- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.521
Canım benimde 8 Mayıs. Bugün 15. Gün. Benim genelde 17 veya 18 de oluyo ovulasyon. bizim çok benziyor tarihlerimz. Inşallah bu ay 2mizde gebe kalırızNeşelihatun canım inş dedıgın gıbı olur allaha isteyenlere ve ılk cocugu olanlarla öncelik versın:)sen kac Mayıs'da adet olmuştun?6 Mayıs benımkı biz beraber dogurcaz galıba.guzel haberlerını hemen duyarım inş
Evde çocuk olunca çok zor olur birde yavrucuk hastaymış geçmiş olsunBilmiyorum canım ama yumurtlamadım sanırım galıba.12-14-16 da yaptık yarında 18 .gun yıne yaparız yeter hemen banyoda yaptım valla dun zaten oğlumu ateşli uyuyor gıt atesını ölç gel nasıl yatayım zaten o ateslı iken çocuk içinde olsa ilişik yapmak sinirimi bozdu benden gene bısey olmaz bu ay
Kısmet canım ınş bu ay olur bebegın.benım gıbı yap 12-14-16-18 günleri ilişki:)Evde çocuk olunca çok zor olur birde yavrucuk hastaymış geçmiş olsunbelli olmaz ama canım sen yine çalışmaya devam et ben bu ay hiç yumurtlama sancısı yaşamadım ovu testi 2 3 gün koyu çıktı sonra silinmeye başladı silinene kadar testlerim bitti ben hafta sonu yumurtlayacağım sanıp sabahları çalışmıştım ama yumurtlamayı kaçırmışım bugün hastalandım beklediğimden erken oldu aslında 28 gün geçti tam döngü zamanım ama test kafamı karıştırdı daha da ovu testi yapmam bu ay tutmadı diye çokta üzülmüyorum çok hastalandım film çekildim bugün yeni yumurtam oluşmaya bile başladı :) inşallah 15 gün sonra uçar karnıma kuzucum :)
Hadi inş:) bugun yumurtlama gunum sanırım sabah çalışma oldu dahada yok:)Canım benimde 8 Mayıs. Bugün 15. Gün. Benim genelde 17 veya 18 de oluyo ovulasyon. bizim çok benziyor tarihlerimz. Inşallah bu ay 2mizde gebe kalırızKova Burcu çocukları zeki oluyor Gerçi anasına çekerse burcuna gerek yok
Canım napıyosun? tekrar test yaptırdınız mı ? gelişme var mı?
Hadi inş:) bugun yumurtlama gunum sanırım sabah çalışma oldu dahada yok:)
Aa neden başka çalışma yok yav belli mi olur hangi çalışmada tutacağıHadi inş:) bugun yumurtlama gunum sanırım sabah çalışma oldu dahada yok:)
Teşekkürler canım prensesim geliyor :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin nasıl gidiyor[/QUOTE]T turkuazkebelek canım cinsiyet kızmış sanırım ne güzell senin istediğin olmuşş sankiAllahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah bizlere dua et
Teşekkürler canım prensesim geliyor :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin nasıl gidiyor
Çalışın tabi ya ne zaman geleceği belli mi olur bebelerinAminnn.... Benim ilk tedavim negatif ne yazıkki.. şimdi dondurulmuş için bekliyorum.. Histerokopi oldum bu arada.. O da temiz çıktı.. Haziran da dondurulmuş embriyomu alıcamm inşallah bu sefer güzel haber vermek nasip olur.. Bu arada çalışmalarada devam ediyoruz tabikii
Oğlum hasta canım ya dun atesını hastanede bıle düşüremedıler cok korktum bu şartlar altında çalışma yapamıyoruz:)olmazsa dıger aya artık acelemiz yok:)Aa neden başka çalışma yok yav belli mi olur hangi çalışmada tutacağı
İnşallah:))hadi hayırlısı :)) forumda hamişler arttı sanırım.. İnşallah bizlere de güzel haber vermek nasip olur
Çok geçmiş olsun minigine. Aman çocuk iyi olsunda bebis nasıl olsa gelir canım dediğin gibi ne acelen var kiOğlum hasta canım ya dun atesını hastanede bıle düşüremedıler cok korktum bu şartlar altında çalışma yapamıyoruz:)olmazsa dıger aya artık acelemiz yok:)
Saol canım inşallah gecer hala ateş gelıp gıdıyor 4 gecedır uykusuzum saat kur kalk ateş bak allahım yardım etÇok geçmiş olsun minigine. Aman çocuk iyi olsunda bebis nasıl olsa gelir canım dediğin gibi ne acelen var ki
canım benim inşallah her şey yolunda gider dualrım seninleiyi akşamlar kızlarBugün ovulasyon testim pik yaptı hemen preseedi kullandm ve ilşki oldu ayakları da diktim. Yarın okula da gitmicem rapor alıcam, sabaha tekrar denicez. İnşallah preseed vesile olur bu defa hamiş olurum. Bu jel sperm hareketi sorununa ii geliyomuşş die duydum. Dua edin n olur
Canım inşallah gelir bebekin :) hep olumlu düşün şu forumda ne kadar hamile kaladığına inanan varsa o ay için ve olumsuz düşünmüyorlarsa hep hamile kaldılar bence olumlu pozitif olmanın çok etkisi var :) hadi bakalım şans seninle olsun bizimle paylaş güzel haberleri çok heyecanlı :)iyi akşamlar kızlarBugün ovulasyon testim pik yaptı hemen preseedi kullandm ve ilşki oldu ayakları da diktim. Yarın okula da gitmicem rapor alıcam, sabaha tekrar denicez. İnşallah preseed vesile olur bu defa hamiş olurum. Bu jel sperm hareketi sorununa ii geliyomuşş die duydum. Dua edin n olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?