Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar bu dün gece ki ovulasyon testim bir gün önce ve bu sabah çalışma oldu . Yumurtlama yakındır inşallah :)

Eklentiler

• 1098212-2fb7ea8f03e2c211c89c2388814f6ef1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 63
Yakın canım inş olur bu ay fazla beklemezsin
İnşallah canım az önce yine yaptım test kopkoyu hala çatlamadı bu çatlayana kadar ben çatlayacağım herhalde :) kaçırmak istemiyorum geçen aylarda hep kaçırdım gibi geliyor kocayı rahat ettirmedim bir türlü senin nasıl durumlar var mı bir haber ?

İnş canım gönlüne göre verir Allah anne olursun sende.ben adetım 5. Gunundeyim bitsin çalişcaz:)

benim de bat yarın. aynı klasik adet belirtileri işte. olsa da kurtulsamZaten ovulasyonu tutturamamistik yine.burasi çok sıkıcı olmaya başladı. yeni taze haberler versin birileri
Canım nerelerdesin ? var mı gelişmeler ben çalışmaları bitirdim bundan sonra yine tedbirli olmak için 2 günde bir devam bu ay ovu testim hep belirgin çıktı hafta sonu baya baya koyuydu 2 sabah peşpeşe çalıştık dün akaşam doğru silinmeye başladı bu ay belirgin bir yumurtlama sancısı çekmedim çörek otu bal tarçından olabilir mi acaba ? birde bahar alerjim başladı ilaçta içemiyorum

canım ben de başladım çörek otu bal tarçına. Ama kestane balı bulamadım çam balıyla yapyorum.o da işe yarar mı acaba? benim de bu hafta 4 gün tatilim var.Cuma-salı arası memleketteyim. Hesaplara göre hafta sonuna denk geliyor ovulasyon. İnşallah bu defa denk getirebiliriz.Hayırlısı Allah'tanSenin Bat ne zaman şimdi?

Ben normal çiçek balıyla yaptım canım karışımı bakalım işe yaracak mı :) çok sevindim inşallah denk getirirsin bu ay bebişi ayaklarını dik muhakkak ve en az 1 saat yat sırt üstü sonrada ne tarafında kasık ağrın varsa o tarafa doğru yat :) birde sabah çalışmaya çalış benim bu ay ki taktikler tuttu mu bilinmez ama umutlu olmaya çalışıyorum bat 23 mayıs 11 günüm var ama ben çok kötü hasta oldum sinizüt bahar nezlesi karıştı ilaç içmek zorunda kaldım bebek tuttuysa Allah'a emanet herkes bu dönemde bişey olmaz diyor b grubu ilaç içmeye dikkat ediyorum ama burun spreyi filan sıktım fazla kullanmamaya çalışırım artık hayırlısı bu ay da bebek olmazsa eşimle beraber gideriz doktora sperm testi hormon testi ne lazımsa yaptırmayı düşünüyorum en azından kafam rahat olsun oluruna bırakıp bekleyeyim . :)

Geçmiş olsun canım Ya evet bu dönemde içilen ilaçlar zarar vermiyor diye okumuştum bir yerde ben de.Dur bakalım belki tutar bu ay inşallah da tutar

Geçmiş olsun canım Ya evet bu dönemde içilen ilaçlar zarar vermiyor diye okumuştum bir yerde ben de.Dur bakalım belki tutar bu ay inşallah da tutar
İnşallah beraber tuttururuz bu ay yaza hamile gireririz bende zarar vermediğini düşünmek istiyorum canım ama çok kötüyüm içmeden duramıyorum burnum acaip tıkalı uyuyamadım bütün gece deneme sınavım vardı gidemedim bu hafta doğru düzgün sınava çalışmadım bile ama yarın yatıp dinlenmek istiyorum inşallah çabucak geçer kurtulurum eşimde diyor tam çalışmalar bitti hastalığın başladı diye Allah'tan yumurtlama dönemini atlattık yoksa kolumu kaldıracak halim yok

kızlar meraba yazdıklarınızı okudum. bitkisel kürleriniz hakkında bilgi verirmisiniz ? benm de yumurtlama problemim var bal çörekotu polen karışımını duydum. ama nasıl kullanıldıgını bilmiyorum.

İnşallah bu ay olur artıık gerçekten

,polen değil ama ben bal çörek otu bal karışımına başladım bu ay. Regliin ikinci günü başlıyorsun. Sabah aç karınla 1 yemek kaşığı yiyorum.10-12 gün yemek lazımmış. kestane balı bulursan daha iyi olur.Ben bulamadım.Dİğerleri hakknda bir fkrim yok

Canım yumurtlama problemin varsa doktorun verdiği ilaçlar çok daha etkili olur bu kürlerden bizim yumurtlama problemimiz yok sadece şansımızı biraz daha artırmak için yiyoruz bu karışımları hatta doktorum bana kızmıştı yeme gerek yok diye öyle şeyleri ama ben bu kürler sayesinde hamile olanları duyunca dayanamadım doğal olarak :) adetin 2. gününden başlayarak aç karnına bu karışımı yapıp yersen faydasını görürsün inşallah birde akşam yatmadan önce de yiyorlar bu karışımı ben yarım ya da 1 çay kaşığı kadar yedim abartmayayım diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…