- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.881
bugün test yaptm canm negatif herzamanki gibiNeşeli sende durumlar nedır?senın benden 1 gun önceydi demekkı 29. Gunun bugun test yapmadın yapmayacaksın dımı
Eveet verdim çok şükür ama çoktaa kolay olmadı 165 boy 68 kilo yanı böyleyim öyle zayıf biri degılım ama yetiyor bana şişko durmuyorumBenim acikmadan ziyade hafif hafif bulantilar devam ettiği için sürekli yiyorum 1 haftadir. Hemde be bulursamSen doğumdan sonra kilo verebildin mi
Hadı Yaaabugün test yaptm canm negatif herzamanki gibi
Genellikle bu kadar erken belirti olmuyor. Ama rahmet yerlesirken hafif ağrı hissedenler olabiliyor. O da yumurtlamadan 4 6 gün sonraya denk geliyor bildiğim kadarıyla.Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
benm 5. gunum yumurtalamadan sonra hayırlısı artık zamanı gelınce gorcezGenellikle bu kadar erken belirti olmuyor. Ama rahmet yerlesirken hafif ağrı hissedenler olabiliyor. O da yumurtlamadan 4 6 gün sonraya denk geliyor bildiğim kadarıyla.
Hamile olmanın nesini ozledinizMerhaba arkadaşlar.hamile olan arkdaşlarımın rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.
benim bir oğlum var 6 bçuk yaşında eylülde 1.sınıfa başlayacak inşallah.ikinci çocuk için zamanın geldiğini düşünüyorum.
şuanda sipral ile korunuyorum.bu ay veya ağustos ayında çıkarttırmayı düşünüyorum.hamile olmayı özledim ilk 3 ay hariç :)
Kac gun bekleyeceksin :)Evettt 30. Gunum bugun karnımda agrıyor sınır edıyor benı.test yapmak yok iyiki evde test yokmuş yoksa kesın yapardım
Bilmem düşünmedim ama şimdi yapmayacağım kesin zaten agrıyor karnım adet olunca yazarım gecen ay gec adet olmuştum 35. Gun oyuzden belkı 36. Gun adet olmamış olursam test yaparım:)Kac gun bekleyeceksin :)
Bizi bilgilendır oldu mu canım inşallah hayırlı haberler dönersin göbüşde BebekleIyi geceler kızlarAdet oldum bu sabah veeee tüp bebek için ilk randevumu aldım. Acıbadem Hastanesi Prof Bülent Tıraş^tan. Cuma sabahı Ist. uçuyoruz Lütfen benim için dua edin olur mu ?
Bizi bilgilendır oldu mu canım inşallah hayırlı haberler dönersin göbüşde Bebekle
Haber veririm canım hiç merak etme. Cuma günü ilk kontrol sabah gidip gece dönücez. Asıl süreç sonra başlıyoKızlar bende bugünude atlattım 31. Gune basladım bakalım adet olmam inş:)
Benim kizcem baya hareketli son günlerde canım. Kimil Kimil içimde bazende tekme sallıyor sağolsun :) Bulantım baya azalmisti 20 gündür ama bugün geri döndü malesef. Yarına geçer ama :)
Kızlar bende bugünude atlattım 31. Gune basladım bakalım adet olmam inş:)
Evet:)senın transfer ne zaman olacak asagı yukarı bellidir degıl mi?dördumüzde bu ay hamıle kalalımmmyine başladık gün saymaya değil mi? bende transfer günü sayıyorum sonra test günü saymaya başlıcam.
Evet:)senın transfer ne zaman olacak asagı yukarı bellidir degıl mi?dördumüzde bu ay hamıle kalalımmm
Harika bir haber bu canımbelli canım önümüzdeki hafta çarşamba bir aksilik çıkmazsa:)) bayramda karnımda bebişimle olucamİnşallah bu sefer tutunur da bayram sonrası güzel haberler veririm:) Belki önümüzdeki haftada senden alırız ilk güzel haberlerii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?