- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.601
Hiç üzülme canm bi evladın var çok şükür Rabbim sana bağşlasın. Inşallah 2.de gelir canm en yakın zamanda. Biz üzülüyoruz ama üzülsek de üzülmesek de Allah ne vakit kısmet ederse o vakit olucak.Kızlar mrb haftasonuna gerek kalmadı:)hamıle degılım kam testı verdım gözlerımden rahatsızlandım Dr da damlayı hamıle kullanamaZ dedi ben şüphem var diyince test negatıf cıktı 10. Günde hamıle olsam aCık yukselırdı.alla alla nıye olmuyor acaba bide 2. Çocuk daha kolay olur derler şükür allahıma bir tane vermiş valla benım bıle ps
Canım doktorlar çok rahat aman diyorlar ne aceleniz var yaşınız küçük falan filan.. Biz birer doktor olduk saten. Her ay düzenli progesteron testi yapıyorum, yumurtlama günümü kestiriyorum. Ben bize bi kaç ay daha vericem sonrasında tüpe falan bakacaz çünkü eşimin sayısı artıyor ama morfoloji hala düşük.. Erkekte sorun olunca zor canm kadınlarda yumurtlatıcı ilaçlar çok işe yarıyor ama erkeklerin ilaç bi yere kadar etki ediyoCanım hayırlısı olsun Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler versin inşallah kardeşte gelir yakın zamanda :) doktora git bakalım için rahatlar en azından hoş ben gittim de hala içim rahat değil prolaktin için ilaç vermedi ve benim cuma yumurtlamam lazım 15. gün yumurtlarım hep şu an ne akıntım var ne bişey morelim çok bozuk yumurtlamayacak mıyım acaba bu ay benbaşka doktora mı gitsem kararda veremiyorum umursamıyorlar doktorlar bugün 10 kere karar değiştirdim randevuda almıştım offf off yine mutsuz günler.
Haklısın canım bizim yaşımızı küçük görünce daha beter ilgilenmiyorlar bana direkt dedi kadın ne acelen var diyeCanım doktorlar çok rahat aman diyorlar ne aceleniz var yaşınız küçük falan filan.. Biz birer doktor olduk saten. Her ay düzenli progesteron testi yapıyorum, yumurtlama günümü kestiriyorum. Ben bize bi kaç ay daha vericem sonrasında tüpe falan bakacaz çünkü eşimin sayısı artıyor ama morfoloji hala düşük.. Erkekte sorun olunca zor canm kadınlarda yumurtlatıcı ilaçlar çok işe yarıyor ama erkeklerin ilaç bi yere kadar etki ediyo
Ben direk kan verip tahlil sonucumu bekliyorum canm, doktor muaynesi olmuyorm yani..memorial de 20 tl.Bu arada progestan testini labaratuarda yaptırsam ne kadardır acaba ücreti bir bilginiz var mı ? Doktorlarla daha uğraşmak istemiyorum ya
Canım hangi ildesin sen baya uygunmuş ne güzel İstanbul'da çok pahalı memorial normal doğum 8000-9000 arası fiyat diyorlar muayene ve tahlillerde baya pahalıdır burdakinde ondan dolayı labaratuarları düşündüm aslındaBen direk kan verip tahlil sonucumu bekliyorum canm, doktor muaynesi olmuyorm yani..memorial de 20 tl.
Evet canım inşallah bazen cok bencıl oldugumu dusunuyorum Allah vermıs 1 tane nıye üzülüyorsun dıyorum ama ınsan yaradılışı galıba şimdide ona kardeş ıstıyorum Dr a gıdecegım karar verdım pazartesıye randevu aldım cumartesı adet olurum
25 yaşındaym canmNeşeli hatun sen kac yaşındasın?
Diyarbakırdayım canmCanım hangi ildesin sen baya uygunmuş ne güzel İstanbul'da çok pahalı memorial normal doğum 8000-9000 arası fiyat diyorlar muayene ve tahlillerde baya pahalıdır burdakinde ondan dolayı labaratuarları düşündüm aslında
Bu 4. AyBencillikler alakası yok canım benim, gayet normal yaşadığın duygular... Siz denemelerin kaçıncı ayındaydınız?
Çok gencsın ne güzel ben oğlumu 28 dev hamile kalıp 29 da doğurdum şimdi 32 yaşındayım hala ınanamasamda:)25 yaşındaym canm
Canım 32 yaş ikinci çocuk için çok ideal bence. Ben çalışan kesime göre biras erken yani 24 yaşında evlendim. Bizim okuldaki hocalar falan çok şaşırmştı hatta davetiyemi götürünce. Daha çocuksun az gez toz sonra evlen diyodular. Ama çok mutluyum iyiki evlenmişim inşallah şu çocuk mevzusunu da halletsek herşey çok güzel olucakÇok gencsın ne güzel ben oğlumu 28 dev hamile kalıp 29 da doğurdum şimdi 32 yaşındayım hala ınanamasamda:)
Bende 25 de evlendım nıkah oldum ama düğün 26 da düğün yapıldı.inşallah olur bebegın ınsan o zaman bu durumları unutuyor sen sabah test yapcaksın dımı guzel haber vermedı istiyorumCanım 32 yaş ikinci çocuk için çok ideal bence. Ben çalışan kesime göre biras erken yani 24 yaşında evlendim. Bizim okuldaki hocalar falan çok şaşırmştı hatta davetiyemi götürünce. Daha çocuksun az gez toz sonra evlen diyodular. Ama çok mutluyum iyiki evlenmişim inşallah şu çocuk mevzusunu da halletsek herşey çok güzel olucak
Canım bu ay ümitli değilim adet öncesi akıntım ve baş ağrılarm başladı malesef. Benim normal yoldan biras zor olur da ben umut ediyorum sadece. Tüp bebek merkezindeki doktora gidiyorum. Doktoruma tüp yapmak istediğimizi söyledik kabul etmedi. Allah razı olsun çok iyi bi hekim. Maddi yönünden hiç düşünmüyo çok şükür. Normal yolla olsun sonuna kadar direneceksin diyo. Çok sabırsızsn falan dedi en son gittiğimde. Bizim durumumzda olup normal hamile kalan çok hastası varmş. Kısmet canm bu işler yaa. Kaderde yazılan neyse o olucak niz boşuna çabalıyorz aslndaBende 25 de evlendım nıkah oldum ama düğün 26 da düğün yapıldı.inşallah olur bebegın ınsan o zaman bu durumları unutuyor sen sabah test yapcaksın dımı guzel haber vermedı istiyorum
Bendede hemen tüp bebek deneme doktoruna güven dedıgın gıbı kaderde ne varsa onu yasıyoruzCanım bu ay ümitli değilim adet öncesi akıntım ve baş ağrılarm başladı malesef. Benim normal yoldan biras zor olur da ben umut ediyorum sadece. Tüp bebek merkezindeki doktora gidiyorum. Doktoruma tüp yapmak istediğimizi söyledik kabul etmedi. Allah razı olsun çok iyi bi hekim. Maddi yönünden hiç düşünmüyo çok şükür. Normal yolla olsun sonuna kadar direneceksin diyo. Çok sabırsızsn falan dedi en son gittiğimde. Bizim durumumzda olup normal hamile kalan çok hastası varmş. Kısmet canm bu işler yaa. Kaderde yazılan neyse o olucak niz boşuna çabalıyorz aslnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?