- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.901
Canım evde değilim eve dönünce koyarım bir resimayy yerim o minnakı nasıl güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek.. Canım yaa bir ultrason fotosu koysana çok merak ediyorum bu aylarda nasıl gözüküyorlar:)
Harika bir haber bu canıminşallah annesine sımsıkı tutunur bebiscik :*
Canım uzayan akıntı geldiyse degerlendir bu günleri; ) inşallah preseed vesile olurda güzel sınav sonucunla beraber bebekte gelir. Ayy güldürdün beni apartmandaki dogurganliga tepki olarak gelmek ne demekCanlarım hepinize merhaba dualarınız için çok teşekkürler ilk sınavları atlattım çok şükür pazar günü alan sınavım var çok yoğun çalışıyorum pek nete giremiyorum malesef. Bebek fikrinden öyle uzaklaştım ki gün içinde doğru düzgün aklıma gelmiyor sınav stresinden bu arada yumurtlasaydım iyidi belki denk gelirdi aklımdan çıkardım diyebugün ve dün uzayan akıntım gelmeye başladı yine geç yumurtlayacağım sanırım bu akşam preseedla ilk denememizi yaparız herhalde :) Kızlar bu ayda olmazsa öteki ay yumurta takibine gideceğim doktorum klomene filan başlarız gibi şeyler dedi hızlandırmak için napsam bilemedim :) Burada güzel güzel gelişmeler var sanırım dhc83 inşallah bebek gelmiştir canım senden güzel haber duyacak gibiyiz :) Neseli_Hatun yarın İstanbuldasın demek hadi hayırlı olsun canım. denizege34 seninde bu sefer tutunacak bebekin çok çok heyecanlı :) inşallah bu yaz aylarında hepimiz böyle olacağı ohh bebişlerde baharda kucağımızda olacak geçen yazı okudum en güzel hamile kalma ayı temmuzmuş Ayy Allah'ım olsunda artık ne zaman hayırlısıysa çok bekletmeden :) T turkuazkebelek seninde bebiş artık üzmüyordur inşallah annesini bulantılar filan gitmiştir umarım yaz ayları hamileler için çok zor Allah kolaylık versin canım iyi ki son aylar değil şimdi benim kuzenim doğuracak 15 güne pert olmuş kadın 3 yaşında oğlu var çok zorluyormuş .
Bu arada eşimde doktora gitti doktor tekrarını istemiş testin bir kez geçerli değil demiş 6 ay olmaması normal demiş tatil dönüşü tekrar test verecek ve ultrasonla bakıcaklar bizde keçiboynuzu kürüne başladık artık kafam rahatladı dediğim gibi bir şeyler yoluna girmeye başladı elbet o minikte gelecek yuvamıza :) bizim apartmadanda sadece 2 dairede bebek yoktu bu arada herkesin kapısının önü bebek arabasıbiri biz yeni evli çift olarak diğeride bir abla vardı kocaman çocukları var kadının 17 18 yaşında geçen gördüm oruç tutamıyorum diye konuşurken kadınla ben hasta mısın dedim yok hamileyim demez mi 6 aylık hemde ben bu apartmana tepki olarak gelmişim resmen doğurganlık oranlarına ters tepki Ahh canlarım ahh bayadır girmedim içimi döktüm sizlere pazartesinden itibaren bol bol burada olurum artık sınav biter bende rahatlarım ama inşallah sınavım güzel geçer ve Meleğim rızkıyla beraber gelir. Sevgiler hepinize
Edss canım uzayan akıntıdan sonrakı 5 gun cok önemlıymış aman dıkkat et .alan sınavındada başarılar dılerım.bende alnımın akıyla 32. Gune geldım sanırım cumartesı adet gunum benım ıstedıgın kadar say gunlerı dıyorum nasılsa cumartesı adet olacaksınCanlarım hepinize merhaba dualarınız için çok teşekkürler ilk sınavları atlattım çok şükür pazar günü alan sınavım var çok yoğun çalışıyorum pek nete giremiyorum malesef. Bebek fikrinden öyle uzaklaştım ki gün içinde doğru düzgün aklıma gelmiyor sınav stresinden bu arada yumurtlasaydım iyidi belki denk gelirdi aklımdan çıkardım diyebugün ve dün uzayan akıntım gelmeye başladı yine geç yumurtlayacağım sanırım bu akşam preseedla ilk denememizi yaparız herhalde :) Kızlar bu ayda olmazsa öteki ay yumurta takibine gideceğim doktorum klomene filan başlarız gibi şeyler dedi hızlandırmak için napsam bilemedim :) Burada güzel güzel gelişmeler var sanırım dhc83 inşallah bebek gelmiştir canım senden güzel haber duyacak gibiyiz :) Neseli_Hatun yarın İstanbuldasın demek hadi hayırlı olsun canım. denizege34 seninde bu sefer tutunacak bebekin çok çok heyecanlı :) inşallah bu yaz aylarında hepimiz böyle olacağı ohh bebişlerde baharda kucağımızda olacak geçen yazı okudum en güzel hamile kalma ayı temmuzmuş Ayy Allah'ım olsunda artık ne zaman hayırlısıysa çok bekletmeden :) T turkuazkebelek seninde bebiş artık üzmüyordur inşallah annesini bulantılar filan gitmiştir umarım yaz ayları hamileler için çok zor Allah kolaylık versin canım iyi ki son aylar değil şimdi benim kuzenim doğuracak 15 güne pert olmuş kadın 3 yaşında oğlu var çok zorluyormuş .
Bu arada eşimde doktora gitti doktor tekrarını istemiş testin bir kez geçerli değil demiş 6 ay olmaması normal demiş tatil dönüşü tekrar test verecek ve ultrasonla bakıcaklar bizde keçiboynuzu kürüne başladık artık kafam rahatladı dediğim gibi bir şeyler yoluna girmeye başladı elbet o minikte gelecek yuvamıza :) bizim apartmadanda sadece 2 dairede bebek yoktu bu arada herkesin kapısının önü bebek arabasıbiri biz yeni evli çift olarak diğeride bir abla vardı kocaman çocukları var kadının 17 18 yaşında geçen gördüm oruç tutamıyorum diye konuşurken kadınla ben hasta mısın dedim yok hamileyim demez mi 6 aylık hemde ben bu apartmana tepki olarak gelmişim resmen doğurganlık oranlarına ters tepki Ahh canlarım ahh bayadır girmedim içimi döktüm sizlere pazartesinden itibaren bol bol burada olurum artık sınav biter bende rahatlarım ama inşallah sınavım güzel geçer ve Meleğim rızkıyla beraber gelir. Sevgiler hepinize
ne guzel bebişin hiç bırakmasın senı sımsıkı tutunsun inşallahbelli canım önümüzdeki hafta çarşamba bir aksilik çıkmazsa:)) bayramda karnımda bebişimle olucamİnşallah bu sefer tutunur da bayram sonrası güzel haberler veririm:) Belki önümüzdeki haftada senden alırız ilk güzel haberlerii:))
Oğlan mi hasta geçmiş olsun canım. Bugün 32 . Gun dimi. Son dönem geç kaşığı oluyordu sanırım ama bu kadar geç kaldı mı hiç canimKızlar bıraz önce bir eczaneye gıttım oğluma soğuk algınlığı ılacı almak için hasta degılde evde bulunsun diye test alayım bıtane dedım sonra vazgectım Demekki bukadar umutsuzum test yapmaya gerek bıle duymuyorum .dıger ayda yumurtlama dönemı eşimle yanyana olmayacağım yarın ben annemgıle gıdıyorum o burda kalıyor yumurtlamaya dönerım dıyordumya anannnnnn Gelcem buraya sırf cocuk ıcın sonra yıne Adet olcam pişman olcam yani benım bebek olayı Eylül'e kaldı
Yok canım oğlan hasta degıl şükür evde ılac bulunsun dıye alıyorum ates düşürücü falan hersey bulunmak zorunda doğsun 2 yasına gelsin anlarsın :) evet 32. Gun bugun gecen ay cok gec adet oldum 35. Gunde oldum döngüm uzadı bır cocuk yapmaya kalktık yoksa saat gıbı tık 29 da olurdum.hamıle degılsın eminim ama cunku benım göğsüm ağrır adete 1-2 gun kalası gecer ve adet olurum.oglumda gecmemısdi artmıştı adette olmamıştım zaten:)yıne o ağrı vardı göğsümde bugun azaldı yok denecek kadar az oyuzden yarına adet gelıyor 33 de adet olursam 19. Gun yumurtlama yanı zamanında ilişki ama yok olmayacaksa olmuyor ıstersen hiç çikma yataktan 1 ayOğlan mi hasta geçmiş olsun canım. Bugün 32 . Gun dimi. Son dönem geç kaşığı oluyordu sanırım ama bu kadar geç kaldı mı hiç canim
Nasip canım. Inşallah nasipte bu ay hamile kalma vardırYok canım oğlan hasta degıl şükür evde ılac bulunsun dıye alıyorum ates düşürücü falan hersey bulunmak zorunda doğsun 2 yasına gelsin anlarsın :) evet 32. Gun bugun gecen ay cok gec adet oldum 35. Gunde oldum döngüm uzadı bır cocuk yapmaya kalktık yoksa saat gıbı tık 29 da olurdum.hamıle degılsın eminim ama cunku benım göğsüm ağrır adete 1-2 gun kalası gecer ve adet olurum.oglumda gecmemısdi artmıştı adette olmamıştım zaten:)yıne o ağrı vardı göğsümde bugun azaldı yok denecek kadar az oyuzden yarına adet gelıyor 33 de adet olursam 19. Gun yumurtlama yanı zamanında ilişki ama yok olmayacaksa olmuyor ıstersen hiç çikma yataktan 1 ay
YokmuşNasip canım. Inşallah nasipte bu ay hamile kalma vardır
5 ay az bi zaman canım ya. Tutacak mutlaka demek ki nasip bu ay degilmisYokmuşbu akşam adet oldum ve ezana 5 dk kala orucumda zıyan oldu.18. Gun yumurtlama olmus 17-19 ilişki önü arkası sobeee ama olmadı yıne bu sefer tutturdum yumurtlamayı ama olmadı napalım şaka maka 5 ay oldu söyleyecek söz yok Rabbim istemiyor Demekki şuan
Gercekten az mı?evet kısmet artık nezamanaysa yapacak bırsey yok5 ay az bi zaman canım ya. Tutacak mutlaka demek ki nasip bu ay degilmis
Bence çok az. Benim bilinçli denemeler ocakta başladı ama hatirlarsan denemelerden 2 ay önce gecikme nedeniyle dr.a gittim yumurtlamamissin demişti. Biz ondan sonra korunmayi bıraktık. O şekilde sayarsak 4. Ayda tuttu sayılır. Ki oncesindede adam akıllı korunma yontemimiz yoktu. Yani hamile kalmak cidden zor iş ya.Gercekten az mı?evet kısmet artık nezamanaysa yapacak bırsey yok
Hadi insallah olacak canım. Agustosa güzel haberini alırızdhc83 canm takma kafaya hemencecik gelir bebişinn. Sen birass stres yapıyosun caniko.. Koyver gitsin elbet olucak Bizde Ist. gidip geldik bi günde. Bülent Bey çok iyi bi doktor, eşimin testini acıbadem de tekrar ettik morfoloji bu defa %3 çıktı. Hep %1 çıkıyodu. Bülent Bey %14 ün altındaki morfolojinin gebelik durumunu çok ciddi oranda etkilendiğini anlattı. Başladık tüp bebeğe anlayacağınz. İğneleri vuruluyorum şimdi. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bide ben ve eşimden başka kimsenin haberi yok Gizli gizli yapıyozz, bi günde ist gidip geldik kimseciklerin haberi yok çok heyecanlıym inşallah sonuda güzel olur
Canım sınavım bitti geldim :) çok şükür iyi geçti artık sonuç bekliyorum . Adet olmuşsun canım üzülme senin en güzel zamanı bekliyor bence bir hayır vardır elbet çünkü bir kere olmuş bebiş yine olur Allah'ın izniyle . Benim Cumartesi yumurtlama testim birden koyulaştı o gece preesed ile ilişki oldu fazla yatamadım ertesi gün sınav var diye :) duş aldım sınavdan geldim pazar günü yani dün kopkoyuydu test bu sabah silikleşmiş yumurtam çatlamış demek ki dün ilişki olmadı bugünde olmaz Kadir gecesi diye artık Allah nasip ederse olur bu ayda olmazsa yumurta takibine başlayacağım diye rahatım nedense :) 26 temmuz bat bakalım dün kafamda sadece sınav vardı bu aralar sıınav stresi beni çok yordu benimde adetim 28 günde bir saat gibi şaşmazdı 2 aydır 32 günde bir oluyor bu ayda 18. gün yumurtladım döngüm değişti herhalde .Edss canım uzayan akıntıdan sonrakı 5 gun cok önemlıymış aman dıkkat et .alan sınavındada başarılar dılerım.bende alnımın akıyla 32. Gune geldım sanırım cumartesı adet gunum benım ıstedıgın kadar say gunlerı dıyorum nasılsa cumartesı adet olacaksın
Yok canım gecikme olmadan test yapmam daha kolay kolay bizde tatile gideceğiz dönüşte adet olmam gerek hatta olmamam gerekKızlar şuan bulunduğum yerde Internet düzgün cekmıyorya ama okumaya çalışıyordum haberleri neşeli hadı hayırlısı inşallah sizi yormaz melegın edss senınde yumurtlamam bitmiş erken test yapma oldu mu?bende eşimin yanında degılım ama 14. Gun gitmeye karar verdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?