- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.821
İnşallah olacağız canım bakalım doktor ne diyecek tekrar test yapar artık . Biz bu kadar üstüne düştüğümüz için bebekler bizden o kadar uzaklaşıyor farkındayım ama başka türlüsü elimde değil . Sabretmekten başka bir şey yapamıyorum canım . İnşallah daha fazla beklemeyiz çok yıpratıcı bir süreç .Proxeed i duymuştum bakalım doktordan sonra onu da alırız artık inşallah iyi gelir .Canım benim eşimde de tek bi kötü alışkanlık yok. Etrafmda kötü alışkanlığı olan kişilerin çocuğu oluyo biz binbir şeye dikkat ediyorz tık yok. Hiç sıkma canını canm bizde birgün anne olucaz. Bizim sayı iyi ama morfoloji ve hareket iyi değil. Dediğin gibi kimseye derdimizi de söyleyemiyorz. Ürolağa gidersinz bir ay sonra tekrar test yaparsınz canm. Değerler artar zamanla. Proxeed plus kullanıyo eşim alabilirsiniz sizde.
Bizim ürolog dedi değerlerinz iyidr sorun yok halbuki morfoloji %1 çıkmş. Üroloji doktorları ii konuşuyo azosperm olmadktan sonra. Şükürler olsun demek lasm aslnda en azndan tüp falan yapma şansımz var doğal olmasa bile. Ben niyeti bozdum bu yaz deneyebilirim tüpİnşallah olacağız canım bakalım doktor ne diyecek tekrar test yapar artık . Biz bu kadar üstüne düştüğümüz için bebekler bizden o kadar uzaklaşıyor farkındayım ama başka türlüsü elimde değil . Sabretmekten başka bir şey yapamıyorum canım . İnşallah daha fazla beklemeyiz çok yıpratıcı bir süreç .Proxeed i duymuştum bakalım doktordan sonra onu da alırız artık inşallah iyi gelir .
Haklısın canım zaten kendi doktoruma da göstereceğim belki aşılama filan der bize de araştırıyorum şimdi çok kötü değil gibi sonuçlar tüp bebek konusuna gelince ben acele etmem herhalde ya 6 ay daha beklerim gibi en azından :) Ama aşılamaya takmış durumdayım en azından şansımız artar belki bilmiyorum ki hayırlısı olsun hakkımızda artık . araştıra araştıra doktor olduk resmen yaBizim ürolog dedi değerlerinz iyidr sorun yok halbuki morfoloji %1 çıkmş. Üroloji doktorları ii konuşuyo azosperm olmadktan sonra. Şükürler olsun demek lasm aslnda en azndan tüp falan yapma şansımz var doğal olmasa bile. Ben niyeti bozdum bu yaz deneyebilirim tüp
Ahh şu kocalarımızbenım eşimde varikosel cıktı 4 hazıranda amelıyat olduk bızım sayı ve morfoloji ıyıydı ama hareketlılıkte sıkıntı vardı carsamba gunu hormon testlerımı tekrarlamak ıcın doktoruma gıttım sayı ve morfoloji ıyıyse hareketlılık sorununa yardımcı olmak ıcın asılama yapalım dedı. ama once hsg cekılecek bakalım benım tüplerde sıkıntı var mı .yarın sabah cekılecek ıste korkuyorum sımdı ya kapalıysa dıye
asıl hareketı ıcın asılama yardımcı oluyormus sayı ve morfolojı ıyıyse hareket yoksa kanala ya da rahıme bırakılarak spermlere yardımcı olunuyormus.anestezılı olmayacak benım doktor acıyı muayene olamayanlar kendını kasanlar hıssedıyor yoksa sadece gaz sancısı gıbı bır agrı oluyor ama cok zorlanırsak anestezılıye cevırırız o ankı duruma gore ayarlarız dedı.Ahh şu kocalarımızHareket az ise aşılama faydalı olur mu canm ? HSG çok korkulacak bişy diilmiş anestezili olanı da varmş die duydum canm. Çektikten sonra yazar msn nasıldı çok ağrı oldu mu
O zaman iyiymiş canm. İnşallah bu film hamiş kalamana vesile olur canm.. Yarın yaptıktan sonra bana bildir olur mu durumu ? Bide adetin 12 veya 13. günleri şart mı ? Yani adete Bikaç gün kala çekilsem olurmu acaba canm ?asıl hareketı ıcın asılama yardımcı oluyormus sayı ve morfolojı ıyıyse hareket yoksa kanala ya da rahıme bırakılarak spermlere yardımcı olunuyormus.anestezılı olmayacak benım doktor acıyı muayene olamayanlar kendını kasanlar hıssedıyor yoksa sadece gaz sancısı gıbı bır agrı oluyor ama cok zorlanırsak anestezılıye cevırırız o ankı duruma gore ayarlarız dedı.
haber verırım tabı.adet bıter bıtmez dıye bılıyorum ben bu hsg için yumurtlamadan once oluyor galibaO zaman iyiymiş canm. İnşallah bu film hamiş kalamana vesile olur canm.. Yarın yaptıktan sonra bana bildir olur mu durumu ? Bide adetin 12 veya 13. günleri şart mı ? Yani adete Bikaç gün kala çekilsem olurmu acaba canm ?
Ehh sonundaaBu arada ben bugün sabah adett oldummm sonundaa
Herkes tüp bebek araştırması yaparken hamıle kaldık dıyorda yanı benım çevremde var öyle cok insan sende bu ay kalmışsındır umarım Ramazan dolayısıyla Çalışma zor olsadaEhh sonundaaDeniz galiba bana da tüp yolu görünüyoo araştırma aşamasndaym şuan. İstanbulda yapmayı planlıyorm
Nihayet:)adet olunca başlanıyor dıye bılıyordum tüp bebek için bu ay yaptıracakmısınızBu arada ben bugün sabah adett oldummm sonundaa
Ehh sonundaaDeniz galiba bana da tüp yolu görünüyoo araştırma aşamasndaym şuan. İstanbulda yapmayı planlıyorm
Nihayet:)adet olunca başlanıyor dıye bılıyordum tüp bebek için bu ay yaptıracakmısınız
Az once fılmı cektırdım aleti takarken sıkıntı yasamadım ama İlacı ıkıncı kez verdiğinde bır Ikı dakikalık yoğun gaz sancısı gibi değişik bi sancı hissettim ama çok sürmedi tüplerde de bir sıkıntı cıkmadı doktor asılama yapmayalım hemen birkaç ay şans verelim filmden sonra hamıle kalanlar oluyor hem ameliyattan sonra spermler anca kendini toplar dedı
Canım çok iyi olurdu ama ben mucizelere inanmıyorumHerkes tüp bebek araştırması yaparken hamıle kaldık dıyorda yanı benım çevremde var öyle cok insan sende bu ay kalmışsındır umarım Ramazan dolayısıyla Çalışma zor olsada
Deniz tatlumm sen anlıyon tüp işinden falan süreç tedavi kaç gün sürüyor ? Yumurtlama takibini burada yaptırıp yumurta toplama işlemi ve transferi merkezde yaptırmak istiyorum. Ben tatildeyim ama kocam çalşıyo 20 gün falan bırakamaz eczaneyi, böle bişy sağlarlar mı bize sence ? Acıbadem maslak birinci sırada benim içinİnşallah gerek kalmadan bu ay hamile haberini alırız canım... Tüp bebek topiğindeki kızlar da yazmış gerçi ama Bülent Tıraş ı düşünürsen misafirhanesi var diye biliyorum arayıp sor istersen.. Ama benim içimden hep başlamadan hamile kalırsın gibi geçiyor değerleriniz iyi sizin tüp lük değil gerçektenn
Canım bende adet olayım çekileceğim şu filmden. Anlattığına göre çok da zor değilmişAz once fılmı cektırdım aleti takarken sıkıntı yasamadım ama İlacı ıkıncı kez verdiğinde bır Ikı dakikalık yoğun gaz sancısı gibi değişik bi sancı hissettim ama çok sürmedi tüplerde de bir sıkıntı cıkmadı doktor asılama yapmayalım hemen birkaç ay şans verelim filmden sonra hamıle kalanlar oluyor hem ameliyattan sonra spermler anca kendini toplar dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?