- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.381
Insallah hiç olmaz canım. Olmayanlarda var ben şanssız olanlardanim :)teşekkür ederim canım bende halen kusma bulantı yok bakalım:)) olmaycakmı acaba diyorum
hayırlısı bakalım :))Insallah hiç olmaz canım. Olmayanlarda var ben şanssız olanlardanim :)
Durmadan kan tahlılı nıye veriyorsun ki ?gebelık varmı dıye 1 kere vermen yeterkı sonra keseyı görmeye gıdersın.deger 2000 oldugunda kese gözüküyor senınkı zaten gözükür sımdı gıtsen.9 gun sonra kalp atışınıda duyarsın sabret nasılsa hamılesın uzun bır süreç senı beklıyor:)kan falan verme canım artık.acıkcası ben hamıle kalınca ıdrar testinde cıkınca kan falan vermeyı hıc düşünmüyorum dırek bebegı görmeye gıderımhayırlısı bakalım :))
ya benim bat a 4 gün kala 39 du sonra 2 gün sonra 96 idi sonra en son yaptırdığımda yani nerdeyse bir hafta önce 1035 idi değerim yeniden yaptırsammı ?? katlandı diye ve kanamam yok diye sağlıklı gebeliktir diye düşünüp yaptırmadım 1000 ın üzerine de çıkınca?? haftaya salı benim muayene günüm doktor a . daha 9 gün var napsam???
Siz yınede deneyın canım umudunu yürütme benım arkadasım neredeyse 0 spermle hamıle kaldı şekil fslan bıle bozuktu spermın tüp bebektı onun ama o bıle ımkansız gıbıydı hıc üzülme bize Allah verdı bıtane ama belkı bıdaha olmayacak bır sıkıntı varsada bılmıyorum kısmet hayırlısı olsun hayırlı zamandaCanım benimde 5 gün kaldı gene aynı günlere denk geldik.. Sahi benim artk hiç umudum kalmadı bu ay, eşimin sperm sonuçları sınırda cıktı hem sayı hem hareket sınırda. Şimdilik eşime vitamin desteğine başladık 3 ay sonrasında etki gösterir dedi doktor, inşallah artar değerler.. bende bi dolu test stoklamştm hiç yapasm yok
Yaptırma bence canım strese sokma kendini. Ben bir kez olcturdum 12 çıktı sonra bekledim :) zaten güzel katlanmış sağlıklı gebeliktir merak etmehayırlısı bakalım :))
ya benim bat a 4 gün kala 39 du sonra 2 gün sonra 96 idi sonra en son yaptırdığımda yani nerdeyse bir hafta önce 1035 idi değerim yeniden yaptırsammı ?? katlandı diye ve kanamam yok diye sağlıklı gebeliktir diye düşünüp yaptırmadım 1000 ın üzerine de çıkınca?? haftaya salı benim muayene günüm doktor a . daha 9 gün var napsam???
Böyle deme canm inşallah olucaktır en kısa sürede.. Aslnda kafaya takmasak bu kadar olurdu, Ben şimdiye kadar sadece bu ay testlere sarmadım merak etmedim oda sperm sonuçlarımz ii çıkmadı die. Sizin bi tane olmuş demek bi problem yok canm kafaya takma inşallah 2. de gelecektir yakında..Siz yınede deneyın canım umudunu yürütme benım arkadasım neredeyse 0 spermle hamıle kaldı şekil fslan bıle bozuktu spermın tüp bebektı onun ama o bıle ımkansız gıbıydı hıc üzülme bize Allah verdı bıtane ama belkı bıdaha olmayacak bır sıkıntı varsada bılmıyorum kısmet hayırlısı olsun hayırlı zamanda
ayyy bnimki durdurmadı tabi geçen hafta başının etini yemiştim bir daha vereyim değerim yükseldimi diye meraktan bugün yine verdim sonuç yarın çıkacak katlansın istiyorum ya hep o yüzden meraktan:))Durmadan kan tahlılı nıye veriyorsun ki ?gebelık varmı dıye 1 kere vermen yeterkı sonra keseyı görmeye gıdersın.deger 2000 oldugunda kese gözüküyor senınkı zaten gözükür sımdı gıtsen.9 gun sonra kalp atışınıda duyarsın sabret nasılsa hamılesın uzun bır süreç senı beklıyor:)kan falan verme canım artık.acıkcası ben hamıle kalınca ıdrar testinde cıkınca kan falan vermeyı hıc düşünmüyorum dırek bebegı görmeye gıderım
ayy evet inşallah oyledirde off yoksa rüyalarıma giriyor gittim geldim bakalım yarın çıkar:)Yaptırma bence canım strese sokma kendini. Ben bir kez olcturdum 12 çıktı sonra bekledim :) zaten güzel katlanmış sağlıklı gebeliktir merak etme
Aman dur olmasın canm bulantın fln inş. kaç gündürlü neler çekiyorum neler kusmadan dolayııteşekkür ederim canım bende halen kusma bulantı yok bakalım:)) olmaycakmı acaba diyorum
hadiii o kadar kötümü gerçi bana erken mi acaba 6. haftadayım 6 hafta 0 günlükAman dur olmasın canm bulantın fln inş. kaç gündürlü neler çekiyorum neler kusmadan dolayıı
hadiii o kadar kötümü gerçi bana erken mi acaba 6. haftadayım 6 hafta 0 günlük
ooo hemde ne fena ben cumartesi günü acillik oldum canm kusmadan ,baş ağrısından, halsizlikten dolayı serumu yiyince kendime geldim umarım sende olmazz bulantıhadiii o kadar kötümü gerçi bana erken mi acaba 6. haftadayım 6 hafta 0 günlük
inşallah canım yaa başlamasın tabiki ama hamileliğimi anlamıyorum gibi oluyor:))Bende 6. haftadayım cnm ama çok fena başladı bulantılarım. ilkinde daha geç başlamıştı ama 6-7. ayıma kadar sürdü. bu inşallah o kadar sürmez . seninde hiç başlamaz inşallah
off zormuş demek inşalah olmaz o zaman canım yaaaa.ooo hemde ne fena ben cumartesi günü acillik oldum canm kusmadan ,baş ağrısından, halsizlikten dolayı serumu yiyince kendime geldim umarım sende olmazz bulantı
şiş değilde zaten biraz göbekliyimm :) bazılarının şiş olabiliyormuş nedendir bilmiyorum.off zormuş demek inşalah olmaz o zaman canım yaaaa.
sizinde hemen geçer inşallah:))
karnın şişmi seninde kocaman benim yaaaa gören hamilesin der zaten kimse bilmiyor ama
inşallah canım yaa başlamasın tabiki ama hamileliğimi anlamıyorum gibi oluyor:))
ya birşey sorucam benim karnım 5 6 aylık gibi şişiyor senin nasıl durumlar gaz mı anlamadım ki yaaa
ayy evet bayağı büyk oldu yaaa kilo almadım ama karnım büyüdü acaba ikizmi diyorum kendi kendime daha haftaya gitcem doktora daşiş değilde zaten biraz göbekliyimm :) bazılarının şiş olabiliyormuş nedendir bilmiyorum.
hımmm ayyy bakalım nasıl gidecek diğer aylar:))beni de gören 4-5 aylık sanıyor. aynı durumdayız Gaz şişlik ödem fena yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?