Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hiç üzülme canm bi evladın var çok şükür Rabbim sana bağşlasın. Inşallah 2.de gelir canm en yakın zamanda. Biz üzülüyoruz ama üzülsek de üzülmesek de Allah ne vakit kısmet ederse o vakit olucak.

Canım doktorlar çok rahat aman diyorlar ne aceleniz var yaşınız küçük falan filan.. Biz birer doktor olduk saten. Her ay düzenli progesteron testi yapıyorum, yumurtlama günümü kestiriyorum. Ben bize bi kaç ay daha vericem sonrasında tüpe falan bakacaz çünkü eşimin sayısı artıyor ama morfoloji hala düşük.. Erkekte sorun olunca zor canm kadınlarda yumurtlatıcı ilaçlar çok işe yarıyor ama erkeklerin ilaç bi yere kadar etki ediyo

Haklısın canım bizim yaşımızı küçük görünce daha beter ilgilenmiyorlar bana direkt dedi kadın ne acelen var diye eşimin durumunu biz bilmiyoruz daha ya inşallah onda bişey çıkmaz öteki hafta onu yolluyorum teste kendimle uğraşa uğraşa bir hal oldum zaten . İnşallah ilaçlar etki eder size ümitsizliğe kapılma bence tüp bebek için en az 1 sene bekle derim ama aynı benim gibi sabırsızsan 1 sene beklemenin ne kadar zor olduğunu da bilirim inşallah gerek kalmayacak sana hatırladığıma göre çok kötü değildi sonuçlar zaten Allah verdikten sonra 1 tane sağlıklısı yetiyor :)

Bu arada progestan testini labaratuarda yaptırsam ne kadardır acaba ücreti bir bilginiz var mı ? Doktorlarla daha uğraşmak istemiyorum ya

Ben direk kan verip tahlil sonucumu bekliyorum canm, doktor muaynesi olmuyorm yani..memorial de 20 tl.
Canım hangi ildesin sen baya uygunmuş ne güzel İstanbul'da çok pahalı memorial normal doğum 8000-9000 arası fiyat diyorlar muayene ve tahlillerde baya pahalıdır burdakinde ondan dolayı labaratuarları düşündüm aslında

Bencillikler alakası yok canım benim, gayet normal yaşadığın duygular... Siz denemelerin kaçıncı ayındaydınız?

Çok gencsın ne güzel ben oğlumu 28 dev hamile kalıp 29 da doğurdum şimdi 32 yaşındayım hala ınanamasamda:)
Canım 32 yaş ikinci çocuk için çok ideal bence. Ben çalışan kesime göre biras erken yani 24 yaşında evlendim. Bizim okuldaki hocalar falan çok şaşırmştı hatta davetiyemi götürünce. Daha çocuksun az gez toz sonra evlen diyodular. Ama çok mutluyum iyiki evlenmişim inşallah şu çocuk mevzusunu da halletsek herşey çok güzel olucak

Bende 25 de evlendım nıkah oldum ama düğün 26 da düğün yapıldı.inşallah olur bebegın ınsan o zaman bu durumları unutuyor sen sabah test yapcaksın dımı guzel haber vermedı istiyorum

Merhaba,

Amerikada yasiyorum ve Temmuzun 26'sinda Istanbul'a gelecegim. Isteyenlere clearblue dijital ovulasyon testi, gebelik

testi, preseed jel gibi urunler getirebilirim. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilir. Hem daha uygun fiyata hem de daha

guvenilir urunler elde edebilirsiniz. Mesajlarinizi bekliyorum. En yakinda zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle :)

Bende 25 de evlendım nıkah oldum ama düğün 26 da düğün yapıldı.inşallah olur bebegın ınsan o zaman bu durumları unutuyor sen sabah test yapcaksın dımı guzel haber vermedı istiyorum
Canım bu ay ümitli değilim adet öncesi akıntım ve baş ağrılarm başladı malesef. Benim normal yoldan biras zor olur da ben umut ediyorum sadece. Tüp bebek merkezindeki doktora gidiyorum. Doktoruma tüp yapmak istediğimizi söyledik kabul etmedi. Allah razı olsun çok iyi bi hekim. Maddi yönünden hiç düşünmüyo çok şükür. Normal yolla olsun sonuna kadar direneceksin diyo. Çok sabırsızsn falan dedi en son gittiğimde. Bizim durumumzda olup normal hamile kalan çok hastası varmş. Kısmet canm bu işler yaa. Kaderde yazılan neyse o olucak niz boşuna çabalıyorz aslnda

Bendede hemen tüp bebek deneme doktoruna güven dedıgın gıbı kaderde ne varsa onu yasıyoruz

Ya kızlar dayanamadım test yaptım şimdi negatıf test ama cok cok cok hayalet gibi bır çizgi var.turkuazınki gibi.buyuk ıhtımalle hamile degılım ama yınede kafam karıştı döllenme olduysa bıle 13-14 gun bu kadar silik çıkmazdıkı koyu çıkması gerekırdı adet olsamda umudum bitse yabak yüklüyorum görebılcekmısınız

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…