Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Yok canım ya şimdi yine erken gebelik testi yaptım çizginin ç si bile yok ciddi anlamda endişeleniyorum artık 7 ay oldu. biz de doktora gidiyoruz. inşallah senin gelmiştir bebisin canim

Selamlar kizlar hayirli kandiller hepimize
Bende bgn folik icmeye basladim drum bebek dusunmeye baslayinca basla diye vermisti bgn esimle konustuk gelcek aydan itibaren denemeye baslicaz kismetse bende simdiden icmeye basladim, bu ay annemin dr isleri var onun icin kosusturma olcak biraz bide film fln cekilcek ben uzak durmaya caliscam ama radyasyon ortami oldugu icin ne olur ne olmaz diye 1ay erteliyoruz hem bu surecte prolaktin ilacimda bitmis olcak ve dra tekrar gitcem insallah hayirlisiyla prolaktinimde dusmustur bu mubarek gunlerin gecelerin yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimize hayirlisiyla saglikla arattrmadan evlatlar nasip eder insallahh

Yok canım ya şimdi yine erken gebelik testi yaptım çizginin ç si bile yok ciddi anlamda endişeleniyorum artık 7 ay oldu. biz de doktora gidiyoruz. inşallah senin gelmiştir bebisin canim
Kocası sürekli yanında olanlar bıle hemen hamıle kalamıyor senın gayet normal şimdi yoksa bile yaz tatılı geldı ozaman olur inş tabı siz gidin Dr a ınsan rahatlıyor ben 3. Ay olmayınca gıtmıştım oğlumda eşimde tabı Dr hemen olur sıkıntı yok dıyınce sankı hamıleydın sandım öyle rahatladım ve 4. Ay hamıleydım Dr benı karşısında görunce sen gecen ay olmuyor dıye mı gelmıstın ded:))ınsan rahatlıyor sizde gidin

sağol canım inşallah

Tamam canım cumartesı haberlesiriz nedense kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ben busefer oldu galıba:)))
Canım inşallah olmuştur bu ay, hamile olan hissedermiş zaten Ben bu ay pek ümitli değilim değerlerimiz yavaş yavaş artmaya başladı ama ilaçlar 3 ay sonunda en iyi etkisini gösterir. Sperm 72 günde oluştuğu için en erken gelecek aydan sonra hamile kalabilirim die düşünüyorum..

Kızlar mrb haftasonuna gerek kalmadı:)hamıle degılım kam testı verdım gözlerımden rahatsızlandım Dr da damlayı hamıle kullanamaZ dedi ben şüphem var diyince test negatıf cıktı 10. Günde hamıle olsam aCık yukselırdı.alla alla nıye olmuyor acaba bide 2. Çocuk daha kolay olur derler şükür allahıma bir tane vermiş valla benım bıle ps

Valla benım bıle psikolojim bozulmaya başladı olacak oranın devamı cok moralım bozuk suan(

Valla benım bıle psikolojim bozulmaya başladı olacak oranın devamı cok moralım bozuk suan(

Canım hiçç moralini bozmaa, en azından hamile kalabiliyorsun sağlıklı bir evlat dünyaya getirmişinn ikincide gelecektir elbet vakti zamanı vardır.. Sen bizlerden daha şanslısın. evet her ay bir umut yeşertiyoruz ve bir testle yıkılıyoruz ama bir gün havalara uçtuğumuz zamanda gelecek ben inanıyorumm..

Evet canım inşallah bazen cok bencıl oldugumu dusunuyorum Allah vermıs 1 tane nıye üzülüyorsun dıyorum ama ınsan yaradılışı galıba şimdide ona kardeş ıstıyorum Dr a gıdecegım karar verdım pazartesıye randevu aldım cumartesı adet olurum

Canım hayırlısı olsun Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler versin inşallah kardeşte gelir yakın zamanda :) doktora git bakalım için rahatlar en azından hoş ben gittim de hala içim rahat değil prolaktin için ilaç vermedi ve benim cuma yumurtlamam lazım 15. gün yumurtlarım hep şu an ne akıntım var ne bişey morelim çok bozuk yumurtlamayacak mıyım acaba bu ay ben başka doktora mı gitsem kararda veremiyorum umursamıyorlar doktorlar bugün 10 kere karar değiştirdim randevuda almıştım offf off yine mutsuz günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…