- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.681
Olsun canım hayırlısıyla gelsin bebeklerde bir ay geç gelsin varsın :) stres yapmamaya çalış şansın doğal yollara göre kat kat fazla tüp bebekte inşallah tutunur sana bebiş inofolic içiyor musun yumurta kalitesi için tüp bebek tedavisi olanlara veriyorlarmış ben doktora sordum sorun olmadan da içebiliyormuşuz şansı artırıyormuş hoş benim doktorlar bir haberdi ama iç dediler kendim gidip aldım eczaneden sende al istersen doktora danışıp. Bu ay yumurtlamam kaliteli oldu gibi ilk kez kanama oldu kanama olunca kaliteli yumurta demekmiş kanama dediğim zaten hafif pembe akıntı. bu arada siz neden tüp bebeğe yönelmiştiniz ne kadar deniyorsunuz bebiş için ?
Demek ki zamanı tutturamamissiniz :) önümüzdeki aya olsun insallahKımse girememiş neşelinîn son durumu ne oldu merak edıyorum ama.bende adet oldum gec yumurtlamısım hiç ilişki olmadı o dönem hatt şaka gıbı olanda korunarak oldu:) neyse bugun adetım 3. Gunu Dr a gıttım ultrasonla baktı hersey cok iyi dedı tahlıl yaptı o degerlerınde gayet normal dedı prolaktın hormonum yüksek dıye kafaya takmıştım 14 cıktı normal degerler arasında hamıle kalırsın 3 ay daha dene olmazsa gel bıdaha göruselım dedı ok dedım cıktım gerısınî allahım taktiri artık.
Anladım canım hayırlısıyla gelir bebeğin inşallah :) bu ay olmazsa bizim eşim gidecek doktora çünkü doktorlar bana artık kendinle uğraşma diyorlar . Bu arada benim dün bugün belim kasıklarım çok ağrıyor yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor bu sabah adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu yarın progestan testi yaptıracağım inşallah güzel çıkar değerim :) içime gzüzel şeyler doğuyor ama olmazsa çok yıkılırım gibi çok umutluyum çünkü . Dün yeniden yumurtlar gibi ağrım oldu acaba dün mü yumurtladım diye korktum bir gün önce ilişkide olmamıştı akşam çalıştık ama geç kalmışta olabiliriz diye düşündüm . Normal düzenime göre 15. gün yumurtladım o günde ağrım vardı dün 21. gün çok fazla ağrım oldu inşallah bebek yerleşiyordur diye umut ediyorum bakalım 4-5 güne belli olur inşallah :)Canım biz tüp bebeğe eşimin sperm sorunu yüzünden başladık. Yumurta kalitesi iyimiş benim, hatta yaşıma göre toplanan yumurta sayısı çok iyidi hepsi de olgun çıktı. Doktorda embriyolog ta yumurtalar gayet kaliteli demişlerdi.. İlki olmadı bakalım ikincisi tutar inşallah.. Bizim 1 sene olduİnşallah bu ay olur sizin de ama olmazsa eşini gönder test yapmaya bence kendini yıpratmamış olursun.. Tabi gerek kalmadan hamile kalsan çok daha güzel olurr
ikimiz bu ay hamıle kalacağız Ramazan'da çalışma sıkıntı olacak ama napalım devam:)iyi geceler kızlar, biliyosunz geziye ckmştm giremedim bikaç gündür. Malesef adet oldum benOff off silik çizgi neden cıktı beni umutlandırdı anlamadım.. Sanırım artk cıldrmş gibi test yapmicam. Artk oluruna bırakma vaktim geldi bu bebek meselesini, eşimin durumu malum ona da stres yaptırıyorm korkuyorum degerleri daha düşçek die.. Hakımzda hayrlısı olsun öpüyorum çoooook
Anladım canım hayırlısıyla gelir bebeğin inşallah :) bu ay olmazsa bizim eşim gidecek doktora çünkü doktorlar bana artık kendinle uğraşma diyorlar . Bu arada benim dün bugün belim kasıklarım çok ağrıyor yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor bu sabah adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu yarın progestan testi yaptıracağım inşallah güzel çıkar değerim :) içime gzüzel şeyler doğuyor ama olmazsa çok yıkılırım gibi çok umutluyum çünkü . Dün yeniden yumurtlar gibi ağrım oldu acaba dün mü yumurtladım diye korktum bir gün önce ilişkide olmamıştı akşam çalıştık ama geç kalmışta olabiliriz diye düşündüm . Normal düzenime göre 15. gün yumurtladım o günde ağrım vardı dün 21. gün çok fazla ağrım oldu inşallah bebek yerleşiyordur diye umut ediyorum bakalım 4-5 güne belli olur inşallah :)
iyi geceler kızlar, biliyosunz geziye ckmştm giremedim bikaç gündür. Malesef adet oldum benOff off silik çizgi neden cıktı beni umutlandırdı anlamadım.. Sanırım artk cıldrmş gibi test yapmicam. Artk oluruna bırakma vaktim geldi bu bebek meselesini, eşimin durumu malum ona da stres yaptırıyorm korkuyorum degerleri daha düşçek die.. Hakımzda hayrlısı olsun öpüyorum çoooook
ikimiz bu ay hamıle kalacağız Ramazan'da çalışma sıkıntı olacak ama napalım devam:)
Evet farkına varmadan etkılıyoruz galıba adet döngümüzü hamıle degılsen hemen olursun inşallahKızlar ben hala adet olmadımm .. bugün 5. günüm test yaptım negatif ... Tedaviyede başlıyomıyom bu yüzden kafayı yicemBenim dengem iyice bozuldu sanırım ilk defa böyle olduuu
Evet farkına varmadan etkılıyoruz galıba adet döngümüzü hamıle degılsen hemen olursun inşallah
Kızlar ben hala adet olmadımm .. bugün 5. günüm test yaptım negatif ... Tedaviyede başlıyomıyom bu yüzden kafayı yicemBenim dengem iyice bozuldu sanırım ilk defa böyle olduuu
Ben arada giriyorum bakıyorum canım kimse yazmayınca bende yazmadım bütün belirtilerim ortadan kayboldu 28 günde bir adet oluyorum cuma günü olmam lazım ne göğüslerimde ağrı var ne akıntım ne de sivilcem adet olacak gibi değilim bu ay inofolic içtim geç yumurtlamış olabilirim diye çarşamba ya kadar bekleyeceğim ağrılarımın kesildiğinden itibaren 14 gün sonraya kadar yani . dün akşam test yaptım negatif çıktı ama test bozuk gibiydi akşam üstü yarım saatlik idrarla o testten sonra yine umudumu kaybettim sanırım çift çizgiyi hiç göremeyeceğimedss canım test yaptın mı merak ettim? bu ara kimse girmiyor sanırım
Bende edss den haber var mı dıye bakmaya gelmiştim. Benım daha 8. Gun bugun adet döngümde sapıttı ılıskıyı kestiremiyorum bıde Ramazan ayı geldı yorucu olur napıcaz bakalım bu ayda mı boş gecırecezedss canım test yaptın mı merak ettim? bu ara kimse girmiyor sanırım
Canım nerelerdesin sen var mı bir haberler ?ya bence doktorun doğru soyluyordur ama sen yine de bi Dr a daha git için rahat etsin. ve mutlaka eşin de gitsin anladigim kadariyla erkeklerde de problem olabilio çevremizDe çok var. Bu ay olmadıysa biz de gideceğiz artık.7 ay oldu bizim de deniyoruz. 6 gün kaldı bat a. dün miratecht erken gebelik testi yaptım. çok hafif silik çizgi çıktı. ama yanılıyor da olabilirim akıntım var sadece. yumurtalıklarda hafif ağrı. o kadar. Salı günü testi tekrarlayacagim kısmet artik çok takmi yorum çünkü eş durumu yapabiliuorum ağustosta sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun artıkinsallah sen de atanırsin canım
Bugün 25. gün canım ama yumurtlamam şaşmış olabilir 20. gün yumurtlama sancısı gibi ağrı hissettim ama bütün belirtilerim gitti dün akşam ki test negatifEdss canım bugun kaçıncı gunun ?
Anladım canım inşallah vardır bebegın cok Zor beklemek ama olunca unutacaksın bu ağlamaları üzülme lütfenBugün 25. gün canım ama yumurtlamam şaşmış olabilir 20. gün yumurtlama sancısı gibi ağrı hissettim ama bütün belirtilerim gitti dün akşam ki test negatifbekliyorum bakalım güzel haber alsam ilk yazacağım yer burası :) ama umudum her geçen ay azalıyor sanki dün akşam çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?