- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.861
Kız mı erkek mı bilmem de dedıgın gıbı Nazlı galıba :)dünyaya gelmek istemiyor
Canım 2. Çocuk için acelen var mı. Koyvergitsin nasılsa gelir. Yumurtlama testi dicem o da insanı geriyor. Ben 2. Dusunsem akışına bırakırım gibi geliyor çünkü takip etmek gerçekten geriyor insaniKızlar moralım bozuk akşamdan berı karnım agrıyor adet oldum olacamadet olduğuma yanmıyorumda yumurtlamayı bır tutturamıyorımya ona üzülüyorum eğer olursam sımdı 13. Gun yumurtlamış olcam bense ılıskıye 14 de basladım nasılsa gec yumurtluyorum dıye .öncekı ay 21. Gündü şimdi 13 olcak galıba aradakı farka bak bırakcam galıba cocuk falan istemicem gelmemiyorum bu strese artık
Acelem yok ama oglum yazın doğurdum bunu öyle ıstemıyorum böyle gıderse Buda öyle olcak bıde 32 yaşındayım olsun bıtsın ıstıyorumCanım 2. Çocuk için acelen var mı. Koyvergitsin nasılsa gelir. Yumurtlama testi dicem o da insanı geriyor. Ben 2. Dusunsem akışına bırakırım gibi geliyor çünkü takip etmek gerçekten geriyor insani
Caniimmm 32 yim 1. Doğacak buyuyecekte 2. Yi dusunecemAcelem yok ama oglum yazın doğurdum bunu öyle ıstemıyorum böyle gıderse Buda öyle olcak bıde 32 yaşındayım olsun bıtsın ıstıyorum
Oğlum cok ıstıyor isimlerını bıle koydu kız olursa yağmur erkek olursa yağız tabı inş unutur bu işimleri:)yaramaz bır oğlum var süreklı üstümde karnıma basıyor bende dıyorum bebek var karnıma basma ozaman duruyor göbegımı öpüyor cici yapıyor bende hamıle moduna gırıyorum:)sınra bende gırcem dıyo sen büyüdün sıgamazsın dıyorum ayağımı sokayım ozaman dıyo:)nerden sokmayı dusunuyorsa:)ovulasyon testı 3 ay daha deneyım olmazsa alırım yıne eylüle döneminde Kasım Aralık ayına kalmasın yaaaaaCaniimmm 32 yim 1. Doğacak buyuyecekte 2. Yi dusunecemSenin için hiç geç değil. Ama yaz konusunda çok çok haklısın. Bu sicaklarda ileri hamilelik dönemi çekilmez. Ovu testiyle takip edersen gerilir misin. Ya o testlede bi tuhaf oluyo dimi. Resmen görev icabı yapıyorsun herseyi. Ben senin yerinde olsam koyveririm gitsin kuzum. Nasılsa gelecek varsın istediğinde gelsin derim :) Oğlun ne diyo kardes isine
Testım ne zaman koyu oldu bılmıyorumkı 2 taneydı ondada en koyu olanları yakalayamadım ilişkı 14-17-19-21 Ramazan Ramazan :)ama yumurtlama akıntısı 15.-16. Gun geldı bayagı onu iyi bılıyorum bakalım test mest yapmak yok zaten kuzu kuzu adet beklıcemdhc83 canm 32 yaş 2. çocuk için geç diil hiç stres yapma canm. Bide ben senin ovulasyon testinin 17. gün koyulaşmaya başladığını hatırlıyorum 18 de veya 19 da yumurtladın sen sanırım. Ben önümzdeki hafta içi adet bekliyorum senin benden sonraydı
Yerim onun Minik ayaklarini :) Sevecek demek ki kardeşini. Op isir benim için oglusunuOğlum cok ıstıyor isimlerını bıle koydu kız olursa yağmur erkek olursa yağız tabı inş unutur bu işimleri:)yaramaz bır oğlum var süreklı üstümde karnıma basıyor bende dıyorum bebek var karnıma basma ozaman duruyor göbegımı öpüyor cici yapıyor bende hamıle moduna gırıyorum:)sınra bende gırcem dıyo sen büyüdün sıgamazsın dıyorum ayağımı sokayım ozaman dıyo:)nerden sokmayı dusunuyorsa:)ovulasyon testı 3 ay daha deneyım olmazsa alırım yıne eylüle döneminde Kasım Aralık ayına kalmasın yaaaaa
Yerim onun Minik ayaklarini :) Sevecek demek ki kardeşini. Op isir benim için oglusunu
Ah evet suan cok meraklı doguncada aynı olur inş:)öperım teyzesı.turkuaz kac kılo aldın canım sen ?zayıf bırımisin?ben oğlumda varil gıbı olmuştum bu sefer dıkkat edecemYerim onun Minik ayaklarini :) Sevecek demek ki kardeşini. Op isir benim için oglusunu
Denizegee banada soruyorlar ikinciyi :)sadece annem ve bır ark bılıyor söylemiyom bu sefer.evet strese üzülmeye başladım adet olcam diye Allah'ım affetsın
Benim kizcem baya hareketli son günlerde canım. Kimil Kimil içimde bazende tekme sallıyor sağolsun :) Bulantım baya azalmisti 20 gündür ama bugün geri döndü malesef. Yarına geçer ama :)senin kızçen nasıl canım hissediyormusun hareketlerini ? Bulantıların bitti mi biraz?
Ammiinnnnnnrabbim hepimizin hakkından hayırlısını versin inşallah elli ayaklı sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eylesin isteyen herkese
Canım 3.5 kilo almistim geçen haftaya kadar. Ama ekmek hamur isi tatli pek yemedim ve bulanti kusma az aldim. Bu sene oruç tutmadigim için fırsat bu fırsat tatile gidelim dedik. Bir haftadır hiç mi hiç dikkat etmiyorum 2 3 kilo burda alırım sanırım :) Ben çok zayıf kiloluda değildim. 154 boy 56 kilo. Şimdi genisledim ama :) Karnım 1 haftada kocaman oldu :) Ve şunu anladım hamilelikte kilo almak çok çok kolay. Ben hiç bu kadar hızlı kilo aldığımı hatirlamiyorumAh evet suan cok meraklı doguncada aynı olur inş:)öperım teyzesı.turkuaz kac kılo aldın canım sen ?zayıf bırımisin?ben oğlumda varil gıbı olmuştum bu sefer dıkkat edecem
Evet özellıkle son aylar çok alınıyor süreklı acıkıyorsun ama masallah az almışsın ben 20 kılo almıştım :) utanıyorum kendımden :)okadarda kustun dıyordu annem bırde kusmasan halın ne olurdu dıyorduCanım 3.5 kilo almistim geçen haftaya kadar. Ama ekmek hamur isi tatli pek yemedim ve bulanti kusma az aldim. Bu sene oruç tutmadigim için fırsat bu fırsat tatile gidelim dedik. Bir haftadır hiç mi hiç dikkat etmiyorum 2 3 kilo burda alırım sanırım :) Ben çok zayıf kiloluda değildim. 154 boy 56 kilo. Şimdi genisledim ama :) Karnım 1 haftada kocaman oldu :) Ve şunu anladım hamilelikte kilo almak çok çok kolay. Ben hiç bu kadar hızlı kilo aldığımı hatirlamiyorum
Benim acikmadan ziyade hafif hafif bulantilar devam ettiği için sürekli yiyorum 1 haftadir. Hemde be bulursamEvet özellıkle son aylar çok alınıyor süreklı acıkıyorsun ama masallah az almışsın ben 20 kılo almıştım :) utanıyorum kendımden :)okadarda kustun dıyordu annem bırde kusmasan halın ne olurdu dıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?