Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım biz tüp bebeğe eşimin sperm sorunu yüzünden başladık. Yumurta kalitesi iyimiş benim, hatta yaşıma göre toplanan yumurta sayısı çok iyidi hepsi de olgun çıktı. Doktorda embriyolog ta yumurtalar gayet kaliteli demişlerdi.. İlki olmadı bakalım ikincisi tutar inşallah.. Bizim 1 sene oldu İnşallah bu ay olur sizin de ama olmazsa eşini gönder test yapmaya bence kendini yıpratmamış olursun.. Tabi gerek kalmadan hamile kalsan çok daha güzel olurr

Kımse girememiş neşelinîn son durumu ne oldu merak edıyorum ama.bende adet oldum gec yumurtlamısım hiç ilişki olmadı o dönem hatt şaka gıbı olanda korunarak oldu:) neyse bugun adetım 3. Gunu Dr a gıttım ultrasonla baktı hersey cok iyi dedı tahlıl yaptı o degerlerınde gayet normal dedı prolaktın hormonum yüksek dıye kafaya takmıştım 14 cıktı normal degerler arasında hamıle kalırsın 3 ay daha dene olmazsa gel bıdaha göruselım dedı ok dedım cıktım gerısınî allahım taktiri artık.

Demek ki zamanı tutturamamissiniz :) önümüzdeki aya olsun insallah

Anladım canım hayırlısıyla gelir bebeğin inşallah :) bu ay olmazsa bizim eşim gidecek doktora çünkü doktorlar bana artık kendinle uğraşma diyorlar . Bu arada benim dün bugün belim kasıklarım çok ağrıyor yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor bu sabah adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu yarın progestan testi yaptıracağım inşallah güzel çıkar değerim :) içime gzüzel şeyler doğuyor ama olmazsa çok yıkılırım gibi çok umutluyum çünkü . Dün yeniden yumurtlar gibi ağrım oldu acaba dün mü yumurtladım diye korktum bir gün önce ilişkide olmamıştı akşam çalıştık ama geç kalmışta olabiliriz diye düşündüm . Normal düzenime göre 15. gün yumurtladım o günde ağrım vardı dün 21. gün çok fazla ağrım oldu inşallah bebek yerleşiyordur diye umut ediyorum bakalım 4-5 güne belli olur inşallah :)

iyi geceler kızlar, biliyosunz geziye ckmştm giremedim bikaç gündür. Malesef adet oldum ben Off off silik çizgi neden cıktı beni umutlandırdı anlamadım.. Sanırım artk cıldrmş gibi test yapmicam. Artk oluruna bırakma vaktim geldi bu bebek meselesini, eşimin durumu malum ona da stres yaptırıyorm korkuyorum degerleri daha düşçek die.. Hakımzda hayrlısı olsun öpüyorum çoooook

ikimiz bu ay hamıle kalacağız Ramazan'da çalışma sıkıntı olacak ama napalım devam:)

:) hadi tatlım inşallah sen elinden geleni yapmışın .. Artık bir hamile haberi alalım topik durgunlaştı..

Kesin hamilesin diyodum üzüldüm yaa neyse canım bi dahaki aya inşallah stres yapma artık eşinin değerleri düzeliyor bak.. yakın zamanda gelecek bebişinn

Kızlar ben hala adet olmadımm .. bugün 5. günüm test yaptım negatif ... Tedaviyede başlıyomıyom bu yüzden kafayı yicem Benim dengem iyice bozuldu sanırım ilk defa böyle olduuu

Kızlar ben hala adet olmadımm .. bugün 5. günüm test yaptım negatif ... Tedaviyede başlıyomıyom bu yüzden kafayı yicem Benim dengem iyice bozuldu sanırım ilk defa böyle olduuu
Evet farkına varmadan etkılıyoruz galıba adet döngümüzü hamıle degılsen hemen olursun inşallah

edss canım test yaptın mı merak ettim? bu ara kimse girmiyor sanırım
Ben arada giriyorum bakıyorum canım kimse yazmayınca bende yazmadım bütün belirtilerim ortadan kayboldu 28 günde bir adet oluyorum cuma günü olmam lazım ne göğüslerimde ağrı var ne akıntım ne de sivilcem adet olacak gibi değilim bu ay inofolic içtim geç yumurtlamış olabilirim diye çarşamba ya kadar bekleyeceğim ağrılarımın kesildiğinden itibaren 14 gün sonraya kadar yani . dün akşam test yaptım negatif çıktı ama test bozuk gibiydi akşam üstü yarım saatlik idrarla o testten sonra yine umudumu kaybettim sanırım çift çizgiyi hiç göremeyeceğim eşim gidecek haftaya doktora o gitmeden kafamı rahatlatamıyorum canım progestan testi yaptıramadım doktor gıcığın tekiydi devlet hastanesinde muayene bile etmedi kasıklarım ağrıyor dedim önümüzdeki ay eşimin sonuçlarına göre doktora gideriz herhalde bu ayda bebek yoksa sen oldun mu adet canım inşallah bu ay ilk senden gelir güzel haber :) ?

Canım nerelerdesin sen var mı bir haberler ?

Edss canım bugun kaçıncı gunun ?
Bugün 25. gün canım ama yumurtlamam şaşmış olabilir 20. gün yumurtlama sancısı gibi ağrı hissettim ama bütün belirtilerim gitti dün akşam ki test negatif bekliyorum bakalım güzel haber alsam ilk yazacağım yer burası :) ama umudum her geçen ay azalıyor sanki dün akşam çok ağladım

Anladım canım inşallah vardır bebegın cok Zor beklemek ama olunca unutacaksın bu ağlamaları üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…