- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.481
Olabilir ama yumurtluyor da olabilirsin belki. Kur one aldiysa yumurtlamani. Hafta sonu mu goruseceksin eşinleturkuazcim Sağol cevabın için bugün kırmızı çizgiyi gördüm normal günümden 3 gün önce! ama ne ağrı ne birsey hiç hissetmedim.karşımdan heralde
Yok canım 2 gündür test pik durumdaydı 4 gündür eşimleydim baya calistikOlabilir ama yumurtluyor da olabilirsin belki. Kur one aldiysa yumurtlamani. Hafta sonu mu goruseceksin eşinle
Ooo en verimli günleri degerlendirmissiniz :) Hadi insallah bu ay olmuştur. Siz bir arada degilsiniz ki tutsun yavrucak :)Yok canım 2 gündür test pik durumdaydı 4 gündür eşimleydim baya calistikInşallah tutmuştur yumurtlama one geldi bu defa 2 gün kadar.
evet ama inşallah bu defa olur çok heyecanliyimm ama çok da umutlanmak istemiyorum.şafak 15Ooo en verimli günleri degerlendirmissiniz :) Hadi insallah bu ay olmuştur. Siz bir arada degilsiniz ki tutsun yavrucak :)
merhaba kızlar,Olabilir ama yumurtluyor da olabilirsin belki. Kur one aldiysa yumurtlamani. Hafta sonu mu goruseceksin eşinle
teşekkürler canım en kısa sürede senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Eğer zamanında yumurtladıysan adetten 2 gün sonra silikte olsa çıkardı sanırım. İstersen bir kaç gün bekleyip tekrarla bekle geç yumurtlama olmuşturmerhaba kızlar,
turkuazcım kızın oluyormuş çok ama çok sevindim:)
biliyorsunuz 1 senedir deniyoruz fakat bir türlü olmuyor. tüm tetkiklerimiz yapıldı, hiçbir sorun yok. bu ay hsg çekildim, o da temiz çıktı. adet tarihim 15Mayıstı ama henüz olmadım. 17Mayısta idrar da test yaptım negatif çıktı anındaama hala adet olmadım. karnımda aşırı gaz var., sizce idrar testini erken mi yaptım acaba
ne güzelll turkuazkelebek çok sevindimmm bende bir prenses istiyorum bakalım kısmet artık :)Kızlar prensesim geliyor :) Kızımız olacak inşallah. Darısı sizlere olsun kısa zamanda insallah
Allah gonlune gore versin canım. Inşallah gelir prensesin :) Ne zaman belli olacakne güzelll turkuazkelebek çok sevindimmm bende bir prenses istiyorum bakalım kısmet artık :)
amin sağol canm haftaya 2li test iiçin gidecem bakalım söylerlerse inş. o zaman öğrenirimAllah gonlune gore versin canım. Inşallah gelir prensesin :) Ne zaman belli olacak
Hımm o zaman soyleyebiliyorlar. Aman acele etme canım. Bize erken zamanda erkek sonra kiz dediler. Geç ama tam öğren benceamin sağol canm haftaya 2li test iiçin gidecem bakalım söylerlerse inş. o zaman öğrenirim
evet yanıltmasınlarda geç olsun yeterkii napalımmHımm o zaman soyleyebiliyorlar. Aman acele etme canım. Bize erken zamanda erkek sonra kiz dediler. Geç ama tam öğren bence
canım selam sakın üzülme benim 1,5 seneden fazla bir zaman hiçbir sebep yokken olmadı sonra bize birgün eşime bir ilaç verip sperm sayısı arttıracak denildi tabi biz kafaları rahat bıraktık nasılsa olmuyor o ay 2-3 defa oldu olmadı o ay hamile kaldım dr.bile inanmadı herşey beyinde bitiyor siz kendinizi rahatlattınız ondan dedi inşallah darısı başına canımmerhaba kızlar,
turkuazcım kızın oluyormuş çok ama çok sevindim:)
biliyorsunuz 1 senedir deniyoruz fakat bir türlü olmuyor. tüm tetkiklerimiz yapıldı, hiçbir sorun yok. bu ay hsg çekildim, o da temiz çıktı. adet tarihim 15Mayıstı ama henüz olmadım. 17Mayısta idrar da test yaptım negatif çıktı anındaama hala adet olmadım. karnımda aşırı gaz var., sizce idrar testini erken mi yaptım acaba
edds canım naptin? tekrar test yaptırdın mi?Şu an ilaç içmiyorum canım buz tedavisi filan doktor ilaç verdi ama kullanmam gerekmedi çok şükür yatıyorum dinleniyorum evde :) Artık doğru zamanı bekliyorum bende bu ay eşimde doktora gitsin ikimizde de bişey olmadığını bilip bekleyelim ya da bişey varsa tedavi olalım .Sanırım benim bebeğim sınavdan sonra olacak . Bu ay için o kadar umutluydum ki canım anlatamam8 gün kala 0.79 çıktı yükselebilir mi ki dün yumurtlamadan sonra 5. gündü ama
yaptım canım negatif Allah'ım biliyorda vermedi bu ay hastalıktan kafamı kaldıramıyorum tekrar sinüzit birde idrar yollarımda yanma var üşüttüm ayağıma buz koya koya herhaldeedds canım naptin? tekrar test yaptırdın mi?
ayyy doktora git. sistit falan olma çok zoryaptım canım negatif Allah'ım biliyorda vermedi bu ay hastalıktan kafamı kaldıramıyorum tekrar sinüzit birde idrar yollarımda yanma var üşüttüm ayağıma buz koya koya herhaldeSenden ne haber ?
Canım bence yerleşme lekesidr o dediğin, çok sevindim senin adına denk gelmiş bu sefer yumurtlamayaayyy doktora git. sistit falan olma çok zorbenim de pazartesi yumurtam çatladı. cumartesi-pazar-pazartesi çalıştık. Bugün de kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var bir de kahverengi akıntım oldu bugün. Çok çalıştık diye mi oldu ovulasyon sonrası normal mi bilemiyorum
Ya benim de pazar günüydü,o günden sonra aynen benimde kasıklarımda ağrı var.çok çalışmaktanmıymış ki acaba :)ayyy doktora git. sistit falan olma çok zorbenim de pazartesi yumurtam çatladı. cumartesi-pazar-pazartesi çalıştık. Bugün de kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var bir de kahverengi akıntım oldu bugün. Çok çalıştık diye mi oldu ovulasyon sonrası normal mi bilemiyorum
Ayyyyyy ne güzell sağlıkla kucağına alırsın inşallah.darısı bizlere artıkkkk :))merhaba kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim çooooooooooooook heyecanlıyım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?