Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ovulasyon sonrası normal diye biliyorum canım sen bu ay bal çörek otu tarçın yaptın ya o fazla çalıştırmıştır yumurtalarını :) inşallah tutmuştur iyi çalışmışsın birkaç gün sürerse doktora giderim artık üşüttüm herhalde ayağıma buz tutmaktan sürekli

edss canm geçmiş olsun. Sen ne durumdasn epeydir topiğe gelmemştim sormak istedim ?

Sağol canım insallah yaaa insallah artikAma daha yeni bitti yumurtlama 4 gün oluo. sence çok erken değil mi yerleşme için.Bir de sen nasılsın? kontrole falan gidio musunuz bi gelisme var mi?
Canım bence yerleşme lekesidr o dediğin, çok sevindim senin adına denk gelmiş bu sefer yumurtlamaya 10 gün sonra müjdeli haberini bekliyorum canım [/QUOTE

edss canm geçmiş olsun. Sen ne durumdasn epeydir topiğe gelmemştim sormak istedim ?
4. denemede fos çıktı canım erkenden öğrendim hemde fos olduğunu ayağımın filmi çekildi ben şüphem var dedim kan testi istedi doktor 0,79 çıktı dün sabah test yaptım evde negatif yani çok üzüldüm başta ama vardır bir hayır o kadar ilaç içtim ki bu ay tutanamazdı yavrucağım belki de dün doktora uğradım şöyle bir kist filan olmasın diye bu ay çatlama sancısı yaşamadın bişeyin yok dedi doktor bu ay eşim gidecek doktora durumumuza gerek devam ederiz işte napalım beklemedeyiz hala ? sen ne yapıyorsun ? durumlar haberler senden :)

Sağol canım insallah yaaa insallah artikAma daha yeni bitti yumurtlama 4 gün oluo. sence çok erken değil mi yerleşme için.Bir de sen nasılsın? kontrole falan gidio musunuz bi gelisme var mi?
Canım benim kuzenimin 3 gün sonra olmuştu lekelenme. Gayet normal canm inşallah hamişsindir. Yumurtlamayı tutturmuş olmana çok sevindim canmm. Bizde eşimle uğraşıyorz değerleri artıyor çok şükür. Birkaç ay beklemedeyiz eğer sağlıklı bi artş olursa hamiş olurum aksi halde bi yıl dolunca doğal olmayan yöntemlere başvurmak zorunda kalacağz.

Canım sanki sen çok stres yapıyosun gibi geldi bana. Benim 4. denemem fos çıkınca doktora gittik bizde. Çünkü yumurtlamayı sadece bi ay tutturamamştm eger herşey normal olsaydı 3 ay boyunca denedik olması lazımdı die düşündm. Iyiki de gitmişiz en azndan erkenden tedavi şansımız oldu. Ben ilk 4 ay boyunca kendim incir kürü yaptm çörek otu bal yedim hep kendime çalştım meğer sorun eşimdeymş. Çok şaşırdık, benm eşim boylu poslu gayet erkeğimsidr. Önceden sadece kız gibi oğlanlarda sorun oluyo sanıyodm. Yani demem o ki sen yeterince gitmişsin doktora bide eşini götürüp sperm testi yaptr. Erkeklerin durumu daha karışık çıkıyor sperm hareketliliği morfoloji sayısı hepsine ayrı bakılıyor. Bizde sayı hareket iyi morfoloji ii değil

Benımde 16. Gunum bugun hala akıntı fslan gelmedı sınır oldum 14.-15. Ve bugun ovulasyon yaptım negatıf.testlerde mi sıkıntı var acaba 12. Ve 14. Gun çalıştık bugun 16 bügünde yaparız bir gun durup bırgun yapma kararı aldım bu ay bırde 18. Gun yeter yarında yapcam ovulasyon dahada yapmam sınır oldum

Canım değerler artıyorsa o zaman olma ihtimali de artıyor demektir. Ama bence olumlu olucak çünkü baştan çok üzüldün ama şimdi daha soğukkanlı gördüm seni. Bu da çok önemli netice de tüp bebek bile denense psikoloji onu da etkiliyor. Ben güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Olması gereken değere ne kadarda ulaşabilrmiş doktor tahmini bir şeyler söylüyr mu peki olur ya da olmaz diye? Ve inşallah bu ay ben de hamileyimdir umutlandım senin kuzenin sayesinde yani çok erken gibi geldi ama belki de tutunamaya dabilir ama ben de hissediyorum farklı şeyler. Çünkü hiç böyle bir şey olmamıştı daha önce.

Fazla stres yapıyorum canım eşimde gidecek bence sperm sayısının genetik ve sigara alkol gibi faktörlerle daha çok ilgisi var gibi geliyor benim içime kötü şeyler doğmuyor ama bir an önce gidip baktırmak daha iyi olacak olumsuzluk varsa da tedavi olunur yoksa da içimiz rahat olur eşimde ikna oldu zaten ben adet olunca o da gider ben birde yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ama onu da bir ay da kafamıza göre denedikten sonra yaptırırım herhalde . Sizinde değerlerin yükselmesine sevindim inşallah yakın zamanda doğal bir şekilde gelir bebekin :)

bende bal çörekotu tarçın karışımı kullanıyorum. gecen ay sogan kürü yapmıştım yumrtlamam olmadı. canm bu kürler etkiliyor yada işe yaramıyor.

Canım bizim gene günlerimiz benzer gidiyo gibi. Hadi inşallah bi dahaki ay beraber kalp atışı, kese muhabbeti yaparız

Doktorum çok iyi bi doktor tüp bebek merkezinde çalışıyo ama çok şanslıyım çünkü maddiyata düşkün değil. Tüp bebek olmak istidiğimizi söylüyorz Hayır diyor size tüp bebek yapmam birkaç ay daha takip edeceğim sonrasnda belki yumurtlama takibi yaparm. Önümüzdeki 2 yıl içinde olmazsa ancak öyle başvururm tüpe diyor.. Yaşınız küçük değerlerinz de fena değil dedi en son gidişimzde çok şükür.

Benimde geçen aylarda öyle olmuştu akıntım olmadan yumurtladım sanırım ve ovulasyon testi yaptığım zaman stresten vücudumda kafayı yiyor birkaç gün sonra tekrarla vücudunu rahat bıraktığın an ovulasyon oluyor zaten ama akıntı olmadan da yumurtlama da olabiliyor.

Bilmiyorum canım ama yumurtlamadım sanırım galıba.12-14-16 da yaptık yarında 18 .gun yıne yaparız yeter hemen banyoda yaptım valla dun zaten oğlumu ateşli uyuyor gıt atesını ölç gel nasıl yatayım zaten o ateslı iken çocuk içinde olsa ilişik yapmak sinirimi bozdu benden gene bısey olmaz bu ay

Neşelihatun canım inş dedıgın gıbı olur allaha isteyenlere ve ılk cocugu olanlarla öncelik versın:)sen kac Mayıs'da adet olmuştun?6 Mayıs benımkı biz beraber dogurcaz galıba.guzel haberlerını hemen duyarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…