Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Ayy maşallah o prensese :) valla erkek bekliyordum senden yumurtlama günlerinde çalıştın diye demek ki Allah ne nasip ederse o , gerisi yalan :) çok sevindim canım darısı başımıza :) minik kızçen sağlıkla doğsun büyüsün

anladım cnm yumurtlama problemlerine iyi geliyormuş diye duydum. hatta bir arkadaşım bu yolla hamile kalmış. şifa niyetine yemek lazım.

sagol cnm. kestane balı içerisine mi karıştırmak gerekiyor çorek otuyla tarçını?

Teşekkür ederim canım :) Evet yumurtlamaya yakın calismistik demek ki nasip kızmış :) Eşim erkek istiyordu ama ben kız olmasından gayet mutluyum :) Darısı sana olsun canım benim

Evet canim bulantidan ziyade kız çocukta östrojen hormonu nedeniyle koku hassasiyeti fazla oluyormuş ve bende Baya bi vardı bu durum :) Kokos bi kızım olacak inşallah En kisa zamanda seninde gelsin minigin insallah

Canım 14. Haftada falan belli oluyor ama en garanti 16. Hafta diyor Dr. Lar. Şimdi başladı isim telaşı :)
ayy ne güzel:)) benim görümcem de heveslendi hemen isim bulun erkek yada kız olsun diye iki tane diyor:)) isim zor oluyor diyor . evet yaa her beğendiğim isim beğenmediğim birini hatırlatıyor:)) benim görümcemin kızı işte benimki ile doğarsa tam 3 yaş olucak oda 31 aralık doğumlu kızı var tam 3 yaş olucak araları ismi ipek keşke o koymasa ben koyardım sen düşünürsen çok güzel bir isim ipek gibi narin ve çok güzel saçları var ayyy:))

Evet gerçekten güzel isimmis. Ben değişik olsun diye konulan isimleride beğenmiyorum. Klasik bir isim bile koyabilirim :) Sen hem kız hem erkek hazırla diycemde insan secemiyor ki çok zor isim bulmak :)

Evet gerçekten güzel isimmis. Ben değişik olsun diye konulan isimleride beğenmiyorum. Klasik bir isim bile koyabilirim :) Sen hem kız hem erkek hazırla diycemde insan secemiyor ki çok zor isim bulmak :)
ayy evet çok zor bende saçma sapan sırf klas olsun diye konuan isimleri sevmiyrum ama eski isimleride sevmiyrum aklına yatarsa ipek çok güzel isim geli,ypr bana hayırlısı olsun canımmm:))
isim listen olursa bizede söyle

merhaba benim bu ay 5. klomen tedavim. 3.ay sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı.geçen ay 3 yumurtaa oluştu ikisi içe çatladı biri normal çatladı sonra adet oldum adetle içe çatlayanlar da temizlenmişti. sonra tekrar klomene başladım günde 2 tane şimdi 5 yumurtam oluştu.dün hala çatlamamıştı yarın kontrolüm var inş. bu sefer olur...

inşallah cnm Allah gönlüne göre hayırlısıyla bir an önce versin

Teşekkür ederim canım :) Evet yumurtlamaya yakın calismistik demek ki nasip kızmış :) Eşim erkek istiyordu ama ben kız olmasından gayet mutluyum :) Darısı sana olsun canım benim
Amin canımcım hayırlısıyla bize de nasip olsun bana artık mucize gibi geliyor bazen hiç olmayacak mı diye korkup duruyorum birde bu ay ovu testim pik yaptıktan sonra sancımda olmadı acaba yumurtam çatlamayıp kist mi oldu diye korkuyorum belki önümüzde ki hafta doktora giderim benim içinde dua et canım :)

Evet canim bulantidan ziyade kız çocukta östrojen hormonu nedeniyle koku hassasiyeti fazla oluyormuş ve bende Baya bi vardı bu durum :) Kokos bi kızım olacak inşallah En kisa zamanda seninde gelsin minigin insallah
isim kavgasına başlarsınz şimdi ne güzel. Allah bizede göstersin o günleri inşallah. Eşimin değerleri iileşiyo yavaştan. Müjdemi ilk bu topicte vereceğim bekleyin beni kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…