- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.661
Çok hoşsun :)ufuuu sabrına hayran kaldım
Deniz canm hiç söleme yaa ben Karadeniz turuna çıkmşım elim kolum bağlı nerde test yapayım ki, anca idrar yapıyorm. En son yaptığım test şu bişy anlamadım ya. Bugün Bat günüm şayet hamilelik olsaydı biras daha koyu olması gerekirdi benceyaaaa kızlaarr kan testi yaptırınnnnben sizden daha çok heycanlandım valla ....
Canım bu çizgi hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mı hemense gözüküyor bir şeylerDeniz canm hiç söleme yaa ben Karadeniz turuna çıkmşım elim kolum bağlı nerde test yapayım ki, anca idrar yapıyorm. En son yaptığım test şu bişy anlamadım ya. Bugün Bat günüm şayet hamilelik olsaydı biras daha koyu olması gerekirdi bence
Canım hemen çıktı ama çık silik değil mi sencede?Canım bu çizgi hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mı hemense gözüküyor bir şeylerayy çok heyecanlı
Bayağı belli silik çizgi inşallah vardır .ben hala adet olmadım ama test yaptım negatıf 35. Gun bugun ömrümde bır kere daha gec kalmıştı oğluma hamıle kalkmadan önceki ay ama incir kürü yapmıştım o ay bırsuru yumurtam oluşmuş sıkısmıslardı 37. Gun olmuştum bu ay ne oldu bana cumartesıye kadar beklıcem yok olmadı cumartesı Dr a gıtcem kıst mı oluştu kı korkmaya başladım.cok gec yumurtladım bu ay galıba 4 aydır korunmuyoruz sadece 1 seferınde yumurta lama zamanı denk getırdım ılıskıyı onun dışında hıc yumurtlama zamanı ılıskı olmadıkı cocuk olsun of yaDeniz canm hiç söleme yaa ben Karadeniz turuna çıkmşım elim kolum bağlı nerde test yapayım ki, anca idrar yapıyorm. En son yaptığım test şu bişy anlamadım ya. Bugün Bat günüm şayet hamilelik olsaydı biras daha koyu olması gerekirdi bence
Yok yok az çalışmayla olmazBayağı belli silik çizgi inşallah vardır .ben hala adet olmadım ama test yaptım negatıf 35. Gun bugun ömrümde bır kere daha gec kalmıştı oğluma hamıle kalkmadan önceki ay ama incir kürü yapmıştım o ay bırsuru yumurtam oluşmuş sıkısmıslardı 37. Gun olmuştum bu ay ne oldu bana cumartesıye kadar beklıcem yok olmadı cumartesı Dr a gıtcem kıst mı oluştu kı korkmaya başladım.cok gec yumurtladım bu ay galıba 4 aydır korunmuyoruz sadece 1 seferınde yumurta lama zamanı denk getırdım ılıskıyı onun dışında hıc yumurtlama zamanı ılıskı olmadıkı cocuk olsun of ya
Aynen canım hayırlı zamanda olsun Allah yavruma sağlıklı uzun ömür versın verırse ıkıncıyı sevıncem olmazsada oglum var dıye şükredecegımYok yok az çalışmayla olmazCanım hayırlısı olsun ya ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin. Senin zaten bir minigin var bir kaygı yoktur sende. Sonuçta olabileceğini biliyosun.
Deniz canm hiç söleme yaa ben Karadeniz turuna çıkmşım elim kolum bağlı nerde test yapayım ki, anca idrar yapıyorm. En son yaptığım test şu bişy anlamadım ya. Bugün Bat günüm şayet hamilelik olsaydı biras daha koyu olması gerekirdi bence
Bayağı belli silik çizgi inşallah vardır .ben hala adet olmadım ama test yaptım negatıf 35. Gun bugun ömrümde bır kere daha gec kalmıştı oğluma hamıle kalkmadan önceki ay ama incir kürü yapmıştım o ay bırsuru yumurtam oluşmuş sıkısmıslardı 37. Gun olmuştum bu ay ne oldu bana cumartesıye kadar beklıcem yok olmadı cumartesı Dr a gıtcem kıst mı oluştu kı korkmaya başladım.cok gec yumurtladım bu ay galıba 4 aydır korunmuyoruz sadece 1 seferınde yumurta lama zamanı denk getırdım ılıskıyı onun dışında hıc yumurtlama zamanı ılıskı olmadıkı cocuk olsun of ya
Ooo neler olmuş buradaayy inşallah @neşelihatun ve dhc83 ikinizde hamilesinizdir :) bende de garip garip şeyler oluyor bu ay perşembe gününden beri kasıklarımda acaip ağrı ve akıntım var dün akşam ve bu akşam 1 damla pembemsi akıntım oldu peçetede gördüm onuda çok farklı yumurtladım sanırım bu ay cuma günü progestan testi yaptıracağım ya bu ay tutsun bebeğim inşallah çok istiyorum o duyguyu yaşamayı çok heveslendim inşallah sonum hüsran olmaz dua bekliyorum sizlerden 15. gün yumurtluyorum genelde 14. gün 16. gün sabah çalışma oldu dün pembe akıntım vardı çalışmadık tembellikten :) bu akşam bir çalışma daha olur artık bekleriz zaten tuttuysa tutmuştur ovulasyon testi almadım bu ay tam olarak ne durumdayım bilmiyorum ama inşallah böyle olurum bu ay
19 haziran olması lazım daha 9-10 gün var :) ama ovulasyon testi yapmadığım için tam günü kestiremiyorum 28 günde bir olmasına göre o zamana denk geliyor :) ayy inşallah hepimiz hamiş oluruz canım bir biz kaldık burada Allah yüzümüzü güldürür umarım bu ay :) Sen test yaptın mı bu ay ? bata ne kadar var ?İnşallah canım senin bat ne zaman? Bu ay hamiş çok olacak gibi hadi bakalım
Hemen çıktıysa silik olsada farketmez su içmen filan etkiler çünkü :) ayyy hamilesin galibaCanım hemen çıktı ama çık silik değil mi sencede?
19 haziran olması lazım daha 9-10 gün var :) ama ovulasyon testi yapmadığım için tam günü kestiremiyorum 28 günde bir olmasına göre o zamana denk geliyor :) ayy inşallah hepimiz hamiş oluruz canım bir biz kaldık burada Allah yüzümüzü güldürür umarım bu ay :) Sen test yaptın mı bu ay ? bata ne kadar var ?
Ay neden olmasın canım olacak mutlaka. Zamanı var demek kiAynen canım hayırlı zamanda olsun Allah yavruma sağlıklı uzun ömür versın verırse ıkıncıyı sevıncem olmazsada oglum var dıye şükredecegım
Bebetime diye bır marka.hayırlısı ıle gelır bebişler inşallahCanım zaten tek ilişkiyle olan bişey bu gebelikyaptığın testler hep aynı marka mı? neyse en güzeli kan testi..
Ben de adet olsam diye bakıyorum tedaviye başlamak için, benim transfer temmuza kalıcak sanırım yaa
Aynen:)Ay neden olmasın canım olacak mutlaka. Zamanı var demek ki
Olsun canım hayırlısıyla gelsin bebeklerde bir ay geç gelsin varsın :) stres yapmamaya çalış şansın doğal yollara göre kat kat fazla tüp bebekte inşallah tutunur sana bebiş inofolic içiyor musun yumurta kalitesi için tüp bebek tedavisi olanlara veriyorlarmış ben doktora sordum sorun olmadan da içebiliyormuşuz şansı artırıyormuş hoş benim doktorlar bir haberdi ama iç dediler kendim gidip aldım eczaneden sende al istersen doktora danışıp. Bu ay yumurtlamam kaliteli oldu gibi ilk kez kanama oldu kanama olunca kaliteli yumurta demekmiş kanama dediğim zaten hafif pembe akıntı. bu arada siz neden tüp bebeğe yönelmiştiniz ne kadar deniyorsunuz bebiş için ?daha varmış çalışmalara devam, inşallah bu ay senin için güzel olur benim de önümüzdeki aya inşallah. Bat haftasonuydu benim geçti ama histeroskopi falan oldum biraz dengem bozuldu yani, adet olsam tedavi başlıcak tekrardan bende onun stresini yaşıyorumm
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah düşündüğün gibidirKızlar bugün yumurtlamanın üstünden tam 6 gün geçti benim sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var dün sarımsı krem gibi akıntım geldi yeniden yumurtluyor olabilir miyim yoksa bebek için umutlanmalı mıyım bilmiyorum yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç geçmedi bugün dişim ağrıyordu parol içmeme rağmen hala ağrım var ayy inşallah bu sefer bebektir inşallah ilk kez böyle oluyor normalde yumurtlamadan sonra akıtım kesilir adete 1 2 gün kalaya kadar gelmezdi bu sefer akıntım bitmedi hiç bat 19 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?