- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.781
Canım seninde inşallah bu yaz olacak bebeğin artık eşinlesin değil mi ? Kpss ye baya az kaldı vardır bir hayır ben buraya ilk yazdığımda sormuştum sınavdan önce mi sonra mı düşünsem diye önce düşündüm ama nasip olmadı :) Hala adet olmadım olsam da yeni döngüye başlasak işte böyle bebeğin olmadığını bilipte beklemek en kötüsükizlarrrr merhabaaa bayadir girmiyordum ben de. uzak kalsam daha iyi olacak dedimedds canım üzülme artık bak benim de olmuyor 7 ay oldu. takmamaya çalışıyorum. rahat rahat kpss ye girmiş olacaksın. belki hemen ardından sürpriz olur size
Amin inşallah canım daha bir çok şey gördüm hepsine tek tek baktım netten hep müjdeli haber çok istediğiniz bir şey olacak diyor inşallah rüyam hayra çıkar .Erkek bebek müjdeli haber demek canım. Inşallah güzel bir haber alırsın en kisa surede
ovulasyon testi yaptiniz mi ne cikti sonucu merak ettim. benim de pazar gunu yogun su gibi akintim geldi o gunu degerlendirdik. Bazen duyuyorum bazilari iki uc kere yumurtluyormus ay da bu durumda bu tarz akinti 2-3 kere mi geliyor cunku ben de hep 1 kere oluyor.Dun akşam yogun bır şekılde yumurtlama akıntısı geldı acaba ondan kac gun sonra yumurtlama oluyorkı?bugun acıl ovulasyon testı yapmam lazım aksamı beklemeyim 3 gıbı yapayım olur dimi
Yok canım yapmadım bugun yapacağım pozıtıf çıkarsa resım yuklerım ben sadece 1 kere yumurtlama oluyor dıye bılıyorumovulasyon testi yaptiniz mi ne cikti sonucu merak ettim. benim de pazar gunu yogun su gibi akintim geldi o gunu degerlendirdik. Bazen duyuyorum bazilari iki uc kere yumurtluyormus ay da bu durumda bu tarz akinti 2-3 kere mi geliyor cunku ben de hep 1 kere oluyor.
Benım rüyamsa tam uçuk:)hamıleyim 8 haftalık burda bır Dr var ona gıtmışin kalp atışlarını dınlıyoruz pıt pıt pıt valla özlemısım o sesı:)böyle bır rüya gördüysem demekkı ben sureklı bebek düşünür oldum:)Amin inşallah canım daha bir çok şey gördüm hepsine tek tek baktım netten hep müjdeli haber çok istediğiniz bir şey olacak diyor inşallah rüyam hayra çıkar .
Dun akşam yogun bır şekılde yumurtlama akıntısı geldı acaba ondan kac gun sonra yumurtlama oluyorkı?bugun acıl ovulasyon testı yapmam lazım aksamı beklemeyim 3 gıbı yapayım olur dimi
2 tane var yapmadım hala. Birini bugun yapayım dıyordum saat 3 gıbıcanım ben akıntıdan 2-3 gün sonra görüyordum çift çizgiyi, kaç tane kaldı ovulasyon testin?
bence şu anda çok stres altındasın kpss yi atlat bak nasıl rahatlayacaksınAmin inşallah canım daha bir çok şey gördüm hepsine tek tek baktım netten hep müjdeli haber çok istediğiniz bir şey olacak diyor inşallah rüyam hayra çıkar .
Canım madem bugün pozitfi görmedin ilşki yarın olsun 3 günlük perhiz en iyisiYaptım testı keşke yapmasaydımpozıtıf çıkmadı resım kıyamıyorum oglum yanımda şimdi almak ıster onu görürse yanı pozıtıf degıl gıbı ve bızım bugun ılışkı olacak şimdi yarında pozıtıf cıkar ılıskı molası olur off off bu ayda boş gecer keşke yarında pozıtıf çıkmasa sonrasını bılmıyor olurum nasılsa
Valla eşim karşımda uyuyor galıba öyle olacakCanım madem bugün pozitfi görmedin ilşki yarın olsun 3 günlük perhiz en iyisi
Benimki de uyuyo bende Kara Para Aşk'ı izliyommValla eşim karşımda uyuyor galıba öyle olacak
Allah bir an önce kavuştursun o sese :) benim bildiğim tek aşama doğmuş kucağa gelen minnak bebek olduğundan rüyamda da öyle görüyorum :) bu arada hala adet olmadım canım kafayı yiyeceğim ilk defa böyle oluyorBenım rüyamsa tam uçuk:)hamıleyim 8 haftalık burda bır Dr var ona gıtmışin kalp atışlarını dınlıyoruz pıt pıt pıt valla özlemısım o sesı:)böyle bır rüya gördüysem demekkı ben sureklı bebek düşünür oldum:)
Sorma canım benim stres hat safhadabence şu anda çok stres altındasın kpss yi atlat bak nasıl rahatlayacaksınben eşimin yanındayım canım da artık yumurtlama takibi falan yapmıyoruz. Hemen olmasa da olur daha vakitimiz var diye düşünüyorum. Zaten 3 yıl şartı geldi diye erkene çekmiştik bebek planını erken oldğunu düşünüyorum yoksa. Kısmet artık ne zaman gelirse
Canım sen keşke progesteron yaptırsaydn bu ay için rahat ederdi en azndan. Ben 3 ay üstüste progesteron yaptrdm eşimden kaynaklı old bildiğim halde doktorm garanti olsun dedi. Aman boşuna uğraşıyoruz gibi geliyo biz ist. gidip tüp bebeğe başvurmayı düşünüyoruz. Bu yaz olmasa gelecek yaza kalacak beklemekten de yorulduk açıkçası. Iyiki öğretmenim de şu yazlarım var6 gün gecikmenin sonunda adet oldum kızlartahminlerim doğru çıktı 10 unda yumurtlamışım en son ilişki 7 sinde olmuştu 5 nde yumurtladığımı düşündüğüm için 10 unda karın ağrısı olunca ne olur ne olmaz o gece de çalışma olmuştu ama fazla uzanmadan filan neyse yine tutmayacağı varmış yine bir sebep aramayayım bebeğin daha zamanı varmış . İşin garibi ilk kez göğüs acısız regl dönemindeyim prolaktinimin yüksek çıktığı ayda üstelik . Yumurtlamamın tarihini de aşırı kafaya takmaktan değiştirdim resmen ya yumurtlamazsam prolaktinim neden yüksek diye düşün düşün 2 doktora göstermeden içim rahat etmedi . Şimdi yepyeni umutlar başlasın :) yeni döngü preseed jel almayı düşünüyorum bir farklılık olsun diye sınavda bitiyor hem bu ay inşallah artık kafam rahat olur .
Bu söyledıgın jel ile hamıle kalan cok var Bencede dene canım6 gün gecikmenin sonunda adet oldum kızlartahminlerim doğru çıktı 10 unda yumurtlamışım en son ilişki 7 sinde olmuştu 5 nde yumurtladığımı düşündüğüm için 10 unda karın ağrısı olunca ne olur ne olmaz o gece de çalışma olmuştu ama fazla uzanmadan filan neyse yine tutmayacağı varmış yine bir sebep aramayayım bebeğin daha zamanı varmış . İşin garibi ilk kez göğüs acısız regl dönemindeyim prolaktinimin yüksek çıktığı ayda üstelik . Yumurtlamamın tarihini de aşırı kafaya takmaktan değiştirdim resmen ya yumurtlamazsam prolaktinim neden yüksek diye düşün düşün 2 doktora göstermeden içim rahat etmedi . Şimdi yepyeni umutlar başlasın :) yeni döngü preseed jel almayı düşünüyorum bir farklılık olsun diye sınavda bitiyor hem bu ay inşallah artık kafam rahat olur .
6 gün gecikmenin sonunda adet oldum kızlartahminlerim doğru çıktı 10 unda yumurtlamışım en son ilişki 7 sinde olmuştu 5 nde yumurtladığımı düşündüğüm için 10 unda karın ağrısı olunca ne olur ne olmaz o gece de çalışma olmuştu ama fazla uzanmadan filan neyse yine tutmayacağı varmış yine bir sebep aramayayım bebeğin daha zamanı varmış . İşin garibi ilk kez göğüs acısız regl dönemindeyim prolaktinimin yüksek çıktığı ayda üstelik . Yumurtlamamın tarihini de aşırı kafaya takmaktan değiştirdim resmen ya yumurtlamazsam prolaktinim neden yüksek diye düşün düşün 2 doktora göstermeden içim rahat etmedi . Şimdi yepyeni umutlar başlasın :) yeni döngü preseed jel almayı düşünüyorum bir farklılık olsun diye sınavda bitiyor hem bu ay inşallah artık kafam rahat olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?