Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kıyamam canm yaa hiç kötü düşünme inşallah bi problem çıkmayacak gönlünü ferah tut. Benimde 6 ay oldu canm, bi sene doldurmadan tüpte yapmıyo doktorum. Sorunu biliyorz en azndan artk çok umutlu değilim böle gün falan saymıyorum. Bu ramazan hürmetine dualarımz kabul olur mucizemiz gelir inşallah

Edss canım cok üzüldüm ya ne Nazlı bebeklerımız varmış bızım üzülme dıyecegım ama elden gelmiyor bıliyorum en kısa zamanda Allah nasıp etsın yavrunu sanada

canım kendini bu kadar yıpratmaa..Bak önünde sınavın var çokta az kaldı ona odaklan biraz, ramazan geçsin eşin test yaptırır..seninde birz kafan rahatlasın her ay beklemek çok yorucu biliyorum. Ama başka şeylere odaklanmaya çalış.. şu an sınavın çok daha önemlii bence.. Bebek mutlaka gelecektir vakti saati gelince..

Canım çok sağol :) en azından sorunu biliyorsun inşallah düzelince gelecek bebecik size bizde bir öğrensek doktorum değil tüp bebek 1 sene dolmadan muayene etmiyor bu ay değiştireceğim doktorumu aslında farklı doktorlara da gittim onlarda sorun yok dedi ama eşimin gitmesi şart oldu artık inşallah dualarımız kabul olur canım inşallah

Edss canım cok üzüldüm ya ne Nazlı bebeklerımız varmış bızım üzülme dıyecegım ama elden gelmiyor bıliyorum en kısa zamanda Allah nasıp etsın yavrunu sanada
Sorma canım çok nazlılar çok inşallah hepimiz birden sıralarız bebişleri nasip değilmiş bu ay

Haklısın canım belki midem bulanacaktı diyorum sınav esnasında rahatsızlanacaktım Allah'ın bir bildiği vardır elbet daha sabretmem gerekiyormuş canım ders çalışmaktanda o kadar çok sıkıldım ki bari sınav yönünden yüzüm gülse

Her işte bir hayır vardır tatlım. Evet beklemek zor ve yıpratici ama denek ki kısmet bu ay değil. Sorun var diye düşünme 5 ay uzun bir zaman değil canim. Tabı testlerini zi yaltirirasaniz en azından iciniz rahat olur. Ama bence hiçbir sıkıntı yoktur. Doğru zamanı bekliyor bebisin; )

Evetttt bende kendıme bır test günü ayarladım artık adetım ne zaman gelcek kestıremıyorım oyuzden 9 hazıranda adet olmuştum 9 Temmuz'da test yapcam ona göre 10 unda annemlerin yanına gıdecegım hamıleysem bayramda gıderım degılsem hemen of ya daha cok var

Canım sen nie sıkıyon canını yaa bi evladın olmuş demek ki çocuğun oluyor. Rahat ol canm benm Belki de stresten tutmuyodr bak Bende bu ay 2 günde bi ilişki yapıyorm. Saten ramazan old için o kadar zor ki çok koşturmalı geçiyo akşamlarm. İnanıyorm elbet bir gün bende hamiş olucam

Yok canım stresden degıl 4 ayda sadece 2. Ay yumurtlama zamanki iliski oldu şaka gıbı dıgerlerımde yumurtlamaya yakın bıle ılıskı olmamış Allah kısmet etmeyecekya işte ben Kasım'da hamıle kalıp Temmuz sonu doğurmuştum yıne öyle olsun ıstemıyorum şusıralar hamıle kalırsak süper olur oyuzden cok ıstıyorum. Evet cok şükür allahım anne olmayı nasıp ettı olmasa bıdaha üzülme tanbım sanada kısmet etsın canım en kısa zamanda bende 2 gunde ilişki yapıyom dun yaptık 14. Gündü bugun mola:)

Neşeli ovulasyon yaparsan haber verırsın bızım aynı oluyorya ben yarın bıde cuma yapcam 2 tane varya:)
Canım ben bu ay 15. Gün yani dün yumrtladm sanırım. Bak testi de ekledim. 2 günde bir olanı en sağlıklısı diyorlar. Gelecek ayda 3 günde bir denicem canm

Eklentiler

• 20150622_184537.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 71
kizlarrrr merhabaaa bayadir girmiyordum ben de. uzak kalsam daha iyi olacak dedimedds canım üzülme artık bak benim de olmuyor 7 ay oldu. takmamaya çalışıyorum. rahat rahat kpss ye girmiş olacaksın. belki hemen ardından sürpriz olur size

Canım ben bu ay 15. Gün yani dün yumrtladm sanırım. Bak testi de ekledim. 2 günde bir olanı en sağlıklısı diyorlar. Gelecek ayda 3 günde bir denicem canm
Testın süpermiş:)dünümü degerlendırdınız? Benımde cok test yapasım varda dun ilişik oldu bugun çift cızgı çıkarsa bugun ılışkı olmaz ve kafaya takarım ama ramazandada durmadan olmuyor yarın 16. Gun ınş yarın çizgı cıkar.senın test bagırıyor ama:)

Evt canım dün ilşki oldu bugün olmaz daha. Doktorum en az 2 veya 3 gün ara önerdi sperm morfolojimiz bozuk old.dan Sende 2 güne bir dene canm, hem 2 güne bir olunca kaçırmamş oluyosun, başından olmasa sonundan yakalarsn Bol şanslar canm

5 ay bile yetti canım çok üzülüyorum eşimde dün dedi gideceğim doktora diye artık birde bu gece rüyamda çok tatlı erkek bebek gördüm kucağımdaydı çok çok güzeldi artık bilinçaltım nasıl bebişlerle dolduysa :) bu arada hala adet olmadım ben belirtimde yok kasığıma gelip giden ağrı dışında yarın da olmazsam doktora giderim herhalde ilk defa gecikti adetim tüm dengem şaştı resmen

Evet bende gıttımya Dr a oda 2 gunde yapın dedı yarın testımı merak edıyom:)

Erkek bebek müjdeli haber demek canım. Inşallah güzel bir haber alırsın en kisa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…