- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.401
[/QUOTE]benim de bat yarın. aynı klasik adet belirtileri işte. olsa da kurtulsamZaten ovulasyonu tutturamamistik yine.burasi çok sıkıcı olmaya başladı. yeni taze haberler versin birileri
Kac günde arttı bu değer canım. Ikiz olmasınkızlarr selam:))
değerim 12803 cıktı 1035 den sonra :))
ayy canım ne biliyim 6 günde 96 dan 1035 e çıkmıştı şimdi yine 5 günde 1035 den 12803 e çıkmışKac günde arttı bu değer canım. Ikiz olmasın
Tek gebelik olup hızlı artarda var ama ikiz gebelikte ihtimaller arasında olabilir bence :) hayırlısı. Kese falan görmedin dimiayy canım ne biliyim 6 günde 96 dan 1035 e çıkmıştı şimdi yine 5 günde 1035 den 12803 e çıkmışbende şüpheleniyorum yaaa:)) iki kat artar dediler iki günde bir benim öyle olsa 2 bin 4 bin 8 bin olması gerek diyordum :))
yok canım yaa kanamam falan yok şükür bde değerler kat be kat artınca acele etmedım bu haftaya gideyim dedim kese rahat olsun üstten baksın diye ama doktor randevusu dolu o yüzden haftaya salı ya kaldı inşallah sorun yoktur dimi yaaaTek gebelik olup hızlı artarda var ama ikiz gebelikte ihtimaller arasında olabilir bence :) hayırlısı. Kese falan görmedin dimi
Canım testin açılıp koyulasmasi bende de oluyodu . nedenini bilmiyorum. Inşallah içine dogan olurda bu ay tutar. Ben çok giremiyorum zaten girdiğimde de bildirim gelmiyor çoğu zaman. Şu bulantilarim biz geçsin rahatlayayim sık sık gelicem buraya :) Bulantilar beni mahvetti akşamdan beri doğru düzgün uyumadim. Daha kilo bile alamadım 14. Haftaya giriyorum[/QUOTE]Şu forumda beni soran tek kişisin :) arkadaşım valla sen yazınca mutlu oluyorumvarsın olmasın bu ay sen kocayı yakalayınca tutacak o bebiş bende kaç gündür bu ay umutlu olacam diye kendime telkin edip durdum ama umutlu olamıyordum ama bugün içime bir his doğdu Allah'ım inşallah yanılmam bu ay gelir bebişimm :) ovu testi takip ediyorum bende canımcım çörek otu bal tarçın yiyorum ama azıcık dengemi bozmasın diye bazen koyulaşıyor bazen açılıyor test anlamadım ama daha yumurtlama olmadı zaten zamanı da var en geç cuma yumurtlarım gibi geliyor :) heyecanla bekliyorum artık biz haber verelim yahu çok sessiz heyecansız oldu burası dediğin doğru bir canlasın
Canım normal gibi gözüküyor ama inşallah Allah gönlüne göre verir :) sağlıkla al kucağına bebeğini biz geçen ay yine az çalışıp tutturamadık beraber gidiyorduk seninle inşallah benimde bu ay gelir bebişim banada dua et taze anne :)ayy canım ne biliyim 6 günde 96 dan 1035 e çıkmıştı şimdi yine 5 günde 1035 den 12803 e çıkmışbende şüpheleniyorum yaaa:)) iki kat artar dediler iki günde bir benim öyle olsa 2 bin 4 bin 8 bin olması gerek diyordum :))
ayyy ayy ayyy etmezmiyim canım dualarım tüm isteyenlere sağlıkla olsun inşallah:)) aminnnCanım normal gibi gözüküyor ama inşallah Allah gönlüne göre verir :) sağlıkla al kucağına bebeğini biz geçen ay yine az çalışıp tutturamadık beraber gidiyorduk seninle inşallah benimde bu ay gelir bebişim banada dua et taze anne :)
İnşallah geçicek canım az daha sık dişini . 4. deneme bu ay dün artık tam anlamıyla çalışmalara başladık bir 20 dk yattım koyu çizgiyi görünce sabaha kadar kalkmam herhaldeCanım testin açılıp koyulasmasi bende de oluyodu . nedenini bilmiyorum. Inşallah içine dogan olurda bu ay tutar. Ben çok giremiyorum zaten girdiğimde de bildirim gelmiyor çoğu zaman. Şu bulantilarim biz geçsin rahatlayayim sık sık gelicem buraya :) Bulantilar beni mahvetti akşamdan beri doğru düzgün uyumadim. Daha kilo bile alamadım 14. Haftaya giriyorum
Sıkı calisin hamile kalinca çalışma günlerini çok arar esinİnşallah geçicek canım az daha sık dişini . 4. deneme bu ay dün artık tam anlamıyla çalışmalara başladık bir 20 dk yattım koyu çizgiyi görünce sabaha kadar kalkmam herhaldeSen olmayınca topiğin tadı olmuyor bizi toparlayan senmişsin iyi ol da gel çabucak inşallah bebişin cinsiyeti belli olmadı mı daha ?
evt netten araştırdım hem idrar hem de kan da pozitif görünüp değerin düşüşe geçmesile kimyasal gebelik denir yazıyordu...ama yine danışmak istedim sizlere...çokkk sancılı berbat bir gün geçirdim....akşam saati itibariylee wc den çıkamadım afedersiniz idrar yaoıypr gibi sulu sulu uzayan şekilde geldi adetim sancım azaldı şükür....komşumunda bu ay 1 hafta gecikti 3 çocuğu var ve korunuyor....biz onunla aynı zamanda adet oluruz 2 gün var aramızda...ya mevsimsel dedk ya da benim hamilelik planımdan konuşmaktan beyinlerimiz şartlandı geciktirdik....unutamayacağım bir adet dönemi geçti benim için poffffffff
haklısın ama daha tek taraflı kasık sancısı çekmedim ondan daha yumurtlamadım diye düşünüyorum 6. günden itibaren test yapıyorum bugün 12. gün hiç çok açık çizgi çıkmadı hep belirgin hafif koyulaşıyor sonra yine aynı bakalım tam koyu olacak mı aslında çok doktora gidesim var eşim izin vermiyor :) ne durumda diye merak ediyorum. Genelde 15. gün yumurtluyorum oda Cuma gününe denk geliyor ama ne olur ne olmaz o güne kadar neredeyse her gün çalışma düşünüyorum kaliteyi etkilemez umarımCanım sen yumurtalamadan önce de çalışmalara devam et. bazen o çizgi tam kırmızı olmadan siliklesebiliyor.aman kacirma
canım zaten doktorlar da 10-18. günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar. Hem hemen hemen aynı günde yumurtluyormuşuz ama 1 ya da 2 gün şaşabilir demişti doktor bana. Ben de çok emindim kendimden 12. gün kırmızı çizgiyi görüp 13 de çatlıyordu kaç aydır. Bu ay kaçırdım hem muhtemelen 2 gün önce falan çatladı. O yüzden diyorum. Hem kaliteyi o kadar düşürse doktorlar gün aşırı ilişkiyi önermez diye düşnüyorum.haklısın ama daha tek taraflı kasık sancısı çekmedim ondan daha yumurtlamadım diye düşünüyorum 6. günden itibaren test yapıyorum bugün 12. gün hiç çok açık çizgi çıkmadı hep belirgin hafif koyulaşıyor sonra yine aynı bakalım tam koyu olacak mı aslında çok doktora gidesim var eşim izin vermiyor :) ne durumda diye merak ediyorum. Genelde 15. gün yumurtluyorum oda Cuma gününe denk geliyor ama ne olur ne olmaz o güne kadar neredeyse her gün çalışma düşünüyorum kaliteyi etkilemez umarım
Gün aşırıyı doktorlar öneriyor ama ben her gün diye düşünüyorum canım kaçırmayayım hiç diye :) evet yumurtlamada oynama olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde ondan erkenden test yapmaya başladım bakalım ya ne olacak bu ay inşallah tutar umutlu olmak istiyorumcanım zaten doktorlar da 10-18. günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar. Hem hemen hemen aynı günde yumurtluyormuşuz ama 1 ya da 2 gün şaşabilir demişti doktor bana. Ben de çok emindim kendimden 12. gün kırmızı çizgiyi görüp 13 de çatlıyordu kaç aydır. Bu ay kaçırdım hem muhtemelen 2 gün önce falan çatladı. O yüzden diyorum. Hem kaliteyi o kadar düşürse doktorlar gün aşırı ilişkiyi önermez diye düşnüyorum.
ben de adetimi bekliyorum canım bugündü günüm.Yarın gelir.Zaten son iki aydır hep 2 gün gecikmeli geliyor :/ ben de adetin 3. günü bal-tarçın-çörek otuna başlıycam . kısmet artık. Bizim tutmaa ihtimali düşük biliosun da yine de umutla denemeye devam :) valla senin için daha umutluyum önce sen vereceksin haberi inşallahGün aşırıyı doktorlar öneriyor ama ben her gün diye düşünüyorum canım kaçırmayayım hiç diye :) evet yumurtlamada oynama olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde ondan erkenden test yapmaya başladım bakalım ya ne olacak bu ay inşallah tutar umutlu olmak istiyorumsen ne alemdesin var mı gelen giden ?
Başla canım başla bende bu ay yedim 10 gün boyunca ama fazla yemedim 1 .ay kaşığı kadar düzenimi bozmasın diye :) sende bu ay yakalarsın belki kocayı o zaman tutar inşallah bakalım en yakın zamanda güzel haber veririz. uzadıkça stres yapmaya başlıyorum . Geçen aylar çok fazla üzülmüştüm bu ay yine iyi durumdayım inşallah sonum hüsran olmaz. Bizde yaza hamile girerizben de adetimi bekliyorum canım bugündü günüm.Yarın gelir.Zaten son iki aydır hep 2 gün gecikmeli geliyor :/ ben de adetin 3. günü bal-tarçın-çörek otuna başlıycam . kısmet artık. Bizim tutmaa ihtimali düşük biliosun da yine de umutla denemeye devam :) valla senin için daha umutluyum önce sen vereceksin haberi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?