Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Sayı 73 milyondu morfoloji de ıyıydı ama hareket azdı hıcbır ılac vermedi ameliyattan sonra düzelir zaten dedı uc ay sonra gel dedı bakalım bekliyoruz

hayırlısı olsun canım sayı çok iyimiş hız için preseed jel kullanın... ay sürekli yazıyorum ama bende araştır araştır bir hal olmuştum.. Hızı düşüük olanların hamile kaldıklarını çok okudum o yüzden yani yanlış anlamayın..

Yumurta toplama işlemine kadar 10-15 gün , yumrtalar toplandıktan sonra genelde 5. gün transfer oluyor.. Sonra 12 gün test için bekliyorsun..Bu anlattığım kısa protokol.. Uzun protokolde adetin 21.günü başlıyor. Doktor muayene ettikten sonra yumurtaların durumuna göre karar veriliyor.. Yumurta takibini bulunduğu şehirde yaptıranları duydum ama herkes yapmaz. Bülent hocayı düşünüyorsan size yakın acıbademlerden birinde bence takip yapılabilir. zaten en fazla 2-3 defa gidiyorsun. ben 2 defa gittim 3.de yumurta toplanması için gitmiştim. Bu arada HSG çekilmeden önce tüp doktorlarına muayene ol ve sor mutlaka çünkü bazen transfer öncesi histerokopi yapabiliyorlar.. Boşuna iki defa yaptırma işlemleri diye söylüyorum canım.

Bu arada Neseli_Hatun eşinin 20 gün falan bırakmasına gerek yok yumurta takibini orada yaptırırsanız toplama günüyle beraber 8 gün falan İstanbul da kalmanız gerekebilir.
Evt canm öyleymiş ben aradm Bülent Tıraş'ın koordinatörüyle konuştm yumurta takibini orada yaparsn yumurta toplama işlemi ve transferi merkezde yapabilirsiniz dedi. Öncesinde adetin 2. günü sizi muayeneye çağırırz falan dedi. Adet olunca ist.daym yani.. kimseciklerin haberi de yok; Hadi bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

Çarşamba günü eşim doktora gidecek canım Cuma da ben gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorlar ne diyecek bir yol haritası çizerler umarım yavaş yavaş durumu kabullenmeye başladım artık sayıyı yükseltmek öncelikli hedefimiz bu arada preseeed la deneyeceğiz 3 ay içinde artış olmazsa ona göre diğer yöntemlere yöneleceğiz artık kendimize yazın sonuna kadar şans verdik :) Preseed sayıyı az olanlarada iyi gelir belki bir şeyden umut etmek istiyorum Bu arada senin adet olmana çok sevindim :) gelsin yepyeni döngü umutlar benimde bugün bitti adetim yavaş yavaş çalışmalara başlarız artık yumurtlamayı iyi tespit etmem lazım çok sık ilişki düşünmüyorum sayı az diye . Birde benim kardeşimdede varikosel vardı daha 17 yaşında onunda sperm sayısı 14 milyon çıkmıştı ilk yaptığında 1 ay sonra kendi kendine 40 milyona yükselmişti doktor ilk sonuçtada hareket iyise sorun olmaz demiş ona bekar çocuk çok sorun etmedik doğal olarak ama kontrol altında düşüş olursa ameliyata alabilirler diye .Doktoruda profesördü inşallah bize de doktor önemsiz der

Hayırlısı olsun canım :) Ama inşallah bu ay adetin yerine bebişin gelir

İnsan sorunun neden olduğunu öğrenince daha bir rahatlıyor zaten.. Belirsizlik çok kötü.. Artık bir yol haritası çizebilirsiniz en azından.. Kardeşinin de gençken teşhis edilmesi çok iyi olmuş.. İlerde daha bilinçli olur bu konuda.. Bende bugün başladım tedaviye hakkımızda hayırlısı artık :)

2 gundur kımse yazmıyor ben yazayım barı dedım:)adetımı beklıyorum bende bakalım yine mi boş geçecek bu sefer ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam hiç bilmiyorum göguslerımde başlamadı henuz ağrımaya demekkı dıyorum yıne gec yumurtladım 24. Gun bugun 30 olunca heyecandan duramam artık bu sefer test falanda yapmayacam sinir oluyorum o testlere artık

Adete az kalmış. Inşallah bu ay gelir bebecik. Ovu. testi de yapmadin sen bu ay dimi

Adete az kalmış. Inşallah bu ay gelir bebecik. Ovu. testi de yapmadin sen bu ay dimi
2 tane kalmıştı onları yapmıştım ondada pozıtıfmı degıl mu anlamadım ne zaman adet olacağımı bılmıyorum hıc ne de yumurtlama zamanımı gecen ay cok gec olmuştum adet bakalım bu ay ne olacak 9 unda olmuştum gecen ay

Kızlar nasılsınız ? giremiyorum kaç gündür foruma sınav yaklaştı bendede telaş arttı tabi :) Dün gece ilişki oldu çalışmalara başladık yavaş yavaş ama sabah bende pembemsi akıntı geldi adetim biteli 4 -5 gün oluyor bugün 11. gün ovulasyon testi yapıyorum onda da çizgi silik çıktı ben bişey anlamadım ovulasyon akıntısı diye düşünmüştüm ama bu arada preseed aldık ama daha kullanmaya başlamadım yumurtlama olmadı diye morelim bozuldu yine sizce neden olur bu akıntı kötü bişey olmasın geçen ay da 2 kere gelmişti pembe akıntı yumurtlamadan 4 gün önce olmuştu ama bende o pembe akıntının olduğu gün yumurtlama sanmıştım hatta doktora gidebilirim öğleden sonra daha eşimin sonuçlarını bile göstermedik sınav yüzünden biraz oluruna bıraktık ama kötü bişey var mıdır diye düşünmek sınavda benim zihnimi meşgul eder en iyisi bir kontrole gideyim bakalım haber veririm sizlere . Bu arada dhc83 canım inşallah adet yerine bebiş gelir bu ay sanki senin tutacak gibi geliyor . Neseli_Hatun canım sana da hayırlı olsun karar vermişsin tüp bebeğe inşallah bebeğin gelir . denizege34 sende başlamışsındır artık tedaviye canım hayırlısıyla gelsin bebişler bu ay şenlesin azcık burası bir biz kaldık tık yok hiç birimizde birimiz hamile olsak peşpeşe geleceğiz inanıyorum buna :) Sınav için bana dua edin bana lütfen bu sene kazanırım inşallah .

Ay canım bu ay seninki tutacak gıbı yazmıssın ya okurken gulumsedım birden inşallah hepimizinki tutar.pembe akıntı nıye gelır bılmem hıc olmadı bende rahim ağzında yara yok dımi senin.sen bunları düşünme şimdi sınavına odaklan bol şans diliyorum sana

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Gelsin artık 2. Bebis nazlanmasin. Bak naz yapıyor ya 2.ye kızın gelecek demek ki

Başarılar yarınki sınavında canım. Sen sınava gir rahatla stres bitsin bebecikte gelir en kisa sürede insallah

Icime öyle doğuyor senin bebis yakin canim inşallah hepimizin yakindir :) doktora gittim rahim yumurtaliklar temiz dedi smear alicakti ama enfeksiyon varmis hafif , fitil verdi önümüzdeki ay yumurta takibine başlıyorum inşallah canim muayenede cok zorlandim bu sefer doktorumu degistirdim diye herhalde . Birde daha yumurtam olgunlasmamis yine gec yumurtlayacagim herhalde esimin sonuçlari icin olumsuz konusmadi sayi degiskendir dedi bakalim hayirlisi :) preseedla dene bu ay dedi smear isteyince korktum ya rahimagzi kanseri belirtiside kanamaymis ya benim tam kan olmadi akıntı hafif hemde adetim yeni bitti diye olabilir belki.Sinav icindecok teşekkürler canim insallah bir stresim bitecek :)

edss canm başarılar diliyorum sınavın için. Inşallah atanacak puanı alırsın canm Canm sizin sayı azdı ya 3 günde bir falan deneyin bakalım böle olur belki.

Hadı bakalım yumurta takibi iyi olur nokta atışı olur preseed kullanmana bısey demedı demekkı faydalı sizdede işe yarar inş canım sen şimdi sınavdasındır Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…