Yaza hamile olarak girmek isteyenler

ben gördümmm kan versen canım için rahatlar en azından..

Canım ö

Canım öncelikle hakkında hayırlısı seni boşa ümiylendirmek istemem ama bence hamilesin çünkü benim testinde aynı böyle çıkmıştı bir kaç gün sonra bir daha yaparsan daha belirgin göreceksin inşallah Rabbim hönlüne göre versin

dhc83 canım olabilir belki senin idrarına geç düşmüştür hiç sıkma canını sağlıklı değil falan deme lütfen. Ayy hadi inşallah bende heyecanlandm şimdi

Kızlar lütfen bakın bu gece vakti ben rüya falan mı görüyorum? Sanki çok silik bi çizgi var gibi.. Adetime 2 gün kaldı. Sabah tekrarlicam testi bundan bişy anlamadm

Eklentiler

• 20150607_022846.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar lütfen bakın bu gece vakti ben rüya falan mı görüyorum? Sanki çok silik bi çizgi var gibi.. Adetime 2 gün kaldı. Sabah tekrarlicam testi bundan bişy anlamadm
Slm bende sanki gördüm ama hayırlısı Sabah ilk idrarla tekrarlayın bendede regl 1 gün kala anca çıkmıştı

Fotoda pek belli olmuyo ama az daha kalınca koyulaştı biras. Ayy inşallah hamiş olurum bu defa dua edin lütfen

Eklentiler

• 20150607_022830.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 74
Canım sene kesin hamılesın çok belırgın görülüyor Cook sevındım senın adına sabah bakıcam hemen yenı testıne Allah kabul ettı duanı kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah bense hala adet olamadım testimde yok baska

Bilmiyorum canım hala adette olmadım inşallah hamıleysemde hersey normaldır

Ben sabah test yaptım bısey çıkmadı hamıle degılım ve bugun mutlaka adet olmam gerekıyor cunku yarın Dr randevusu aldım yarın okulda tatıl ıyı denk geldı baska zaman gıdemem cunku gecen hafta oglum hassa dıye gıtmedım sureklı gıtmemezlık yapamam okula ızın alamamkı off hıc gecıkmezdı adetım bu yasıma kadar 29 gunde olurdum hamıle kalmaya karar verdım 31-32 ye uzadı be bu 33. Gun yanı 19. Gun yumurtlarım bugun adet olursam tabı bızım en son ılIskı 18 Sabah'tı dogru zaman bıle degıl neyse kısmet dıyelım neşeli senın var ama canım cok sevındım senın adına darısı başıma:)

Canım sabah test yaptım ama hiç bişy anlamadım gene dünkü gibi çıktı. Çok Afedersin tutamadm kendimi sabaha kadar 3 defa tuvalet ihtiyacyla uyandm. Belki hamilelk belrtisidr ama hiç umudum da yok. 2 güne belli olur herşey.

Yine Silik çizgi çıktı yanı sen bugün dur yarın adet gunünya yarın sabah yap testı inş koyulaşır

dhc83 Neseli_Hatun kızlar benimde sizin gibi çıkmıştı güzel haberlerle gelin inşallah. dhc83 canım sabah çıkmadı testte demişsin ama acaba testin markası farklı olabilir mi. Ben o hayalet çizgiden bir kaç gün sonra bile farklı markada negatif gördüm. Yani markaların duyarlılığı baya etkiliyor

Evet ilki laqabouck sonrakı bebetime dıye bır marka hala adet olmadım ama karnım agrıyor

Benım testı sende gördün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…