Yaza hamile olarak girmek isteyenler

merhaba kızlar,

turkuazcım kızın oluyormuş çok ama çok sevindim:)

biliyorsunuz 1 senedir deniyoruz fakat bir türlü olmuyor. tüm tetkiklerimiz yapıldı, hiçbir sorun yok. bu ay hsg çekildim, o da temiz çıktı. adet tarihim 15Mayıstı ama henüz olmadım. 17Mayısta idrar da test yaptım negatif çıktı anında ama hala adet olmadım. karnımda aşırı gaz var., sizce idrar testini erken mi yaptım acaba

Ooo en verimli günleri degerlendirmissiniz :) Hadi insallah bu ay olmuştur. Siz bir arada degilsiniz ki tutsun yavrucak :)
evet ama inşallah bu defa olur çok heyecanliyimm ama çok da umutlanmak istemiyorum.şafak 15 Bu arada dikkat ettim de hep çok erken saatlerde yazıyorsun bebek seni uyutmuyor mu yoksa

Olabilir ama yumurtluyor da olabilirsin belki. Kur one aldiysa yumurtlamani. Hafta sonu mu goruseceksin eşinle
merhaba kızlar,

turkuazcım kızın oluyormuş çok ama çok sevindim:)

biliyorsunuz 1 senedir deniyoruz fakat bir türlü olmuyor. tüm tetkiklerimiz yapıldı, hiçbir sorun yok. bu ay hsg çekildim, o da temiz çıktı. adet tarihim 15Mayıstı ama henüz olmadım. 17Mayısta idrar da test yaptım negatif çıktı anında ama hala adet olmadım. karnımda aşırı gaz var., sizce idrar testini erken mi yaptım acaba

teşekkürler canım en kısa sürede senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Eğer zamanında yumurtladıysan adetten 2 gün sonra silikte olsa çıkardı sanırım. İstersen bir kaç gün bekleyip tekrarla bekle geç yumurtlama olmuştur

canım selam sakın üzülme benim 1,5 seneden fazla bir zaman hiçbir sebep yokken olmadı sonra bize birgün eşime bir ilaç verip sperm sayısı arttıracak denildi tabi biz kafaları rahat bıraktık nasılsa olmuyor o ay 2-3 defa oldu olmadı o ay hamile kaldım dr.bile inanmadı herşey beyinde bitiyor siz kendinizi rahatlattınız ondan dedi inşallah darısı başına canım

edds canım naptin? tekrar test yaptırdın mi?

yaptım canım negatif Allah'ım biliyorda vermedi bu ay hastalıktan kafamı kaldıramıyorum tekrar sinüzit birde idrar yollarımda yanma var üşüttüm ayağıma buz koya koya herhalde Senden ne haber ?
ayyy doktora git. sistit falan olma çok zor benim de pazartesi yumurtam çatladı. cumartesi-pazar-pazartesi çalıştık. Bugün de kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var bir de kahverengi akıntım oldu bugün. Çok çalıştık diye mi oldu ovulasyon sonrası normal mi bilemiyorum

Canım bence yerleşme lekesidr o dediğin, çok sevindim senin adına denk gelmiş bu sefer yumurtlamaya 10 gün sonra müjdeli haberini bekliyorum canım

Ya benim de pazar günüydü,o günden sonra aynen benimde kasıklarımda ağrı var.çok çalışmaktanmıymış ki acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…