Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar benımde 13. Gun ve hıcbır ıslaklık akıntı yok ah ah eskıden 4 ay öncesınde 10. Gun başlar 13. Gun yoğunlaşır 15. Gun yumurtlardım ne oldu bana ya

Ben iğne istiyorum aile hekimide onu vermiyor allerji yapabilirmis. Solgar i denicem bitkisel içerikli olduğu üçün az bulanti yapıyormuş sanırım. Ama solgarinda mg mi düşük. Hiç yoktan iyidir :)

Canlarım sağolun hepiniz sorduğunuz için :) yarın bir cesaret sabah test alacağım artık yapıp ordan sınava giderim deneme var yarın kpss :) size bildiririm sonucu negatif çıkarsa destek bekliyorum ama ne olur bugün benim için dua edin inşallah peşpeşe bebişlerimiz gelir denizege34 dhc83 Neseli_Hatun :) hepimiz böyle oluruz inşallah

Çok heyecanlandım inşallah mutlu haberle gelırsın

Buarada 14. Gun bugun ovulasyonum 2 tane kaldığı için 14-16-18-20 bu günler ilişki olcak Planıma göre böylede olunca ya aradakı günler yumurtlama olursa dıye korkuyorum 15.-17. Gun gıbı:)amannn dünyada okadar ınsan var bukadar ince hesap olmamalı hamılelık :)

Spermler 3 gün yaaadigina göre 15 17 de yumurtlama olursa tutma şansı yüksek :)

Geldim kızlar geldim sınava gitmeden önce morelim bozulmasın diye yapmadım gelincede kocaman tek çizgiyi görüp oturdum aşağı bizde bir sorun var herhalde 5 ay oldu olmuyor olmuyor ben ne yapacağımı şaşırdım geç yumurtladım herhalde tahmin ettiğim gibi ayın 10 muhtemelen çarşamba olurum 9 unda ilişki olmamıştı 7 sinde ya da 8 nde olmuştu galiba en son ama olacağı varsa her türlü olurdu morelim çok bozuk ben çift çizgi görebilecek miyim acaba ? bıktım artık negatif testlerden her ay aynı döngü çok yorucu yıpratıcı Allah'ım isyan etmek istemiyorum yalvarırım ver kuzumu çok üzülüyorum artık her ay daha üzücü olmaya başladı . Eşimin doktora gitmesi lazım ama bu ay gitmesi zor ramazan dolayısıyla o gitmeden kafamda rahatlamayacak çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…