun şimdiden test yaptır bence

Herkese sellaaammm :) Nasılsıniz kızlar nasıl gidiyor. Ben bol kusmali sürekli yatmali zor bir dönem geçirdim şimdiye kadar. Inşallah sizin hamilelikler benimki gibi geçmez. Dün annemin yanına geldim yolda dahada kötü oldum. Annemin evine girdim yarım saat kotuydum sadece ondan sonra sanki 2 aydır o bulantilari kusmalar yaşayan ben degilmisim gibi iyilestim ayaklandim :) Anne sefkati herseye care demek ki . Sizler neler yapıyorsunuz anlatın hele :)

Bu ayda deneyelim olmazsa giderim doktora bu aydan umitliyim insallah ilgincmis gercekten öğrenmiş oldum cok mu yüksek cikmisti prolaktin fazla yuksek degilse düzelir cabucak belki bebek gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…