- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.461
Canım çok sevindim güzel bir haber bu :) Değerler iyilestiyse Bebisin gelmesi yakındır :) Yakinda senden müjdeyi alırızisim kavgasına başlarsınz şimdi ne güzel. Allah bizede göstersin o günleri inşallah. Eşimin değerleri iileşiyo yavaştan. Müjdemi ilk bu topicte vereceğim bekleyin beni kızlar
Yahu nerden cikarttin catlamadigini çok hosshn :) Git sen yine için rahat etsinde bişey yoktur bence. Dualarım sizinle zaten canım :)Amin canımcım hayırlısıyla bize de nasip olsun bana artık mucize gibi geliyor bazen hiç olmayacak mı diye korkup duruyorumbirde bu ay ovu testim pik yaptıktan sonra sancımda olmadı acaba yumurtam çatlamayıp kist mi oldu diye korkuyorum belki önümüzde ki hafta doktora giderim benim içinde dua et canım :)
evet eveT aynen.sagol cnm. kestane balı içerisine mi karıştırmak gerekiyor çorek otuyla tarçını?
HeheheheYahu nerden cikarttin catlamadigini çok hosshn :) Git sen yine için rahat etsinde bişey yoktur bence. Dualarım sizinle zaten canım :)
Ben kullanmadım ama kürlerin yunurtlamayi etkilediğini biliyorum. Bir ay yarım yamalak soğan kuru yaptım o ay geç adet olmuştum meselaKızlar Naber? ya bir şey sormak istiyorum. Ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanıyorum. normalde 12.gün ovu günüm olur bi kaç gün önceden de ağrı başlar.bugün 10.gün ne akıntı ne ağrı var. acaba bu karışım yumurtlamayi geciktirir mi? daha önce kullanan vardır belki icinizde
Adete 14 gün kala gebelik belirti vermezMerhaba arkdaşlar benim prezervatifle ilişkm oldu ama hamile kalmaktan korkuyorum adetime 14 gun falan var ama karnıma kramplar giriyo kasıklarıma ve o kadar yogun beyaz akıntım varki su gibi oluyor külot gebelik riskim varmıdır...?
Benim 2 gün geciktirdi yumurtlamayı canım ve ağrım olmadı . Bu arada dün acilliktim merdivenden düştüm ayağımı kırdım sandım şişti acıdan kıvrandım resmen mosmor oldu ayağım doktora gittik yumuşak doku tramvası zorlarsan çatlar dedi yatıyorum evde film çekilmeden önce bata 8 gün varken, kan testi istedi doktor şüpheliyim diye test 0,79 çıktı yani bu ayda bebeğim gelmediKızlar Naber? ya bir şey sormak istiyorum. Ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanıyorum. normalde 12.gün ovu günüm olur bi kaç gün önceden de ağrı başlar.bugün 10.gün ne akıntı ne ağrı var. acaba bu karışım yumurtlamayi geciktirir mi? daha önce kullanan vardır belki icinizde
Canım çok çok geçmiş olsun. Bebeği takma doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin gencsin daha. Bak şimdi hamile olsan ayak ağrısı sinüzit bir de hamilelik sıkıntıları çok zor olabilirdi. Inan hamilelik zor bir süreç. Şimdi nasılsın. Ilac falan kullaniyomusunBenim 2 gün geciktirdi yumurtlamayı canım ve ağrım olmadı . Bu arada dün acilliktim merdivenden düştüm ayağımı kırdım sandım şişti acıdan kıvrandım resmen mosmor oldu ayağım doktora gittik yumuşak doku tramvası zorlarsan çatlar dedi yatıyorum evde film çekilmeden önce bata 8 gün varken, kan testi istedi doktor şüpheliyim diye test 0,79 çıktı yani bu ayda bebeğim gelmediçok umutluydum biliyorsun hastalıklardan da kurtulamadım alerji sinüzit derken birde sakatlandım bişeyler yolunda gitmiyor sanırım bu ay eşimle doktora gideceğiz ben yolun başında çok yoruldum
Şu an ilaç içmiyorum canım buz tedavisi filan doktor ilaç verdi ama kullanmam gerekmedi çok şükür yatıyorum dinleniyorum evde :) Artık doğru zamanı bekliyorum bende bu ay eşimde doktora gitsin ikimizde de bişey olmadığını bilip bekleyelim ya da bişey varsa tedavi olalım .Sanırım benim bebeğim sınavdan sonra olacak . Bu ay için o kadar umutluydum ki canım anlatamamCanım çok çok geçmiş olsun. Bebeği takma doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin gencsin daha. Bak şimdi hamile olsan ayak ağrısı sinüzit bir de hamilelik sıkıntıları çok zor olabilirdi. Inan hamilelik zor bir süreç. Şimdi nasılsın. Ilac falan kullaniyomusun
Öncelikle gecmiş olsun canım.yukselebilir cunku Dr bana 10 gun sonra falan kana gecer demıstı tüp bebekde bıle 12 . Gun kan testı yapıyor Dr lar.turkuazın 10. Gun 12 çıkmıştı sanırım .sen 5. Gun vermıssın kanı olsada cıkmazku.inşallah hamılesındir.okadar cok istiyorsun ki belli canım.en yakın zamanda hamıle kalırsın inş degılsen bıleŞu an ilaç içmiyorum canım buz tedavisi filan doktor ilaç verdi ama kullanmam gerekmedi çok şükür yatıyorum dinleniyorum evde :) Artık doğru zamanı bekliyorum bende bu ay eşimde doktora gitsin ikimizde de bişey olmadığını bilip bekleyelim ya da bişey varsa tedavi olalım .Sanırım benim bebeğim sınavdan sonra olacak . Bu ay için o kadar umutluydum ki canım anlatamam8 gün kala 0.79 çıktı yükselebilir mi ki dün yumurtlamadan sonra 5. gündü ama
Yumurtlamadan 5 gün sonra artmaya baslamaz sanırım. Benim yumurtlamadan 9 gün sonra 12 olmuştu.Şu an ilaç içmiyorum canım buz tedavisi filan doktor ilaç verdi ama kullanmam gerekmedi çok şükür yatıyorum dinleniyorum evde :) Artık doğru zamanı bekliyorum bende bu ay eşimde doktora gitsin ikimizde de bişey olmadığını bilip bekleyelim ya da bişey varsa tedavi olalım .Sanırım benim bebeğim sınavdan sonra olacak . Bu ay için o kadar umutluydum ki canım anlatamam8 gün kala 0.79 çıktı yükselebilir mi ki dün yumurtlamadan sonra 5. gündü ama
Hem de nasıl istiyorum bilsen canımÖncelikle gecmiş olsun canım.yukselebilir cunku Dr bana 10 gun sonra falan kana gecer demıstı tüp bebekde bıle 12 . Gun kan testı yapıyor Dr lar.turkuazın 10. Gun 12 çıkmıştı sanırım .sen 5. Gun vermıssın kanı olsada cıkmazku.inşallah hamılesındir.okadar cok istiyorsun ki belli canım.en yakın zamanda hamıle kalırsın inş degılsen bıle
İnşallah öyledir canım dün film çekildi ama zaten bebek olsa bile yerleşmediği için bir zarar olmuyormuş biraz daha bekleyeyim göğüslerim acımaya başladı benim umudumu kıranlar bunlar aslında adet belirtilerimde başladıYumurtlamadan 5 gün sonra artmaya baslamaz sanırım. Benim yumurtlamadan 9 gün sonra 12 olmuştu.
Canım yaaa çok geçmiş olsun. vardır her şeyde bir hayir üzülme lütfen. yat dinlen bol bol kafana da çok takma belki de o yüzden tutmuyor bizimkisiBenim 2 gün geciktirdi yumurtlamayı canım ve ağrım olmadı . Bu arada dün acilliktim merdivenden düştüm ayağımı kırdım sandım şişti acıdan kıvrandım resmen mosmor oldu ayağım doktora gittik yumuşak doku tramvası zorlarsan çatlar dedi yatıyorum evde film çekilmeden önce bata 8 gün varken, kan testi istedi doktor şüpheliyim diye test 0,79 çıktı yani bu ayda bebeğim gelmediçok umutluydum biliyorsun hastalıklardan da kurtulamadım alerji sinüzit derken birde sakatlandım bişeyler yolunda gitmiyor sanırım bu ay eşimle doktora gideceğiz ben yolun başında çok yoruldum
turkuazcim Sağol cevabın için bugün kırmızı çizgiyi gördüm normal günümden 3 gün önce! ama ne ağrı ne birsey hiç hissetmedim.karşımdan heraldeBen kullanmadım ama kürlerin yunurtlamayi etkilediğini biliyorum. Bir ay yarım yamalak soğan kuru yaptım o ay geç adet olmuştum mesela
Üzülme elbette sendinde cocuğun olacak ozaman bugunlerı hatırlamazsın bıle.oğlum 4.ayda olmustu bende hep ağlıyordum olmayacak sanıyordum 4 ay nekı 4 yıl bekleyen var.hamıleysen cok sevınecegım.adet olursan gıt Dr a mutlaka için rahat Edınce daha kolay hamıle kalırsınHem de nasıl istiyorum bilsen canımsabah kahvaltıda ağladım durdum eşim üzülme bende giderim doktora dedi . Yolun başında bile bu kadar yıprandığımı hissettim Allah'ım kimseye taşıyamayacağı yük vermesin inşallah yükselir canım yine az da olsa umudum var Rabbim ol derse olur .
İnşallahhhh :) canım çok sağol güzel dileklerin için ilk ay sonunda doktora gitmiştim ama şimdi eşimle gideceğim dediğin gibi içim rahat eder en azından çünkü olmayacak mı korkusu stres yaratıyor bende . Birkaç gün daha bekleyip evde testim var yapacağım bakalım :) inşallah bir mucize benimde olur . İnşallah seninde oğluşuna bir kardeş gelir en kısa zamandaÜzülme elbette sendinde cocuğun olacak ozaman bugunlerı hatırlamazsın bıle.oğlum 4.ayda olmustu bende hep ağlıyordum olmayacak sanıyordum 4 ay nekı 4 yıl bekleyen var.hamıleysen cok sevınecegım.adet olursan gıt Dr a mutlaka için rahat Edınce daha kolay hamıle kalırsın
Ay çok sevindim canım senin adına kocayı yakaladın bebeğide yakalarsın inşallah bu ay :) sen bol bol çalışmaya bak :) stres hep bizimle malesef. ayağım üstüne hala tam basamıyorum topallıyorum resmen 3 gündür yatıyorum mosmor oldu ayağım birkaç gün daha geçmezse gideceğim tekrar doktoraCanım yaaa çok geçmiş olsun. vardır her şeyde bir hayir üzülme lütfen. yat dinlen bol bol kafana da çok takma belki de o yüzden tutmuyor bizimkisiBu arada bugün pik günüm. yumurtlama çok erken oldu ilginç bir şekilde ve hiç ağrım falan yok. dün ilişki olmuştu daha iki gün de evdeyim. sonunda denk geldi. Bu ay olmazsa biz de doktora gitmeye karar verdik Ama zatwn bu stresle tutmayacagini hissediyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?