- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.441
Kızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Ayyy canım benimmm çok sevindim maaşallahKızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Ayy maşallah o prensese :) valla erkek bekliyordum senden yumurtlama günlerinde çalıştın diye demek ki Allah ne nasip ederse o , gerisi yalan :) çok sevindim canım darısı başımıza :) minik kızçen sağlıkla doğsun büyüsünKızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Turkuazcım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. Canm bulantın çık fazlaydı ben tahmin etmiştim kızın olacağını. Kız çocukları çok bulantı yapıyoKızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
anladım cnm yumurtlama problemlerine iyi geliyormuş diye duydum. hatta bir arkadaşım bu yolla hamile kalmış. şifa niyetine yemek lazım.Canım yumurtlama problemin varsa doktorun verdiği ilaçlar çok daha etkili olur bu kürlerden bizim yumurtlama problemimiz yok sadece şansımızı biraz daha artırmak için yiyoruz bu karışımları hatta doktorum bana kızmıştı yeme gerek yok diye öyle şeyleri ama ben bu kürler sayesinde hamile olanları duyunca dayanamadım doğal olarak :) adetin 2. gününden başlayarak aç karnına bu karışımı yapıp yersen faydasını görürsün inşallah birde akşam yatmadan önce de yiyorlar bu karışımı ben yarım ya da 1 çay kaşığı kadar yedim abartmayayım diye .
sagol cnm. kestane balı içerisine mi karıştırmak gerekiyor çorek otuyla tarçını?,polen değil ama ben bal çörek otu bal karışımına başladım bu ay. Regliin ikinci günü başlıyorsun. Sabah aç karınla 1 yemek kaşığı yiyorum.10-12 gün yemek lazımmış. kestane balı bulursan daha iyi olur.Ben bulamadım.Dİğerleri hakknda bir fkrim yok
Teşekkür ederim canım :) Evet yumurtlamaya yakın calismistik demek ki nasip kızmış :) Eşim erkek istiyordu ama ben kız olmasından gayet mutluyum :) Darısı sana olsun canım benimAyy maşallah o prensese :) valla erkek bekliyordum senden yumurtlama günlerinde çalıştın diye demek ki Allah ne nasip ederse o , gerisi yalan :) çok sevindim canım darısı başımıza :) minik kızçen sağlıkla doğsun büyüsün
Evet canim bulantidan ziyade kız çocukta östrojen hormonu nedeniyle koku hassasiyeti fazla oluyormuş ve bende Baya bi vardı bu durum :) Kokos bi kızım olacak inşallahTurkuazcım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. Canm bulantın çık fazlaydı ben tahmin etmiştim kızın olacağını. Kız çocukları çok bulantı yapıyo
ayyy maşallah:)) ne güzel kızımız deyince bile güller açtı Allah bağışlasın canımmm:))Kızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Canım 14. Haftada falan belli oluyor ama en garanti 16. Hafta diyor Dr. Lar. Şimdi başladı isim telaşı :)ayyy maşallah:)) ne güzel kızımız deyince bile güller açtı Allah bağışlasın canımmm:))
demek 4. ayda mı belli oluyor
ayy ne güzel:)) benim görümcem de heveslendi hemen isim bulun erkek yada kız olsun diye iki tane diyor:)) isim zor oluyor diyor . evet yaa her beğendiğim isim beğenmediğim birini hatırlatıyor:)) benim görümcemin kızı işte benimki ile doğarsa tam 3 yaş olucak oda 31 aralık doğumlu kızı var tam 3 yaş olucak araları ismi ipek keşke o koymasa ben koyardım sen düşünürsen çok güzel bir isim ipek gibi narin ve çok güzel saçları var ayyy:))Canım 14. Haftada falan belli oluyor ama en garanti 16. Hafta diyor Dr. Lar. Şimdi başladı isim telaşı :)
Evet gerçekten güzel isimmis. Ben değişik olsun diye konulan isimleride beğenmiyorum. Klasik bir isim bile koyabilirim :) Sen hem kız hem erkek hazırla diycemde insan secemiyor ki çok zor isim bulmak :)ayy ne güzel:)) benim görümcem de heveslendi hemen isim bulun erkek yada kız olsun diye iki tane diyor:)) isim zor oluyor diyor . evet yaa her beğendiğim isim beğenmediğim birini hatırlatıyor:)) benim görümcemin kızı işte benimki ile doğarsa tam 3 yaş olucak oda 31 aralık doğumlu kızı var tam 3 yaş olucak araları ismi ipek keşke o koymasa ben koyardım sen düşünürsen çok güzel bir isim ipek gibi narin ve çok güzel saçları var ayyy:))
ayy evet çok zor bende saçma sapan sırf klas olsun diye konuan isimleri sevmiyrum ama eski isimleride sevmiyrum aklına yatarsa ipek çok güzel isim geli,ypr bana hayırlısı olsun canımmm:))Evet gerçekten güzel isimmis. Ben değişik olsun diye konulan isimleride beğenmiyorum. Klasik bir isim bile koyabilirim :) Sen hem kız hem erkek hazırla diycemde insan secemiyor ki çok zor isim bulmak :)
Tamam canım mutlaka sorcam sizeayy evet çok zor bende saçma sapan sırf klas olsun diye konuan isimleri sevmiyrum ama eski isimleride sevmiyrum aklına yatarsa ipek çok güzel isim geli,ypr bana hayırlısı olsun canımmm:))
isim listen olursa bizede söyle
inşallah cnm Allah gönlüne göre hayırlısıyla bir an önce versinmerhaba benim bu ay 5. klomen tedavim. 3.ay sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı.geçen ay 3 yumurtaa oluştu ikisi içe çatladı biri normal çatladı sonra adet oldum adetle içe çatlayanlar da temizlenmişti. sonra tekrar klomene başladım günde 2 tane şimdi 5 yumurtam oluştu.dün hala çatlamamıştı yarın kontrolüm var inş. bu sefer olur...
amin.. allah herkesin gönlüne göre versin inş.inşallah cnm Allah gönlüne göre hayırlısıyla bir an önce versin
Amin cnm...amin.. allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Amin canımcım hayırlısıyla bize de nasip olsun bana artık mucize gibi geliyor bazen hiç olmayacak mı diye korkup duruyorumTeşekkür ederim canım :) Evet yumurtlamaya yakın calismistik demek ki nasip kızmış :) Eşim erkek istiyordu ama ben kız olmasından gayet mutluyum :) Darısı sana olsun canım benim
isim kavgasına başlarsınz şimdi ne güzel. Allah bizede göstersin o günleri inşallah. Eşimin değerleri iileşiyo yavaştan. Müjdemi ilk bu topicte vereceğim bekleyin beni kızlarEvet canim bulantidan ziyade kız çocukta östrojen hormonu nedeniyle koku hassasiyeti fazla oluyormuş ve bende Baya bi vardı bu durum :) Kokos bi kızım olacak inşallahEn kisa zamanda seninde gelsin minigin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?