Yaza hamile olarak girmek isteyenler

benim de bat yarın. aynı klasik adet belirtileri işte. olsa da kurtulsamZaten ovulasyonu tutturamamistik yine.burasi çok sıkıcı olmaya başladı. yeni taze haberler versin birileri
[/QUOTE]
Şu forumda beni soran tek kişisin :) arkadaşım valla sen yazınca mutlu oluyorum varsın olmasın bu ay sen kocayı yakalayınca tutacak o bebiş bende kaç gündür bu ay umutlu olacam diye kendime telkin edip durdum ama umutlu olamıyordum ama bugün içime bir his doğdu Allah'ım inşallah yanılmam bu ay gelir bebişimm :) ovu testi takip ediyorum bende canımcım çörek otu bal tarçın yiyorum ama azıcık dengemi bozmasın diye bazen koyulaşıyor bazen açılıyor test anlamadım ama daha yumurtlama olmadı zaten zamanı da var en geç cuma yumurtlarım gibi geliyor :) heyecanla bekliyorum artık biz haber verelim yahu çok sessiz heyecansız oldu burası dediğin doğru bir canlasın

Şu forumda beni soran tek kişisin :) arkadaşım valla sen yazınca mutlu oluyorum varsın olmasın bu ay sen kocayı yakalayınca tutacak o bebiş bende kaç gündür bu ay umutlu olacam diye kendime telkin edip durdum ama umutlu olamıyordum ama bugün içime bir his doğdu Allah'ım inşallah yanılmam bu ay gelir bebişimm :) ovu testi takip ediyorum bende canımcım çörek otu bal tarçın yiyorum ama azıcık dengemi bozmasın diye bazen koyulaşıyor bazen açılıyor test anlamadım ama daha yumurtlama olmadı zaten zamanı da var en geç cuma yumurtlarım gibi geliyor :) heyecanla bekliyorum artık biz haber verelim yahu çok sessiz heyecansız oldu burası dediğin doğru bir canlasın [/QUOTE]
Canım testin açılıp koyulasmasi bende de oluyodu . nedenini bilmiyorum. Inşallah içine dogan olurda bu ay tutar. Ben çok giremiyorum zaten girdiğimde de bildirim gelmiyor çoğu zaman. Şu bulantilarim biz geçsin rahatlayayim sık sık gelicem buraya :) Bulantilar beni mahvetti akşamdan beri doğru düzgün uyumadim. Daha kilo bile alamadım 14. Haftaya giriyorum

Tek gebelik olup hızlı artarda var ama ikiz gebelikte ihtimaller arasında olabilir bence :) hayırlısı. Kese falan görmedin dimi

Tek gebelik olup hızlı artarda var ama ikiz gebelikte ihtimaller arasında olabilir bence :) hayırlısı. Kese falan görmedin dimi
yok canım yaa kanamam falan yok şükür bde değerler kat be kat artınca acele etmedım bu haftaya gideyim dedim kese rahat olsun üstten baksın diye ama doktor randevusu dolu o yüzden haftaya salı ya kaldı inşallah sorun yoktur dimi yaaa

Canım testin açılıp koyulasmasi bende de oluyodu . nedenini bilmiyorum. Inşallah içine dogan olurda bu ay tutar. Ben çok giremiyorum zaten girdiğimde de bildirim gelmiyor çoğu zaman. Şu bulantilarim biz geçsin rahatlayayim sık sık gelicem buraya :) Bulantilar beni mahvetti akşamdan beri doğru düzgün uyumadim. Daha kilo bile alamadım 14. Haftaya giriyorum[/QUOTE]
İnşallah geçicek canım az daha sık dişini . 4. deneme bu ay dün artık tam anlamıyla çalışmalara başladık bir 20 dk yattım koyu çizgiyi görünce sabaha kadar kalkmam herhalde Sen olmayınca topiğin tadı olmuyor bizi toparlayan senmişsin iyi ol da gel çabucak inşallah bebişin cinsiyeti belli olmadı mı daha ?

Canım normal gibi gözüküyor ama inşallah Allah gönlüne göre verir :) sağlıkla al kucağına bebeğini biz geçen ay yine az çalışıp tutturamadık beraber gidiyorduk seninle inşallah benimde bu ay gelir bebişim banada dua et taze anne :)

ayyy ayy ayyy etmezmiyim canım dualarım tüm isteyenlere sağlıkla olsun inşallah:)) aminnn

İnşallah geçicek canım az daha sık dişini . 4. deneme bu ay dün artık tam anlamıyla çalışmalara başladık bir 20 dk yattım koyu çizgiyi görünce sabaha kadar kalkmam herhalde Sen olmayınca topiğin tadı olmuyor bizi toparlayan senmişsin iyi ol da gel çabucak inşallah bebişin cinsiyeti belli olmadı mı daha ?[/QUOTE]
Sıkı calisin hamile kalinca çalışma günlerini çok arar esin Ben ilişkiden sonra hem kalmadım hem ayaklarım diktim ama kısa süre yapabildim malesef :) Kalkmamanin ve ayakları dikmenin faydali olduğuna inanıyorum çünkü ben önceki aylarda yumurtlamaya yakın kaza yaşamama2ragmen hemen kalkıp duşa girdiğim için hamile kalmadim sanırım. Ayaklarım dikip yattigim ay oldu Ben baya yukarı diktim ayakları belden yukarı doğrudur nerdeyse
Cinsiyet belli değil canim. 10 haftada bi Dr erkek gibi dedi ama çok erken bi tahmin olduğu için yanılma payı yüksek bence

Sıkı calisin hamile kalinca çalışma günlerini çok arar esin Ben ilişkiden sonra hem kalmadım hem ayaklarım diktim ama kısa süre yapabildim malesef :) Kalkmamanin ve ayakları dikmenin faydali olduğuna inanıyorum çünkü ben önceki aylarda yumurtlamaya yakın kaza yaşamama2ragmen hemen kalkıp duşa girdiğim için hamile kalmadim sanırım. Ayaklarım dikip yattigim ay oldu Ben baya yukarı diktim ayakları belden yukarı doğrudur nerdeyse
Cinsiyet belli değil canim. 10 haftada bi Dr erkek gibi dedi ama çok erken bi tahmin olduğu için yanılma payı yüksek bence[/QUOTE]
Çalışmalara devam mecbur hamile olunca bence de arayacak bende bu ay hep ayaklarımı kaldırıp deneyeceğim bakalım tam olarak denemedim öyle hiç 5 dk da 10 dkda kalktım geçen ay ayağımı bile kaldırmadım :) bir daha ki doktora gidişinde belli olur cinsiyeti herhalde hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah :)

Şu forumda beni soran tek kişisin :) arkadaşım valla sen yazınca mutlu oluyorum varsın olmasın bu ay sen kocayı yakalayınca tutacak o bebiş bende kaç gündür bu ay umutlu olacam diye kendime telkin edip durdum ama umutlu olamıyordum ama bugün içime bir his doğdu Allah'ım inşallah yanılmam bu ay gelir bebişimm :) ovu testi takip ediyorum bende canımcım çörek otu bal tarçın yiyorum ama azıcık dengemi bozmasın diye bazen koyulaşıyor bazen açılıyor test anlamadım ama daha yumurtlama olmadı zaten zamanı da var en geç cuma yumurtlarım gibi geliyor :) heyecanla bekliyorum artık biz haber verelim yahu çok sessiz heyecansız oldu burası dediğin doğru bir canlasın [/QUOTE]
Canım sen yumurtalamadan önce de çalışmalara devam et. bazen o çizgi tam kırmızı olmadan siliklesebiliyor.aman kacirma

Arkadaşım birebir aynı şeyleri yaşadık. Hayırlısıyla tez zamanda bebişimiz olur inşallah.

Canım sen yumurtalamadan önce de çalışmalara devam et. bazen o çizgi tam kırmızı olmadan siliklesebiliyor.aman kacirma
haklısın ama daha tek taraflı kasık sancısı çekmedim ondan daha yumurtlamadım diye düşünüyorum 6. günden itibaren test yapıyorum bugün 12. gün hiç çok açık çizgi çıkmadı hep belirgin hafif koyulaşıyor sonra yine aynı bakalım tam koyu olacak mı aslında çok doktora gidesim var eşim izin vermiyor :) ne durumda diye merak ediyorum. Genelde 15. gün yumurtluyorum oda Cuma gününe denk geliyor ama ne olur ne olmaz o güne kadar neredeyse her gün çalışma düşünüyorum kaliteyi etkilemez umarım

canım zaten doktorlar da 10-18. günler arası gün aşırı ilişki öneriyorlar. Hem hemen hemen aynı günde yumurtluyormuşuz ama 1 ya da 2 gün şaşabilir demişti doktor bana. Ben de çok emindim kendimden 12. gün kırmızı çizgiyi görüp 13 de çatlıyordu kaç aydır. Bu ay kaçırdım hem muhtemelen 2 gün önce falan çatladı. O yüzden diyorum. Hem kaliteyi o kadar düşürse doktorlar gün aşırı ilişkiyi önermez diye düşnüyorum.

Gün aşırıyı doktorlar öneriyor ama ben her gün diye düşünüyorum canım kaçırmayayım hiç diye :) evet yumurtlamada oynama olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde ondan erkenden test yapmaya başladım bakalım ya ne olacak bu ay inşallah tutar umutlu olmak istiyorum sen ne alemdesin var mı gelen giden ?

ben de adetimi bekliyorum canım bugündü günüm.Yarın gelir.Zaten son iki aydır hep 2 gün gecikmeli geliyor :/ ben de adetin 3. günü bal-tarçın-çörek otuna başlıycam . kısmet artık. Bizim tutmaa ihtimali düşük biliosun da yine de umutla denemeye devam :) valla senin için daha umutluyum önce sen vereceksin haberi inşallah

Başla canım başla bende bu ay yedim 10 gün boyunca ama fazla yemedim 1 .ay kaşığı kadar düzenimi bozmasın diye :) sende bu ay yakalarsın belki kocayı o zaman tutar inşallah bakalım en yakın zamanda güzel haber veririz. uzadıkça stres yapmaya başlıyorum . Geçen aylar çok fazla üzülmüştüm bu ay yine iyi durumdayım inşallah sonum hüsran olmaz. Bizde yaza hamile gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…