- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.541
Insallah canım inşallah. Preseed kullanıp baya fayda gören olmuş. Sanada iyi gelir umarım. 14 gün sonra testte çıkar olduysaiyi akşamlar kızlarBugün ovulasyon testim pik yaptı hemen preseedi kullandm ve ilşki oldu ayakları da diktim. Yarın okula da gitmicem rapor alıcam, sabaha tekrar denicez. İnşallah preseed vesile olur bu defa hamiş olurum. Bu jel sperm hareketi sorununa ii geliyomuşş die duydum. Dua edin n olur
Canım daha yeni başladın dur bakalım. Bak kasım annelerinde de bir ara paylaşım oldu ne kadar sürede hamile kaldığımız konusunda herkes bir süre beklemis. Boşuna stres yapıyorsun bu iş bizim bildiğimiz gibi istedim oldu şeklinde değilmiş. Bunun bir zamanı var herkese göre değişen. Sen daha yeni başladın hiç stres yapma. Zaten stres yapmak aslında hamile kalmayi zorlaştırıyor. Rahat ol tatlım benim mutlaka gelecek o bebekKızlar ben bu ay inofolic aldım yumurtası sağlıklı olanlarda içiyormuş hamile olmayı çok kolaylaştırıyormuş yumurta hücrelerinin kalitesini artırıyormuş forumda okudum problemi olmayıpta hamile kalan çokmuş gıda takviyesi içerinsinde folikasit ve inozitol diye madde var doktorada sordum bir haberdi devlet hastanesinde ki içeriğini söyleyince çokta gerek yok istersen iç dediben bir umutla aldım inşallah faydası olur bitkisel kürlere filan çok inanmıyordum faydasını da göremedim çörekotu balın birde bu ay adetim ilk defa hiç beklemeden geldi yumurtlamayı başka gün sandığımdan inşallah önümüzdeki ay gelmez birde ovulasyon testi yapmayacağım stres yaptırıyor bana inofolic işe yararsa sizde için kızlar ben bu ay deniyorum adetin ilk günü başladım salı günü inşallah eşim sperm testine gidecek ondan da bişey çıkmazsa biz artık bekleyeceğiz zamanını bu ay da şu gün bugün çalışma diye zorlamayacağım kendimi oluruna bırakıcam inşallah hepinizden dua bekliyorum bende çok yıprandım korkuyorum fazlasıyla çok üzgünüm bu hayatta en çok korkutuğum şey başıma gelecek diye
Oyyy nasıl sarsmistir onu. Anneler hep aman ben hasta olayım çocuk hasta olmasın çok zor derler dimiSaol canım inşallah gecer hala ateş gelıp gıdıyor 4 gecedır uykusuzum saat kur kalk ateş bak allahım yardım et
canım çok güzel söyledin. ben hala adet olmadım. 9 gün geçti doktora gitiim kist falan yok. kanda gebelik testi de yapıldı. negatif.canım selam sakın üzülme benim 1,5 seneden fazla bir zaman hiçbir sebep yokken olmadı sonra bize birgün eşime bir ilaç verip sperm sayısı arttıracak denildi tabi biz kafaları rahat bıraktık nasılsa olmuyor o ay 2-3 defa oldu olmadı o ay hamile kaldım dr.bile inanmadı herşey beyinde bitiyor siz kendinizi rahatlattınız ondan dedi inşallah darısı başına canım
Tarlusala basladinmi ?canım çok güzel söyledin. ben hala adet olmadım. 9 gün geçti doktora gitiim kist falan yok. kanda gebelik testi de yapıldı. negatif.
doktora 1 yıldır gebelik olmuyor dedim yumurtan çatlamıyor olabilir biraz kalın gönüyor dedi. tarlusal verdi adet olmam için. daha sonra klomen verecek. sizce ne yapmalıyım. klomene başlimi
Canım klomen kullanıp hamile kalan baya kişi var forumda. Hatta bir başlık var bu konuyla ilgili bak istersen. Dr verdiyse guvenilirdir sonuçta. Ben olsam denerdimcanım çok güzel söyledin. ben hala adet olmadım. 9 gün geçti doktora gitiim kist falan yok. kanda gebelik testi de yapıldı. negatif.
doktora 1 yıldır gebelik olmuyor dedim yumurtan çatlamıyor olabilir biraz kalın gönüyor dedi. tarlusal verdi adet olmam için. daha sonra klomen verecek. sizce ne yapmalıyım. klomene başlimi
Insallah alırsın en kisa surede güzel haberi :) Ne kadardır deniyorsunMerhaba kızlar...
Ben de 2015 yazında Allah nasip ederse bebiş haberimi almak istiyorum..
İsteyen herkese Rabbim nasip etsin.. Gerçekten kadınlara verilmiş en zor sınavlardan biri bence..
İnşaAllah canım.. :) 2 seneyi aşkın evliyim.. ortalama 1,5 senedir denemelerdeyiz diyelim...Insallah alırsın en kisa surede güzel haberi :) Ne kadardır deniyorsun
Pcos biraz süreci uzatıyor ama Pcos u olan tanıdıklarımin hepsi çocuk sahibi. Demek ki bir zamanı var Bebisin onu bekliyor. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim hepimizinkini sağlıkla bize bağışlasın insallahİnşaAllah canım.. :) 2 seneyi aşkın evliyim.. ortalama 1,5 senedir denemelerdeyiz diyelim...
hem pcos hem de insülin direnci var bende.. bakalım.. Rabbim sonumuzu hayır etsin..
Sana da hayırlı olsun canım.. Rabbim yawrunu seninle kılsın hep.. Rahat bir hamişlik geçirirsin umarım :)
Keşke rahat olabilsem canım ama engel olamıyorum kendime her geçen ay artıyor stresim bugün ne güzel hormon testi yaptıracaktım doktor aç karnına olması lazım yarın sabah gel dedi yarında 5. gün oluyor nerdeyse cuma akşamı olmuştum adet amatam doğru sonuç çıkar mı acaba ? Aslında içim çok rahat biliyor musun hormonlarda da bişey çıkmayacak gibi ama sanki benim vücudum eşimin spermlerine karşı antikor üretiyor kabul etmiyor gibi hissediyorum kendi hastalıklarımı tahmin ederim böyle saf safCanım daha yeni başladın dur bakalım. Bak kasım annelerinde de bir ara paylaşım oldu ne kadar sürede hamile kaldığımız konusunda herkes bir süre beklemis. Boşuna stres yapıyorsun bu iş bizim bildiğimiz gibi istedim oldu şeklinde değilmiş. Bunun bir zamanı var herkese göre değişen. Sen daha yeni başladın hiç stres yapma. Zaten stres yapmak aslında hamile kalmayi zorlaştırıyor. Rahat ol tatlım benim mutlaka gelecek o bebek
Hehehe ne bileyim ben Dr olsam gulerimKeşke rahat olabilsem canım ama engel olamıyorum kendime her geçen ay artıyor stresim bugün ne güzel hormon testi yaptıracaktım doktor aç karnına olması lazım yarın sabah gel dedi yarında 5. gün oluyor nerdeyse cuma akşamı olmuştum adet amatam doğru sonuç çıkar mı acaba ? Aslında içim çok rahat biliyor musun hormonlarda da bişey çıkmayacak gibi ama sanki benim vücudum eşimin spermlerine karşı antikor üretiyor kabul etmiyor gibi hissediyorum kendi hastalıklarımı tahmin ederim böyle saf safdoktora desem güler mi acaba ?
Canm sen düzenli adet görüyosun saten, eğer vücudunda tüylenme falan yoksa hormon tahlillerin gayet iyi çıkar. Ben baktrmştm sonçlarını bana yollarsan sana yorumlayabilirmKeşke rahat olabilsem canım ama engel olamıyorum kendime her geçen ay artıyor stresim bugün ne güzel hormon testi yaptıracaktım doktor aç karnına olması lazım yarın sabah gel dedi yarında 5. gün oluyor nerdeyse cuma akşamı olmuştum adet amatam doğru sonuç çıkar mı acaba ? Aslında içim çok rahat biliyor musun hormonlarda da bişey çıkmayacak gibi ama sanki benim vücudum eşimin spermlerine karşı antikor üretiyor kabul etmiyor gibi hissediyorum kendi hastalıklarımı tahmin ederim böyle saf safdoktora desem güler mi acaba ?
28 günde bir adet oluyorum tüylenmeyi bırak tüysüz sayılırımCanm sen düzenli adet görüyosun saten, eğer vücudunda tüylenme falan yoksa hormon tahlillerin gayet iyi çıkar. Ben baktrmştm sonçlarını bana yollarsan sana yorumlayabilirm
Hehehe ne bileyim ben Dr olsam gulerimKadın vücudu üreme üzerine programlanmis neden antikor üretin spermelere. Sen rahat olunca gelecek bebegin bak gör. Dr yarın gel dediyse demek ki 5. Gün olculuyor bir fikrim yok bu konuda
Canm sen düzenli adet görüyosun saten, eğer vücudunda tüylenme falan yoksa hormon tahlillerin gayet iyi çıkar. Ben baktrmştm sonçlarını bana yollarsan sana yorumlayabilirm
Canım fsh 6 nın altındaki degerlere mükemmel diyo doktorlar senin 6 küsür çıkmş çok da sorun değil. Bide LH/FSH oranı 1 olmalı onda da yine çok problem yok. Prolaktin yüksek çıkmş canm malesef canm. Bide sen adetin 21. günü Progesteron düzeyine de baktrsana. Doktorlar kaliteli yumurtlamadan kesin emin olmak için progesteron testi istiyolarTSH 2.08 µIU/mL N(0.34 - 5.60)
Estradiol 47 pg/mL
FSH 6.38 mIU/mL N(1.09 - 22.5)
LH 8.56 mIU/mL N(1.24 - 8.6)
Prolaktin 27.74
adetin 5. günü sonuçlarım canım fsh 3. günü 5 civarında çıkardı herhalde sonra yükselmeye başlıyormuş ya ama benim morelim çok bozuk prolaktin sınırda çıktı hatta sınırın üstüçok stresliydim ve uykusuzdum ondan mı acaba ? yarın doktora göstereceğim sonucu .
Onada baktırırım canım yarın giderim doktoraCanım fsh 6 nın altındaki degerlere mükemmel diyo doktorlar senin 6 küsür çıkmş çok da sorun değil. Bide LH/FSH oranı 1 olmalı onda da yine çok problem yok. Prolaktin yüksek çıkmş canm malesef canm. Bide sen adetin 21. günü Progesteron düzeyine de baktrsana. Doktorlar kaliteli yumurtlamadan kesin emin olmak için progesteron testi istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?