- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.621
Ya kızlar dayanamadım test yaptım şimdi negatıf test ama cok cok cok hayalet gibi bır çizgi var.turkuazınki gibi.buyuk ıhtımalle hamile degılım ama yınede kafam karıştı döllenme olduysa bıle 13-14 gun bu kadar silik çıkmazdıkı koyu çıkması gerekırdı adet olsamda umudum bitse yabak yüklüyorum görebılcekmısınız
Kan verırımde ıdrarda tam cıkınca cunku cok bozuluyorum negatıf cıkınca kanda canım cok sıkıldı yaben gördümmmkan versen canım için rahatlar en azından..
Ya kızlar dayanamadım test yaptım şimdi negatıf test ama cok cok cok hayalet gibi bır çizgi var.turkuazınki gibi.buyuk ıhtımalle hamile degılım ama yınede kafam karıştı döllenme olduysa bıle 13-14 gun bu kadar silik çıkmazdıkı koyu çıkması gerekırdı adet olsamda umudum bitse yabak yüklüyorum görebılcekmısınız
Canım öYa kızlar dayanamadım test yaptım şimdi negatıf test ama cok cok cok hayalet gibi bır çizgi var.turkuazınki gibi.buyuk ıhtımalle hamile degılım ama yınede kafam karıştı döllenme olduysa bıle 13-14 gun bu kadar silik çıkmazdıkı koyu çıkması gerekırdı adet olsamda umudum bitse yabak yüklüyorum görebılcekmısınız
Slm bende sanki gördüm ama hayırlısıKızlar lütfen bakın bu gece vakti ben rüya falan mı görüyorum? Sanki çok silik bi çizgi var gibi.. Adetime 2 gün kaldı. Sabah tekrarlicam testi bundan bişy anlamadm
Canım sene kesin hamılesın çok belırgın görülüyor Cook sevındım senın adına sabah bakıcam hemen yenı testıne Allah kabul ettı duanı kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah bense hala adet olamadım testimde yok baskaKızlar lütfen bakın bu gece vakti ben rüya falan mı görüyorum? Sanki çok silik bi çizgi var gibi.. Adetime 2 gün kaldı. Sabah tekrarlicam testi bundan bişy anlamadm
Bilmiyorum canım hala adette olmadım inşallah hamıleysemde hersey normaldırCanım öncelikle hakkında hayırlısı seni boşa ümiylendirmek istemem ama bence hamilesin çünkü benim testinde aynı böyle çıkmıştı bir kaç gün sonra bir daha yaparsan daha belirgin göreceksin inşallah Rabbim hönlüne göre versin
Yine Silik çizgi çıktı yanı sen bugün dur yarın adet gunünya yarın sabah yap testı inş koyulaşırCanım sabah test yaptım ama hiç bişy anlamadım gene dünkü gibi çıktı. Çok Afedersin tutamadm kendimi sabaha kadar 3 defa tuvalet ihtiyacyla uyandm. Belki hamilelk belrtisidr ama hiç umudum da yok. 2 güne belli olur herşey.
Evt canım beklicem artk adet olmazsam öyle umutlanırım. Yarında şehir dışına çıkıcam bikaç günlüğüne kan testide yapamamYine Silik çizgi çıktı yanı sen bugün dur yarın adet gunünya yarın sabah yap testı inş koyulaşır
Inş hayırlı haberle dönersın bende hala adet olmadım Dr işi yattı bu aydaEvt canım beklicem artk adet olmazsam öyle umutlanırım. Yarında şehir dışına çıkıcam bikaç günlüğüne kan testide yapamam
Tez zamanda gelsin melekleriniz inşallah canim benimdhc83 Neseli_Hatun inşallah hafta sonu güzel haberlerinizi alırızz... Benimde hafta sonu regli tarihim tedaviye başlamış olabilirmmm..
Hamişş arkadaşlarr bizleree dua edinnn:)
Evet ilki laqabouck sonrakı bebetime dıye bır marka hala adet olmadım ama karnım agrıyordhc83 Neseli_Hatun kızlar benimde sizin gibi çıkmıştı güzel haberlerle gelin inşallah. dhc83 canım sabah çıkmadı testte demişsin ama acaba testin markası farklı olabilir mi. Ben o hayalet çizgiden bir kaç gün sonra bile farklı markada negatif gördüm. Yani markaların duyarlılığı baya etkiliyor
Benım testı sende gördün mudhc83 Neseli_Hatun kızlar benimde sizin gibi çıkmıştı güzel haberlerle gelin inşallah. dhc83 canım sabah çıkmadı testte demişsin ama acaba testin markası farklı olabilir mi. Ben o hayalet çizgiden bir kaç gün sonra bile farklı markada negatif gördüm. Yani markaların duyarlılığı baya etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?