Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canım zaten pozitif gördükten sonra 36 saat vaktin var diye biliyorum yani 2 günde bir olsa yine kaçırmazsınız stres yapma hiç..

canım zaten pozitif gördükten sonra 36 saat vaktin var diye biliyorum yani 2 günde bir olsa yine kaçırmazsınız stres yapma hiç..
Kısmet artık abarttıgımı dusunuyorum :)oğlumda ohh 16. Gunu çift cızgı gördum ılıskı oldu hamıle kaldım hatta 17. Gunde hala koydu çift cızgıydı ama ilişik olmadı bıdaha bıdaha ne test yaptım ne ılıskı testım ne zaman silindi bılmıyorum bıle olacağı varsa oluyor yoksa ıstedıgın kadar hesapla ayarla

aynen canım normalde spermler 3 gün yaşar diyorlar yani her hamile kalan illaki yumurtlama gününde ilişkiye girmiyor biraz şans nasip kısmet:)

Kızlar ovulasyon testını yaptım şimdi bı bakarmısınız aynı kalınlıkta degıl ama pozıtıf mı bu? Yarınada testım olsa ıyıymış:)ya kaçırdım mı ben yoksa yumurtlamayı

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ovulasyon testını yaptım şimdi bı bakarmısınız aynı kalınlıkta degıl ama pozıtıf mı bu? Yarınada testım olsa ıyıymış:)ya kaçırdım mı ben yoksa yumurtlamayı

yok tatlım bence kaçırmamışın, ama bir tane daha testin olsaymış iyimiş.. Bence bu akşamı değerlendirin bir de cumartesiyi değerlendirin derim benn:)

yok tatlım bence kaçırmamışın, ama bir tane daha testin olsaymış iyimiş.. Bence bu akşamı değerlendirin bir de cumartesiyi değerlendirin derim benn:)
Evet bugun cumartesı pazartesı degerlendırmeyı dusunuyorum uzayan akıntı 3 gundur gelıyor bügünde geldı internetten okudum o alıntıdan sonrakı 4 gun önemlı dıyor:)

Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Şubat ayin da düşük yasadim ve bi daha hamilelik yaşamadim.

Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Şubat ayin da düşük yasadim ve bi daha hamilelik yaşamadim.

merhaba canım.. adet döngünün uzunluğuna göre başlaman gereken gün belirleniyor.. genelde ovulasyon testlerinin içinde anlatılıyor.. mesela benim 25-26 günde bir ben adetin 8.günü testi yapmaya başlıyorum.. yumurtladığını anlaman için iki çizgiyi aynı koyulukta yakalaman gerekiyor. Bu Lh ın pik yaptığı zaman bundan 12 saat sonra yumurta çatlıyormuş.. Tabi ayrıca akıntını da takip edersen iyi olur..

Canım ben gittim yaptırmayada gıcık bir doktora denk geldim muayene bile etmedi baktı sonuçlarıma bişey yok diye geçiştirdi bu ay sağlam bir doktora gitmeyi düşünüyorum :) Ama eşim gitmeden içim rahat etmiyor belki de bu yüzden olmuyor bebek . Beklemek gerçekten çok yorucu bir süreç inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize :)

Tesekkur ederim canim. Bi de bunu deneyeyim.

Doktora eğer gidicekse eşin tüp bebek merkezlerinden birinde yaptrsn spermiogram testini devlet hastanesi ayrıntılı incelemiyor. Morfoloji hareket bunlarn hepsini inceleyen bi laboratuar olması daha iyi. Inşallah bişy çıkmaz da içinz rahat eder en azndan gitseniz.

Özel labaratuara gitti canım araştırdık iyi bir yer olsun diye şimdi sonuçları bekliyoruz 1 saate gelir herhalde :) heyecanlandım şimdiden Ramazan'dan sonraya bırakacaktık ama önümüzdeki ay İstanbul'da olmayacağız birde işi dolayısıyla müsait olamıyor eşim aradan çıkardık bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar yazarım size sonuçları

Hadi bakalım hiç sorun çıkmaz inşallah sizde gönlünüz rahat Allah'ın nasip etmesını beklersiniz

Kizlar kayinvalidemlerdeyiz giremiyorum nete morelim bozuk eşimieşimin sonuclari cikti morfoloji %7 (%4 ustu normal yazıyordu ) hizli ileri hareket %28 hizlI hareket %26 YERINDE HAREKET % 30 hareketsiz %16 ama sayimiz dusuk cikti toplam 32 milyon ml de 13 milyon civari bir yorum yapin lutfen birde renk kirli sari cikmis bu hafta doktora gosterecegiz

Canım morfoloji %4 üzeri olması normal sayılıyor krugere göre eskiden normali %14tü. Morfoloji de bi problem yok yani çok kötü değil ama iyi de değil. Hareket gayet iyi canm. Sayı biraz düşük çıkmş ama üzülme vitamin takviyesiyle sayı artıyor sıkma canını. Bende ilk günler çok üzüldüm çok ağladım ama elden bişy gelmiyor mücadele etmekten başka. Sıkma canını canm. Belirli periyodlarla testi tekrar edersinz. Bide eşin ürolağa görünsün canm varikosel var mı yok mu onu teyit ettirin

Ben hıc anlamam canım umarım normaldır

Üzüldüm canım ya hiç beklemiyordum genelde sigara alkol içenlerde ve genetikte böyle bişey olanlarda sorun olur gibi geliyordu . Eşim çok stresliydi teste giderken azda olsa etkilemiştir herhalde haftaiçi doktora görünecek bakalım ne diyecek doktorumuz bende iyi bir doktor arayışındayım gerçekten çok zormuş ama bir yanımda en azından bir sebebi varmış aşarız diyorum hayırlısı bakalım ben bu ay preseed la deneme yapacağız belki Allah izin verirde gelir bebeğimiz . Sonuna kadar mücadele edeceğiz burada desteğiz birbirimize kimseye söyleyemediklerimizi söylüyoruz birbirimize .

Ben hıc anlamam canım umarım normaldır
Bende bilmiyorum canım çok garip duygular içerisindeyim eşimde taktı kafasına baya destek olmaya çalışıyorum sonuçta sende ya bende sorun yok diyorum her şey bizim ikimizin beraber aşacağız şimdi daha iyi en azından . Bakalım doktorlar ne diyecek şu an ona odaklıyım.

Canım benim eşimde de tek bi kötü alışkanlık yok. Etrafmda kötü alışkanlığı olan kişilerin çocuğu oluyo biz binbir şeye dikkat ediyorz tık yok. Hiç sıkma canını canm bizde birgün anne olucaz. Bizim sayı iyi ama morfoloji ve hareket iyi değil. Dediğin gibi kimseye derdimizi de söyleyemiyorz. Ürolağa gidersinz bir ay sonra tekrar test yaparsınz canm. Değerler artar zamanla. Proxeed plus kullanıyo eşim alabilirsiniz sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…