- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.701
Ben arada giriyorum bakıyorum canım kimse yazmayınca bende yazmadım bütün belirtilerim ortadan kayboldu 28 günde bir adet oluyorum cuma günü olmam lazım ne göğüslerimde ağrı var ne akıntım ne de sivilcem adet olacak gibi değilim bu ay inofolic içtim geç yumurtlamış olabilirim diye çarşamba ya kadar bekleyeceğim ağrılarımın kesildiğinden itibaren 14 gün sonraya kadar yani . dün akşam test yaptım negatif çıktı ama test bozuk gibiydi akşam üstü yarım saatlik idrarla o testten sonra yine umudumu kaybettim sanırım çift çizgiyi hiç göremeyeceğimeşim gidecek haftaya doktora o gitmeden kafamı rahatlatamıyorum canım progestan testi yaptıramadım doktor gıcığın tekiydi devlet hastanesinde muayene bile etmedi kasıklarım ağrıyor dedim önümüzdeki ay eşimin sonuçlarına göre doktora gideriz herhalde bu ayda bebek yoksa sen oldun mu adet canım inşallah bu ay ilk senden gelir güzel haber :) ?
Bende edss den haber var mı dıye bakmaya gelmiştim. Benım daha 8. Gun bugun adet döngümde sapıttı ılıskıyı kestiremiyorum bıde Ramazan ayı geldı yorucu olur napıcaz bakalım bu ayda mı boş gecırecez
Offf canm aynen ramazanda çok bitkin oluyorum bende malesef. Deniz benim doktorum da tüp bebekte çalışıyo geçen ay temmuzda tüp denemek istediğimizi söledik yok dedi yapmam size doğal yolla olur dedi. Morfoloji 1 ya nasıl olucak anlamadım gittiBen artık çalışma işine kafa yormuyorum adet olsamm diye bakıyorum yaa( çok zormuş böyle.. Sende ovulasyon testi yokmuydu canım.. Aslında belirlesen sadece o günler çalışma olsa daha rahat geçer ramazan :) Zaten saat nerdeyse 9 da oruç açılcak sonra yemek o arada duş sonra sahur çok yoğun bir progrm olur yaa
Ben artık çalışma işine kafa yormuyorum adet olsamm diye bakıyorum yaa( çok zormuş böyle.. Sende ovulasyon testi yokmuydu canım.. Aslında belirlesen sadece o günler çalışma olsa daha rahat geçer ramazan :) Zaten saat nerdeyse 9 da oruç açılcak sonra yemek o arada duş sonra sahur çok yoğun bir progrm olur yaa
2 tane ovulasyon testım var onuda 16-17 günler yapcam almıcam ılıskı 14-16-18-20 yapcam yapabılırsek:) kesın buseferde 12.13. Günler yumurtlarım bı tutturamadım.senın cok gecıktı galıba ama bak benımde 35. Gun oldu bıraz daha bekle ıstersen Dr a gıt sonraBen artık çalışma işine kafa yormuyorum adet olsamm diye bakıyorum yaa( çok zormuş böyle.. Sende ovulasyon testi yokmuydu canım.. Aslında belirlesen sadece o günler çalışma olsa daha rahat geçer ramazan :) Zaten saat nerdeyse 9 da oruç açılcak sonra yemek o arada duş sonra sahur çok yoğun bir progrm olur yaa
Biz aynı gun adet olumsuz yıne benımde 9. Gunum:) bu sefer benımde uzun sürdü herzamankınden kımyasalla ılgılı pek bılgın yok canım yasın kucuk Dr u dınle 1 yılı bekle Bencede zaten 5 ay bıttı dımı sızın bıraz daha beklerım ınsallah tüp bener gerek kalmaz Dr un dedıği gibiSlm kızlar bende adetimin 10. günündeyim hala devam ediyor. Normalde 6 günde kesilirim. Neden böyle oldu acaba o silik cizgiyi de gördüm, kimyasal gebelik falan geçrmiş olabilir miyim sizce ?
Offf canm aynen ramazanda çok bitkin oluyorum bende malesef. Deniz benim doktorum da tüp bebekte çalışıyo geçen ay temmuzda tüp denemek istediğimizi söledik yok dedi yapmam size doğal yolla olur dedi. Morfoloji 1 ya nasıl olucak anlamadım gittiTüp bebekçiler para kazanmak ister bu çok idealist birisi yok diyo bi yıldan önce yapmam da yapmam
2 tane ovulasyon testım var onuda 16-17 günler yapcam almıcam ılıskı 14-16-18-20 yapcam yapabılırsek:) kesın buseferde 12.13. Günler yumurtlarım bı tutturamadım.senın cok gecıktı galıba ama bak benımde 35. Gun oldu bıraz daha bekle ıstersen Dr a gıt sonra
Hımm anladım çok olmus evet keske benım döngümde kısa olsa 25-26 ne güzelmiş evet akıntı cok gelınce yapacagım 2 tane var ıyı degerlendıreyımBenim adet döngüm 25-26.. Bugün tam 10 gün oldu yani 36. günümDoktorum bekle dedi.. off gelsin artıkk ( Ovulasyon testini akıntın geldiğinde yapabilirsin aslında benim akıntıdan sonra 2 gün içinde koyulaşıyordu canım..
Canım başka bi ile gitmezsem bir yılı beklemek zorundaym elbet. Çünkü buradaki en iyi doktora gidiyorm ondan başkasına güvenmiyorum. Benim en zorlandğm şey herkesin bebek sorusu, biz kimseye eşimin durumunu anlatmadk enyakınlarmz bile bilmiyor. Bakalım sonumuz n olucakBiz aynı gun adet olumsuz yıne benımde 9. Gunum:) bu sefer benımde uzun sürdü herzamankınden kımyasalla ılgılı pek bılgın yok canım yasın kucuk Dr u dınle 1 yılı bekle Bencede zaten 5 ay bıttı dımı sızın bıraz daha beklerım ınsallah tüp bener gerek kalmaz Dr un dedıği gibi
Canım %1 morfoloji ile hamile kalan var ayrıca sizin sayınız güzel, normalde bu sayıyla aşılama falan yapıyorlar.. O yüzden sen doktorunu dinle bende ümitliyim sizden.. Bu arada kimyasal gebelik benimde aklıma gelmişti sende, kafanı bulandırmak istemedim.. Ama bunu düşünme artık adetin bitince yeni umutlarla çalışmaya devam
Haklısın canm ne yapıcaz ki başka durmak yok yola devam.. Sende adet olmuyosun bide hamile cıkarmşsın inşallah canımm
KIZLAR BENİMDE ADETİM 28 GÜNÜ AŞMAZKEN SON 4-5 AYDIR 32-35 GÜN ARASI DEĞİŞMEYE BAŞLADI..TABİ BÖYLEOLUNCA YUMURTLAMADA ŞAŞIYOR GİBİ
Ayy Allah bir an önce olursun da başlarsın tedaviye inşallah canım olmayınca insana daha bir sıkıntı veriyor hala test yapmadım adet belirtim hala yok hayırlısı bekleyeceğim hafta sonuna kadar olmazsam yaparım test haber veririm sizlere :)Canım gebelik testini sabah yap en güzeli Cuma ya bişey kalmadı zaten umudumuz devam ediyor yani..Ben hala adet olmadım ama hamile de değilim çok sinir bozucu bir hal aldı benimki.. Tedaviye başlayamıyorummm
İnşallah olur da unuturum canım :) bazen diyorum çok nazlı olacak bizim bebek gelmek bilmiyor diye eşimde bende ilk geceden olmuşuz nerdeyse ikimizinde anneleri beklememiş haliyle böyle hikayelere maruz kalınca hemen olur sandık ama bu ay 5. ay hayırlısı çok üzülüyorum ama çabucak toparlamaya çalışıyorum kendimi apartmanda 9 daire var 6 tane bebek arabası var girişte otopark gibi :) eşimle her apartmana girdiğimizde bu apartmanın doğurganlık oranına göre ben tepki olmuşum diyorum gülüyor bana :) bizde alalım üzülme diyor sanki derdim bebek arabası onun içini dolduracak yavru gelse bana :) o kadar merak ediyorum ki minicik bir canın karnımda büyümesini onu hissetmeyi onu deli gibi sevmeyi bekarken bir rüya görmüştüm dünyalar tatlısı bebeğim vardı onu o kadar çok seviyordum ki öyle bir aşk sevgi yok yıllar geçti hala etkisindeyim birde gerçeği hayalinden güzel tek şey evlat derler :) bu mübarek günlerde Allah isteyen herkese versin evlat canım gece gece döktüm içimi ihtiyacım varmış buna :)Anladım canım inşallah vardır bebegın cok Zor beklemek ama olunca unutacaksın bu ağlamaları üzülme lütfen
Gözlerim doldu okurken zamanında bende böyle duygularımı dökmustum buraya hamıle olup bebegım tekmelere başlayınca bır arkadas yazdıklarımı bulup okutmuştu bana o günler geldı aklıma inşallah senınde olacak bıraz sabret ve dua et canımİnşallah olur da unuturum canım :) bazen diyorum çok nazlı olacak bizim bebek gelmek bilmiyor diye eşimde bende ilk geceden olmuşuz nerdeyse ikimizinde anneleri beklememiş haliyle böyle hikayelere maruz kalınca hemen olur sandık ama bu ay 5. ay hayırlısı çok üzülüyorum ama çabucak toparlamaya çalışıyorum kendimi apartmanda 9 daire var 6 tane bebek arabası var girişte otopark gibi :) eşimle her apartmana girdiğimizde bu apartmanın doğurganlık oranına göre ben tepki olmuşum diyorum gülüyor bana :) bizde alalım üzülme diyor sanki derdim bebek arabası onun içini dolduracak yavru gelse bana :) o kadar merak ediyorum ki minicik bir canın karnımda büyümesini onu hissetmeyi onu deli gibi sevmeyi bekarken bir rüya görmüştüm dünyalar tatlısı bebeğim vardı onu o kadar çok seviyordum ki öyle bir aşk sevgi yok yıllar geçti hala etkisindeyim birde gerçeği hayalinden güzel tek şey evlat derler :) bu mübarek günlerde Allah isteyen herkese versin evlat canım gece gece döktüm içimi ihtiyacım varmış buna :)
Aynen 29 günde olurdum hep tık dıye:)15. Gün yumurtlardım. Bı korunmayı bıraktım 31 gune cıktı.2. Ve 3. Aylar 32 gunde oldu bu ayda 35 gunde bakalım bu ay ne olacak bende kestıremıyorm yumurtlamayı dıyordum ne guzel korunmayı bırakayım yumurtlama zamanın belli sıkıntı yasamam çünkü hıc şaşmazdı 29 gunde olurdum nıye böyle oluyorsaKIZLAR BENİMDE ADETİM 28 GÜNÜ AŞMAZKEN SON 4-5 AYDIR 32-35 GÜN ARASI DEĞİŞMEYE BAŞLADI..TABİ BÖYLEOLUNCA YUMURTLAMADA ŞAŞIYOR GİBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?