Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benim acikmadan ziyade hafif hafif bulantilar devam ettiği için sürekli yiyorum 1 haftadir. Hemde be bulursam Sen doğumdan sonra kilo verebildin mi
Eveet verdim çok şükür ama çoktaa kolay olmadı 165 boy 68 kilo yanı böyleyim öyle zayıf biri degılım ama yetiyor bana şişko durmuyorum

Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???

Merhaba arkadaşlar.hamile olan arkdaşlarımın rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.
benim bir oğlum var 6 bçuk yaşında eylülde 1.sınıfa başlayacak inşallah.ikinci çocuk için zamanın geldiğini düşünüyorum.
şuanda sipral ile korunuyorum.bu ay veya ağustos ayında çıkarttırmayı düşünüyorum.hamile olmayı özledim ilk 3 ay hariç :)

Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
Genellikle bu kadar erken belirti olmuyor. Ama rahmet yerlesirken hafif ağrı hissedenler olabiliyor. O da yumurtlamadan 4 6 gün sonraya denk geliyor bildiğim kadarıyla.

Hamile olmanın nesini ozlediniz Bence en güzel yani dogmasini beklemek Allah gonlunuze göre versin. Tez zamanda gelsin 2. Meleginiz

Benim kizcem baya hareketli son günlerde canım. Kimil Kimil içimde bazende tekme sallıyor sağolsun :) Bulantım baya azalmisti 20 gündür ama bugün geri döndü malesef. Yarına geçer ama :)

ayy yerim o minnakı nasıl güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek.. Canım yaa bir ultrason fotosu koysana çok merak ediyorum bu aylarda nasıl gözüküyorlar:)

Evet:)senın transfer ne zaman olacak asagı yukarı bellidir degıl mi?dördumüzde bu ay hamıle kalalımmm

belli canım önümüzdeki hafta çarşamba bir aksilik çıkmazsa:)) bayramda karnımda bebişimle olucam İnşallah bu sefer tutunur da bayram sonrası güzel haberler veririm:) Belki önümüzdeki haftada senden alırız ilk güzel haberlerii:))

Harika bir haber bu canım inşallah annesine sımsıkı tutunur bebiscik :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…