- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.721
Ayy Allah bir an önce olursun da başlarsın tedaviye inşallah canım olmayınca insana daha bir sıkıntı veriyor hala test yapmadım adet belirtim hala yok hayırlısı bekleyeceğim hafta sonuna kadar olmazsam yaparım test haber veririm sizlere :)
Ahhh kızlar ocak şubatta hamile kalcaz die girdik bu topiğe olmadı yaza hamile girelim dedik yaz da geldii sen gelmez oldun bebeğim.. Ben 6 ayı bitirdim bu süreçte sahiden çok yorucu geçti.. Yumurtlamayı belirle ayakları dik öylece kal kıpraşma dur! Hamile kalmaya yardımcı ne dedilerse yaptm, yedim.Hele şu 2 aydır kocama yedirmediğim şey kalmadı. Okumadığım sûre etmediğim dua kalmadı. Bildiğim tek şey var şimdi Allah dilerse olur ancak. Demek ki Yaradan şimdi istemiyor. Rabbim ne zaman nasip ederse o vakit olsun. Tevekkül edip bırakmak lasm
Benimde bebeğim karnıma gelip tekmeleyince sende bana bu yazdığımı hatırlat olur mu canım :) bu arada hala adet olmadım adet belirtimde yok göğüslerim acımıyor sivilcem yok arada bel ağrım filan oluyor gidiyor inşallah gelmez 1 2 güne test yaparım artık canım :)Gözlerim doldu okurken zamanında bende böyle duygularımı dökmustum buraya hamıle olup bebegım tekmelere başlayınca bır arkadas yazdıklarımı bulup okutmuştu bana o günler geldı aklıma inşallah senınde olacak bıraz sabret ve dua et canım
Canım sana bakmaya geldım adet olmadıysan sabah test yap olur mu bugun kaçıncı gunun gectı mı adetın gerçi ovulasyon yapmadın tam bılmıyosunki yjmurtlama zamanını hadis bekliyoz sonucuHala adet olmadım heyecanla bekliyorum gelmemesini canlar :) test yapmaya korkuyorum bugünü ve yarını atlatırsam test yapacağım artık
Yok canim hala olmadim adetim normalde sasmadigi icin bugun gecen 2. Gun oluyor ama gec yumurtlamada olabilir diye umitlenemiyorum test alacaktim bugun esim izin vermedi bir kerede bekleyelim diye yarin nöbetçi eczane bulursam alacagim :) bu arada hep adet oldum sanıyorum sancim oluyor wc ye gidiyorum bişey yok insallah hüsran olmaz canim korkuyorum birazda test yapmayaCanım sana bakmaya geldım adet olmadıysan sabah test yap olur mu bugun kaçıncı gunun gectı mı adetın gerçi ovulasyon yapmadın tam bılmıyosunki yjmurtlama zamanını hadis bekliyoz sonucu
Hadi hayırlısı canim. Inşallah hamilesindir. Testi yap bilgilendir bizi :)Yok canim hala olmadim adetim normalde sasmadigi icin bugun gecen 2. Gun oluyor ama gec yumurtlamada olabilir diye umitlenemiyorum test alacaktim bugun esim izin vermedi bir kerede bekleyelim diye yarin nöbetçi eczane bulursam alacagim :) bu arada hep adet oldum sanıyorum sancim oluyor wc ye gidiyorum bişey yok insallah hüsran olmaz canim korkuyorum birazda test yapmaya
Inşallah canım hamılesındır merakla bende beklıyorumYok canim hala olmadim adetim normalde sasmadigi icin bugun gecen 2. Gun oluyor ama gec yumurtlamada olabilir diye umitlenemiyorum test alacaktim bugun esim izin vermedi bir kerede bekleyelim diye yarin nöbetçi eczane bulursam alacagim :) bu arada hep adet oldum sanıyorum sancim oluyor wc ye gidiyorum bişey yok insallah hüsran olmaz canim korkuyorum birazda test yapmaya
Neşeli soruları hiç takma canım. Bak ben hamileyim şimdiden 2. Yi ne zaman yapacaksın diyolar. Bitmiyor insanların soruları. Yeter ki hayırlı zamanda gelsin. Aslında yırtık olup na zaman yapacaksın diyene sanane deyip cevabi yapıştırmak lazım ama biz yapamıyoruz. Ben bazen diyorum ki keşke bir kaç ay geç gelseydi ama bu kadar zor gecmeseydi. Belki tuzun kuru ondan konuşuyorsun diyeceksin ama inan bu kadar zorlanmaktansa beklemeyi tercih ederdim. Eninde sonunda gelecek o bebis. Yeter ki doğru zamanda kolaylıkla gelsin canım hiç takma sen hayatına bakCanım başka bi ile gitmezsem bir yılı beklemek zorundaym elbet. Çünkü buradaki en iyi doktora gidiyorm ondan başkasına güvenmiyorum. Benim en zorlandğm şey herkesin bebek sorusu, biz kimseye eşimin durumunu anlatmadk enyakınlarmz bile bilmiyor. Bakalım sonumuz n olucak
Senınde zor gecıyor dımı hamılelıgın olsun yolu yarılamışsın canım sanırım bulantın bıttı gercı hamılelık tek mıde bulantısı degılkı birsürü zorluğu var artık hıssedıyorsundurda özledım valla o zorluğu:)isim düşündünüz mü ?Neşeli soruları hiç takma canım. Bak ben hamileyim şimdiden 2. Yi ne zaman yapacaksın diyolar. Bitmiyor insanların soruları. Yeter ki hayırlı zamanda gelsin. Aslında yırtık olup na zaman yapacaksın diyene sanane deyip cevabi yapıştırmak lazım ama biz yapamıyoruz. Ben bazen diyorum ki keşke bir kaç ay geç gelseydi ama bu kadar zor gecmeseydi. Belki tuzun kuru ondan konuşuyorsun diyeceksin ama inan bu kadar zorlanmaktansa beklemeyi tercih ederdim. Eninde sonunda gelecek o bebis. Yeter ki doğru zamanda kolaylıkla gelsin canım hiç takma sen hayatına bak
Bulantı kusma bitmedi bende canım yaSenınde zor gecıyor dımı hamılelıgın olsun yolu yarılamışsın canım sanırım bulantın bıttı gercı hamılelık tek mıde bulantısı degılkı birsürü zorluğu var artık hıssedıyorsundurda özledım valla o zorluğu:)isim düşündünüz mü ?
İnşallah canım hayırlısıyla :) bugün de gelen giden yok nöbetçi eczane bakıyorum netten yakınlarda da yok yarın sabaha kadar olmazsam test alırım artık hep olacağım gibi oluyor wc ye gidiyorum yok inşallah gelmez . Karnımda ve belimde regl rahatsızlığı var göğüslerimde bugüne kadar hiçbir şey yoktu bugün şişmiş ama ağrı hala yok normalde ağrım çok olurdu . Ayın 10 unda şiddetli kasık ağrısı filan olmuştu bende normalde 5 inde yumurtlamam lazımdı ki o zamanlarda da hep akıntım ve kasık ağrım vardı hatta hafif pembemsi kanamam bile olmuştu 6 ve 7. sinde 10 unda ki ağrıyı bebek tutunmaya çalışıyordura bağladım ama belki de o gün yumurtladım geç yumurtlama olmuş olabilir o yüzden çok ümitlenemiyorum kayınvalimdem dün sordu oldun mu diye yok gecikti dedim kadının sesi nasıl değişti heyecandan herkes çok istiyor en çokta ben :) inşallah gelmiştir bebeğim ben bile bu saatte kadar nasıl sabredip test yapmıyorum şaşıyorum ama korkudan sanırım yine tek çizgi çıkarsa çok ağlarım benHadi hayırlısı canim. Inşallah hamilesindir. Testi yap bilgilendir bizi :)
Ne bileyim canım aslında belirtiler çok umutlandirici ama inşallah yanilmayiz. Yarın al sen testini; )İnşallah canım hayırlısıyla :) bugün de gelen giden yok nöbetçi eczane bakıyorum netten yakınlarda da yok yarın sabaha kadar olmazsam test alırım artık hep olacağım gibi oluyor wc ye gidiyorum yok inşallah gelmez . Karnımda ve belimde regl rahatsızlığı var göğüslerimde bugüne kadar hiçbir şey yoktu bugün şişmiş ama ağrı hala yok normalde ağrım çok olurdu . Ayın 10 unda şiddetli kasık ağrısı filan olmuştu bende normalde 5 inde yumurtlamam lazımdı ki o zamanlarda da hep akıntım ve kasık ağrım vardı hatta hafif pembemsi kanamam bile olmuştu 6 ve 7. sinde 10 unda ki ağrıyı bebek tutunmaya çalışıyordura bağladım ama belki de o gün yumurtladım geç yumurtlama olmuş olabilir o yüzden çok ümitlenemiyorum kayınvalimdem dün sordu oldun mu diye yok gecikti dedim kadının sesi nasıl değişti heyecandan herkes çok istiyor en çokta ben :) inşallah gelmiştir bebeğim ben bile bu saatte kadar nasıl sabredip test yapmıyorum şaşıyorum ama korkudan sanırım yine tek çizgi çıkarsa çok ağlarım ben
Turkuazcım desteğin için çok teşekkür ederim canımNeşeli soruları hiç takma canım. Bak ben hamileyim şimdiden 2. Yi ne zaman yapacaksın diyolar. Bitmiyor insanların soruları. Yeter ki hayırlı zamanda gelsin. Aslında yırtık olup na zaman yapacaksın diyene sanane deyip cevabi yapıştırmak lazım ama biz yapamıyoruz. Ben bazen diyorum ki keşke bir kaç ay geç gelseydi ama bu kadar zor gecmeseydi. Belki tuzun kuru ondan konuşuyorsun diyeceksin ama inan bu kadar zorlanmaktansa beklemeyi tercih ederdim. Eninde sonunda gelecek o bebis. Yeter ki doğru zamanda kolaylıkla gelsin canım hiç takma sen hayatına bak
Allah tez zamanda bebeginize kavustursun inşallah canim. Sonuçta eşinin tahlilleri çokta kötü degildi. Benim bildiğim erkekte 1 tek canlı spermde olsa sonuç alınıyor. Öyle yada böyle olacak ama beklemek zor haklisinTurkuazcım desteğin için çok teşekkür ederim canımSeninde Allah yardımcın olsun sahiden çok zor geçiyomuş seninki. Bebeğini kucağına aldığında bu sorunları unutucaksn az kaldı sık dişini az daha canm Benim için psikolojik boyutu da o kadar zor olmaya başladı ki; bu sabah babalar günü hakkında konuşurken eşim bana hiç pişman oldun mu benimle evlendiğin için dedi çocuk meselesi icin. Kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatmam Ömür boyu anne olamasam da asla pişman olmam dedim eşimi çok seviyorum ben.. Lakin sorusu çok yaraladı içimi
Canım benımde aynı gecmıstı ama 5 aydan sonra bulantı koku hassasıyetı bıtmişti bende Allah yardımcın olsun evet ipek ısmını bırısı söylemıstı hatırladım çok guzel bır ısım içebılecegın hıcbır kan hapı yok mu hepsınde mi kusuyorsun cunku dahada düşecek kanın kötu olmuş onu içememenBulantı kusma bitmedi bende canım yaKan hapi kullanmam lazım ama içtiğin an kusuyorum kan degerim azalıyor. Cuma gunu yolda fenalastim . Kaldirimda coktum kaldim. Gelen gecen kadina bisey olmus diyor ama burasi istanbul millet korkusundan yardimda edemiyor. Onlarda hakli tinerci mi bonzai mi cekmis dolandirici mi ne bilsinler. Sonra biraz kendime gekdim saglik ocagina gittim tansiyon 8 4 . Kansizlik fena yapiyor artik. Hem halsizlik hem bas donmesi.Kan yukselsin diye et yiyorum karaciğer enzimlerim yükseliyor :) Koku hassasiyeti bulanti yakamı bırakmadı. Herhalde geçmez artık 9 ay sürer. Kızıma ipek ismini koymayı düşünüyoruz. Sizlerden birisi önerdi ama kimdi hatırlayamadım. Biriniz isim annesi oluyorsunuz yani
Canım benım arkadaşımın eşinde hiç ümit yoktu neredeyse 0 sperm vardı ve şekil bozukluğu vardı normal yolla imkansız tüp Bebekle belkıydı ve suan bebeklerı var Allah verınce olur hıc uzulmeyın sızın normal yolla bıle olur dıyor Dr tüp bebek bıle önermıyor vaktı gelınce olacak ınsallah o vakıtte bu aydaırTurkuazcım desteğin için çok teşekkür ederim canımSeninde Allah yardımcın olsun sahiden çok zor geçiyomuş seninki. Bebeğini kucağına aldığında bu sorunları unutucaksn az kaldı sık dişini az daha canm Benim için psikolojik boyutu da o kadar zor olmaya başladı ki; bu sabah babalar günü hakkında konuşurken eşim bana hiç pişman oldun mu benimle evlendiğin için dedi çocuk meselesi icin. Kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatmam Ömür boyu anne olamasam da asla pişman olmam dedim eşimi çok seviyorum ben.. Lakin sorusu çok yaraladı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?