- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.841
Sayı 73 milyondu morfoloji de ıyıydı ama hareket azdı hıcbır ılac vermedi ameliyattan sonra düzelir zaten dedı uc ay sonra gel dedı bakalım bekliyoruz
Zorluğu bır Ikı dakika ama sonra gecıyor anesteziye değmez dıye dusundumCanım bende adet olayım çekileceğim şu filmden. Anlattığına göre çok da zor değilmiş
Canım çok iyi olurdu ama ben mucizelere inanmıyorum7 ay oldu tık yok canm ya bide sayımz iyi ama morfolojimz %1. Bu yaz yapmaz isem gelecek yaza kalacak. Kısmetimizde yoksa tüple bile olmaz gerci.
Deniz tatlumm sen anlıyon tüp işinden falan süreç tedavi kaç gün sürüyor ? Yumurtlama takibini burada yaptırıp yumurta toplama işlemi ve transferi merkezde yaptırmak istiyorum. Ben tatildeyim ama kocam çalşıyo 20 gün falan bırakamaz eczaneyi, böle bişy sağlarlar mı bize sence ? Acıbadem maslak birinci sırada benim için
Evt canm öyleymiş ben aradm Bülent Tıraş'ın koordinatörüyle konuştm yumurta takibini orada yaparsn yumurta toplama işlemi ve transferi merkezde yapabilirsiniz dedi. Öncesinde adetin 2. günü sizi muayeneye çağırırz falan dedi. Adet olunca ist.daym yani.. kimseciklerin haberi de yok; Hadi bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyameteBu aradaNeseli_Hatun eşinin 20 gün falan bırakmasına gerek yok yumurta takibini orada yaptırırsanız toplama günüyle beraber 8 gün falan İstanbul da kalmanız gerekebilir.
Çarşamba günü eşim doktora gidecek canım Cuma da ben gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorlar ne diyecek bir yol haritası çizerler umarım yavaş yavaş durumu kabullenmeye başladım artık sayıyı yükseltmek öncelikli hedefimiz bu arada preseeed la deneyeceğiz 3 ay içinde artış olmazsa ona göre diğer yöntemlere yöneleceğiz artık kendimize yazın sonuna kadar şans verdik :) Preseed sayıyı az olanlarada iyi gelir belki bir şeyden umut etmek istiyorumedss canım durumunuz çok kötü değil sakın üzme kendini.. preseed jel sperm hızı düşük olanlarda çok işe yarıyormuş..
Aşılama düşünmeden önce biraz sayıyı yükseltmeye bakın bence, çünkü bu sayılarda olasılığı düşük veriyorlar..
Evt canm öyleymiş ben aradm Bülent Tıraş'ın koordinatörüyle konuştm yumurta takibini orada yaparsn yumurta toplama işlemi ve transferi merkezde yapabilirsiniz dedi. Öncesinde adetin 2. günü sizi muayeneye çağırırz falan dedi. Adet olunca ist.daym yani.. kimseciklerin haberi de yok; Hadi bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
Çarşamba günü eşim doktora gidecek canım Cuma da ben gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorlar ne diyecek bir yol haritası çizerler umarım yavaş yavaş durumu kabullenmeye başladım artık sayıyı yükseltmek öncelikli hedefimiz bu arada preseeed la deneyeceğiz 3 ay içinde artış olmazsa ona göre diğer yöntemlere yöneleceğiz artık kendimize yazın sonuna kadar şans verdik :) Preseed sayıyı az olanlarada iyi gelir belki bir şeyden umut etmek istiyorumBu arada senin adet olmana çok sevindim :) gelsin yepyeni döngü umutlar benimde bugün bitti adetim yavaş yavaş çalışmalara başlarız artık yumurtlamayı iyi tespit etmem lazım çok sık ilişki düşünmüyorum sayı az diye . Birde benim kardeşimdede varikosel vardı daha 17 yaşında onunda sperm sayısı 14 milyon çıkmıştı ilk yaptığında 1 ay sonra kendi kendine 40 milyona yükselmişti doktor ilk sonuçtada hareket iyise sorun olmaz demiş ona bekar çocuk çok sorun etmedik doğal olarak ama kontrol altında düşüş olursa ameliyata alabilirler diye .Doktoruda profesördü inşallah bize de doktor önemsiz der
Adete az kalmış. Inşallah bu ay gelir bebecik. Ovu. testi de yapmadin sen bu ay dimi2 gundur kımse yazmıyor ben yazayım barı dedım:)adetımı beklıyorum bende bakalım yine mi boş geçecek bu sefer ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam hiç bilmiyorum göguslerımde başlamadı henuz ağrımaya demekkı dıyorum yıne gec yumurtladım 24. Gun bugun 30 olunca heyecandan duramam artık bu sefer test falanda yapmayacam sinir oluyorum o testlere artık
2 tane kalmıştı onları yapmıştım ondada pozıtıfmı degıl mu anlamadım ne zaman adet olacağımı bılmıyorum hıc ne de yumurtlama zamanımı gecen ay cok gec olmuştum adet bakalım bu ay ne olacak 9 unda olmuştum gecen ayAdete az kalmış. Inşallah bu ay gelir bebecik. Ovu. testi de yapmadin sen bu ay dimi
Ay canım bu ay seninki tutacak gıbı yazmıssın ya okurken gulumsedım birden inşallah hepimizinki tutar.pembe akıntı nıye gelır bılmem hıc olmadı bende rahim ağzında yara yok dımi senin.sen bunları düşünme şimdi sınavına odaklan bol şans diliyorum sanaKızlar nasılsınız ? giremiyorum kaç gündür foruma sınav yaklaştı bendede telaş arttı tabi :) Dün gece ilişki oldu çalışmalara başladık yavaş yavaş ama sabah bende pembemsi akıntı geldi adetim biteli 4 -5 gün oluyor bugün 11. gün ovulasyon testi yapıyorum onda da çizgi silik çıktı ben bişey anlamadım ovulasyon akıntısı diye düşünmüştüm ama bu arada preseed aldık ama daha kullanmaya başlamadım yumurtlama olmadı diyemorelim bozuldu yine sizce neden olur bu akıntı kötü bişey olmasın geçen ay da 2 kere gelmişti pembe akıntı yumurtlamadan 4 gün önce olmuştu ama bende o pembe akıntının olduğu gün yumurtlama sanmıştım hatta doktora gidebilirim öğleden sonra daha eşimin sonuçlarını bile göstermedik sınav yüzünden biraz oluruna bıraktık ama kötü bişey var mıdır diye düşünmek sınavda benim zihnimi meşgul eder en iyisi bir kontrole gideyim bakalım haber veririm sizlere . Bu arada dhc83 canım inşallah adet yerine bebiş gelir bu ay sanki senin tutacak gibi geliyor . Neseli_Hatun canım sana da hayırlı olsun karar vermişsin tüp bebeğe inşallah bebeğin gelir . denizege34 sende başlamışsındır artık tedaviye canım hayırlısıyla gelsin bebişler bu ay şenlesin azcık burası bir biz kaldık tık yok hiç birimizde birimiz hamile olsak peşpeşe geleceğiz inanıyorum buna :) Sınav için bana dua edin bana lütfen bu sene kazanırım inşallah .
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Gelsin artık 2. Bebis nazlanmasin. Bak naz yapıyor ya 2.ye kızın gelecek demek ki2 tane kalmıştı onları yapmıştım ondada pozıtıfmı degıl mu anlamadım ne zaman adet olacağımı bılmıyorum hıc ne de yumurtlama zamanımı gecen ay cok gec olmuştum adet bakalım bu ay ne olacak 9 unda olmuştum gecen ay
Başarılar yarınki sınavında canım. Sen sınava gir rahatla stres bitsin bebecikte gelir en kisa sürede insallahKızlar nasılsınız ? giremiyorum kaç gündür foruma sınav yaklaştı bendede telaş arttı tabi :) Dün gece ilişki oldu çalışmalara başladık yavaş yavaş ama sabah bende pembemsi akıntı geldi adetim biteli 4 -5 gün oluyor bugün 11. gün ovulasyon testi yapıyorum onda da çizgi silik çıktı ben bişey anlamadım ovulasyon akıntısı diye düşünmüştüm ama bu arada preseed aldık ama daha kullanmaya başlamadım yumurtlama olmadı diyemorelim bozuldu yine sizce neden olur bu akıntı kötü bişey olmasın geçen ay da 2 kere gelmişti pembe akıntı yumurtlamadan 4 gün önce olmuştu ama bende o pembe akıntının olduğu gün yumurtlama sanmıştım hatta doktora gidebilirim öğleden sonra daha eşimin sonuçlarını bile göstermedik sınav yüzünden biraz oluruna bıraktık ama kötü bişey var mıdır diye düşünmek sınavda benim zihnimi meşgul eder en iyisi bir kontrole gideyim bakalım haber veririm sizlere . Bu arada dhc83 canım inşallah adet yerine bebiş gelir bu ay sanki senin tutacak gibi geliyor . Neseli_Hatun canım sana da hayırlı olsun karar vermişsin tüp bebeğe inşallah bebeğin gelir . denizege34 sende başlamışsındır artık tedaviye canım hayırlısıyla gelsin bebişler bu ay şenlesin azcık burası bir biz kaldık tık yok hiç birimizde birimiz hamile olsak peşpeşe geleceğiz inanıyorum buna :) Sınav için bana dua edin bana lütfen bu sene kazanırım inşallah .
Icime öyle doğuyor senin bebis yakin canim inşallah hepimizin yakindir :) doktora gittim rahim yumurtaliklar temiz dedi smear alicakti ama enfeksiyon varmis hafif , fitil verdi önümüzdeki ay yumurta takibine başlıyorum inşallah canim muayenede cok zorlandim bu sefer doktorumu degistirdim diye herhalde . Birde daha yumurtam olgunlasmamis yine gec yumurtlayacagim herhalde esimin sonuçlari icin olumsuz konusmadi sayi degiskendir dedi bakalim hayirlisi :) preseedla dene bu ay dedi smear isteyince korktum ya rahimagzi kanseri belirtiside kanamaymis ya benim tam kan olmadi akıntı hafif hemde adetim yeni bitti diye olabilir belki.Sinav icindecok teşekkürler canim insallah bir stresim bitecek :)Ay canım bu ay seninki tutacak gıbı yazmıssın ya okurken gulumsedım birden inşallah hepimizinki tutar.pembe akıntı nıye gelır bılmem hıc olmadı bende rahim ağzında yara yok dımi senin.sen bunları düşünme şimdi sınavına odaklan bol şans diliyorum sana
insallah canim cok sagol duan icin guzel anne :) hamilelerin duasi kabul olurmuş . Bir stresim biter inşallah Rabbim once bebegimin nasibini yollar umarim :)Başarılar yarınki sınavında canım. Sen sınava gir rahatla stres bitsin bebecikte gelir en kisa sürede insallah
Hadı bakalım yumurta takibi iyi olur nokta atışı olur preseed kullanmana bısey demedı demekkı faydalı sizdede işe yarar inş canım sen şimdi sınavdasındır Allah kolaylık versinIcime öyle doğuyor senin bebis yakin canim inşallah hepimizin yakindir :) doktora gittim rahim yumurtaliklar temiz dedi smear alicakti ama enfeksiyon varmis hafif , fitil verdi önümüzdeki ay yumurta takibine başlıyorum inşallah canim muayenede cok zorlandim bu sefer doktorumu degistirdim diye herhalde . Birde daha yumurtam olgunlasmamis yine gec yumurtlayacagim herhalde esimin sonuçlari icin olumsuz konusmadi sayi degiskendir dedi bakalim hayirlisi :) preseedla dene bu ay dedi smear isteyince korktum ya rahimagzi kanseri belirtiside kanamaymis ya benim tam kan olmadi akıntı hafif hemde adetim yeni bitti diye olabilir belki.Sinav icindecok teşekkürler canim insallah bir stresim bitecek :)
Kız mı erkek mı bilmem de dedıgın gıbı Nazlı galıba :)dünyaya gelmek istemiyorHadi bakalım hayırlısı olsun. Gelsin artık 2. Bebis nazlanmasin. Bak naz yapıyor ya 2.ye kızın gelecek demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?