Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım benimde 8 Mayıs. Bugün 15. Gün. Benim genelde 17 veya 18 de oluyo ovulasyon. bizim çok benziyor tarihlerimz. Inşallah bu ay 2mizde gebe kalırız Kova Burcu çocukları zeki oluyor Gerçi anasına çekerse burcuna gerek yok

Evde çocuk olunca çok zor olur birde yavrucuk hastaymış geçmiş olsun belli olmaz ama canım sen yine çalışmaya devam et ben bu ay hiç yumurtlama sancısı yaşamadım ovu testi 2 3 gün koyu çıktı sonra silinmeye başladı silinene kadar testlerim bitti ben hafta sonu yumurtlayacağım sanıp sabahları çalışmıştım ama yumurtlamayı kaçırmışım bugün hastalandım beklediğimden erken oldu aslında 28 gün geçti tam döngü zamanım ama test kafamı karıştırdı daha da ovu testi yapmam bu ay tutmadı diye çokta üzülmüyorum çok hastalandım film çekildim bugün yeni yumurtam oluşmaya bile başladı :) inşallah 15 gün sonra uçar karnıma kuzucum :)

Kısmet canım ınş bu ay olur bebegın.benım gıbı yap 12-14-16-18 günleri ilişki:)

Hadi inş:) bugun yumurtlama gunum sanırım sabah çalışma oldu dahada yok:)

T turkuazkebelek canım cinsiyet kızmış sanırım ne güzell senin istediğin olmuşş sanki Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah bizlere dua et[/QUOTE]
Teşekkürler canım prensesim geliyor :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin nasıl gidiyor

T turkuazkebelek canım cinsiyet kızmış sanırım ne güzell senin istediğin olmuşş sanki Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah bizlere dua et
Teşekkürler canım prensesim geliyor :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin nasıl gidiyor[/QUOTE]

Aminnn.... Benim ilk tedavim negatif ne yazıkki.. şimdi dondurulmuş için bekliyorum.. Histerokopi oldum bu arada.. O da temiz çıktı.. Haziran da dondurulmuş embriyomu alıcamm inşallah bu sefer güzel haber vermek nasip olur.. Bu arada çalışmalarada devam ediyoruz tabikii

Teşekkürler canım prensesim geliyor :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin nasıl gidiyor

Aminnn.... Benim ilk tedavim negatif ne yazıkki.. şimdi dondurulmuş için bekliyorum.. Histerokopi oldum bu arada.. O da temiz çıktı.. Haziran da dondurulmuş embriyomu alıcamm inşallah bu sefer güzel haber vermek nasip olur.. Bu arada çalışmalarada devam ediyoruz tabikii [/QUOTE]
Çalışın tabi ya ne zaman geleceği belli mi olur bebelerin Haziran sana uğur getirsin canım. Yaza güzel mujdenle gir insallah

Çalışın tabi ya ne zaman geleceği belli mi olur bebelerin Haziran sana uğur getirsin canım. Yaza güzel mujdenle gir insallah[/QUOTE]

Aminnn Tam ramazana denk geliyor mübarek ay da geliverir belki benim bebişş

iyi akşamlar kızlar Bugün ovulasyon testim pik yaptı hemen preseedi kullandm ve ilşki oldu ayakları da diktim. Yarın okula da gitmicem rapor alıcam, sabaha tekrar denicez. İnşallah preseed vesile olur bu defa hamiş olurum. Bu jel sperm hareketi sorununa ii geliyomuşş die duydum. Dua edin n olur

canım benim inşallah her şey yolunda gider dualrım seninle

Canım inşallah gelir bebekin :) hep olumlu düşün şu forumda ne kadar hamile kaladığına inanan varsa o ay için ve olumsuz düşünmüyorlarsa hep hamile kaldılar bence olumlu pozitif olmanın çok etkisi var :) hadi bakalım şans seninle olsun bizimle paylaş güzel haberleri çok heyecanlı :)

Kızlar ben bu ay inofolic aldım yumurtası sağlıklı olanlarda içiyormuş hamile olmayı çok kolaylaştırıyormuş yumurta hücrelerinin kalitesini artırıyormuş forumda okudum problemi olmayıpta hamile kalan çokmuş gıda takviyesi içerinsinde folikasit ve inozitol diye madde var doktorada sordum bir haberdi devlet hastanesinde ki içeriğini söyleyince çokta gerek yok istersen iç dedi ben bir umutla aldım inşallah faydası olur bitkisel kürlere filan çok inanmıyordum faydasını da göremedim çörekotu balın birde bu ay adetim ilk defa hiç beklemeden geldi yumurtlamayı başka gün sandığımdan inşallah önümüzdeki ay gelmez birde ovulasyon testi yapmayacağım stres yaptırıyor bana inofolic işe yararsa sizde için kızlar ben bu ay deniyorum adetin ilk günü başladım salı günü inşallah eşim sperm testine gidecek ondan da bişey çıkmazsa biz artık bekleyeceğiz zamanını bu ay da şu gün bugün çalışma diye zorlamayacağım kendimi oluruna bırakıcam inşallah hepinizden dua bekliyorum bende çok yıprandım korkuyorum fazlasıyla çok üzgünüm bu hayatta en çok korkutuğum şey başıma gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…