- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.641
Gördüm canım gördüm. Rahat görünüyordu. Bosyerede umutlandirmak istemem ama labaquik ile ilk yaptığım test aynı seninki gibiydiBenım testı sende gördün mu
Canım sen yarın gidebilirsin kan testi için okul tatil yarın. Neden gitmiyosn?Inş hayırlı haberle dönersın bende hala adet olmadım Dr işi yattı bu ayda
Evet canim aslında size kesin pozitif diyecem ama beni düşündüren adet gününde böyle çıkması. Seninkinin markası neydi. Ama geç yumurtlamaysa silik çıkmış olabilir. Umarım geç yumirtlamadir ve sonuç pozitiftir canım. Yalnız dediğim gibi marka önemli. Mesela benim nova markası adete yakın bile çok silik tiT turkuazkebelek senin ilk testin bizimkine benziyordu ama erken öğrendin sen yanlış hatırlamıyosam. Benim bi gün kaldıdhc83 nin günüydü bugün.. Olabilr mi acaba ?
Nasılsa yoktur bebek dıye gıtmıyorum cumaya kadar olmazsa gıderım cuma gunu olur ozamana kadar cunku hamıleysem teste belirgin cıkardı oğlumda 34. Gun kopkoyuydı yarın 34. Gun yoktur yanı bende bebekCanım sen yarın gidebilirsin kan testi için okul tatil yarın. Neden gitmiyosn?
Canım ben 18. ya da 19. gün yumurtladm. Adetime 1 veya 2 gü kalması lasm şuanda. Laboquick benm testim şimdi gene yaptm gene silik çıktı. Umutlanıyım mi bilmiyorum vallaEvet canim aslında size kesin pozitif diyecem ama beni düşündüren adet gününde böyle çıkması. Seninkinin markası neydi. Ama geç yumurtlamaysa silik çıkmış olabilir. Umarım geç yumirtlamadir ve sonuç pozitiftir canım. Yalnız dediğim gibi marka önemli. Mesela benim nova markası adete yakın bile çok silik ti
Canım bence var her hamilelik aynı olmas ki.. Belki yumurtlaman düşündüğün günden bi iki sonra oldu bunu bilemezsin ki.. Seçim sonuçları açıklandı Diyarbakır karıştı herkes sokaklarda burada olsaydm bile teste gidemezdim galiba. Ben cuma gününe kadar şehir dışındaym idrar testiyle takip ederim artkNasılsa yoktur bebek dıye gıtmıyorum cumaya kadar olmazsa gıderım cuma gunu olur ozamana kadar cunku hamıleysem teste belirgin cıkardı oğlumda 34. Gun kopkoyuydı yarın 34. Gun yoktur yanı bende bebek
Senın bence kesın var:)benımde bırdahakı aya artıkCanım ben 18. ya da 19. gün yumurtladm. Adetime 1 veya 2 gü kalması lasm şuanda. Laboquick benm testim şimdi gene yaptm gene silik çıktı. Umutlanıyım mi bilmiyorum vallaŞunu da düşünüyorum şimdiye kadar silik bile çıkmamştı rüya mı acaba
Canım biz beraberdik her ay bu ay da beraber hamişiz inşallahSenın bence kesın var:)benımde bırdahakı aya artık
Benım umudum şuyuzden yok en son ılıskı 18. Gun sabah oldu cunku bukadar gec yumurtlamam dıye yapmadık dahada ondan sonra ılıskı oldu ama prezarvatif le:)nasılsa yumurtlama bıttı temız olsun dedım keşke demeseymısım:)şimdi entrika yaratıyorum kafamdan sperm 72 saat yasıyorsa bende 20.veya 21. Gun yumurtladımsa oyuzden 18. Günden kalma ıle döllenme olduysa oyuzden çıkmıyordur testte:) eşime anlattım böyle manyakmısın diyor bana:)Canım bence var her hamilelik aynı olmas ki.. Belki yumurtlaman düşündüğün günden bi iki sonra oldu bunu bilemezsin ki.. Seçim sonuçları açıklandı Diyarbakır karıştı herkes sokaklarda burada olsaydm bile teste gidemezdim galiba. Ben cuma gününe kadar şehir dışındaym idrar testiyle takip ederim artk
Evet bende com isterim öğretmen ıcın Mayıs hamıle kalma ayı zaten ben nıye adet olmuyorum duye aglıcam tepincem şimdiCanım biz beraberdik her ay bu ay da beraber hamişiz inşallah
Bende senin için aynını düşündüm canmBenım umudum şuyuzden yok en son ılıskı 18. Gun sabah oldu cunku bukadar gec yumurtlamam dıye yapmadık dahada ondan sonra ılıskı oldu ama prezarvatif le:)nasılsa yumurtlama bıttı temız olsun dedım keşke demeseymısım:)şimdi entrika yaratıyorum kafamdan sperm 72 saat yasıyorsa bende 20.veya 21. Gun yumurtladımsa oyuzden 18. Günden kalma ıle döllenme olduysa oyuzden çıkmıyordur testte:) eşime anlattım böyle manyakmısın diyor bana:)
Ben evde degılde okuldan dinleniyorum oglum sayesınde aslında:)kısmet bakalım keşke laqacouk marka testım olsaydı o guvenılır bendekı bebetıme hıc duymadım kullanmadığım marka bak hala Zorluyorum :)hadı ıyı geceler yattım benBende senin için aynını düşündüm canmDediğin gibi Mayıs öğretmenler için süper bi ay ilk aylar mühim evde dinlenirz.. Hayalî bile çok güzel canım
Tatlım benim zaten adet geçene kadar hiçbir test kırmızı çıkmıyor hepsi silik çıkıyor. Bak burda cisiyle sayısız test yapmış biri varCanım ben 18. ya da 19. gün yumurtladm. Adetime 1 veya 2 gü kalması lasm şuanda. Laboquick benm testim şimdi gene yaptm gene silik çıktı. Umutlanıyım mi bilmiyorum vallaŞunu da düşünüyorum şimdiye kadar silik bile çıkmamştı rüya mı acaba
Yahu belli mi olur. Hala adet olma diyosan belki de hamilesindir. Test yaptın miBen hala adet olmadım dk dk haber verıyorum:)ama karnım çok ağrıyor bugün olsamda önumuzdekı aya baksak artık
Yok canım yapmadımYahu belli mi olur. Hala adet olma diyosan belki de hamilesindir. Test yaptın mi
Cuma gunü yaptırcam ben ama zaten ozamana kadar olurum adetyaaaa kızlaarr kan testi yaptırınnnnben sizden daha çok heycanlandım valla ....
ufuuu sabrına hayran kaldımCuma gunü yaptırcam ben ama zaten ozamana kadar olurum adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?