- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.741
Ben iğne istiyorum aile hekimide onu vermiyor allerji yapabilirmis. Solgar i denicem bitkisel içerikli olduğu üçün az bulanti yapıyormuş sanırım. Ama solgarinda mg mi düşük. Hiç yoktan iyidir :)Canım benımde aynı gecmıstı ama 5 aydan sonra bulantı koku hassasıyetı bıtmişti bende Allah yardımcın olsun evet ipek ısmını bırısı söylemıstı hatırladım çok guzel bır ısım içebılecegın hıcbır kan hapı yok mu hepsınde mi kusuyorsun cunku dahada düşecek kanın kötu olmuş onu içememen
Bekledikce sapitiyor vücut :) Hamilelikten önce benimde gecikmeler olmustuKızlar benımde 13. Gun ve hıcbır ıslaklık akıntı yok ah ah eskıden 4 ay öncesınde 10. Gun başlar 13. Gun yoğunlaşır 15. Gun yumurtlardım ne oldu bana ya
Aa olmadı mı hala cidden ınsanın sınırı bozuluyor Dr adet söktürücü vermıyor mu?benimki iyice sapıttı hala adet olmadımm15 gün geçti
Aa olmadı mı hala cidden ınsanın sınırı bozuluyor Dr adet söktürücü vermıyor mu?
Çok heyecanlandım inşallah mutlu haberle gelırsınCanlarım sağolun hepiniz sorduğunuz için :) yarın bir cesaret sabah test alacağım artık yapıp ordan sınava giderim deneme var yarın kpss :) size bildiririm sonucu negatif çıkarsa destek bekliyorum amane olur bugün benim için dua edin inşallah peşpeşe bebişlerimiz gelir denizege34 dhc83 Neseli_Hatun :) hepimiz böyle oluruz inşallah
Spermler 3 gün yaaadigina göre 15 17 de yumurtlama olursa tutma şansı yüksek :)Buarada 14. Gun bugun ovulasyonum 2 tane kaldığı için 14-16-18-20 bu günler ilişki olcak Planıma göre böylede olunca ya aradakı günler yumurtlama olursa dıye korkuyorum 15.-17. Gun gıbı:)amannn dünyada okadar ınsan var bukadar ince hesap olmamalı hamılelık :)
Allah senide bir avazda meleğine kavustursun inşallah. Senin nasıl gidiyor hamilelik :) az kalmış baya :)Günaydın kızlarrrruzun zamandır yazamıyordum nasıl gidiyor hamişler çoğalmiş hepinizi kocaman öpüyorum.Allah kalbinize göre verir göbüşünüz bebişlerle dolar inşallah...
Günaydın kızlarrrruzun zamandır yazamıyordum nasıl gidiyor hamişler çoğalmiş hepinizi kocaman öpüyorum.Allah kalbinize göre verir göbüşünüz bebişlerle dolar inşallah...
Evet inşallah eşiminkide yaşıyordur:)Spermler 3 gün yaaadigina göre 15 17 de yumurtlama olursa tutma şansı yüksek :)
Edss neredesın ya çok merak edıyorum ama????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?