Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Caniimm hayırlı olsun insallah 14 gün sonra güzel haberinle gel buraya. Yat dinlen bol bol simsiki tutunsun bebis.Dört gözle bekliyoruz haberini canım.

Canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır şimdi bekleme zamanı Canm tek embriyo mu koydurdn yoksa çift mi ?
Ben henüz ilaçları kullanıyorum canm daha çok var bana

Canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır şimdi bekleme zamanı Canm tek embriyo mu koydurdn yoksa çift mi ?
Ben henüz ilaçları kullanıyorum canm daha çok var bana

tek değil çift değil tam 3 taneeee yaa sorma Neseli sürpriz oldu bana zaten pek bize sormadıkları içinn bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorummm Sen yumurta takibinede hiç gitmedinmi canım ne aşamadasın?

Caniimm hayırlı olsun insallah 14 gün sonra güzel haberinle gel buraya. Yat dinlen bol bol simsiki tutunsun bebis.Dört gözle bekliyoruz haberini canım.

14 gün değil kızz 12 veya 10 gün bekliyorsun tüpte hazır embriyo koyulduğu için 5 günü lab ta geçiriyor bebecikler.. Ama genelde millet dayanamayıp 8.günü test yapıyor bende her an yapabilirim Bugüne kadar herşey çok güzelde bugün stres heyecan her şey var valla...

Anaa hemen ogrenceksin sonucu ne güzel :) Hadi insallah hayırlı haberini Paylaş bizimle

3 muuuuu eneee ucuz bebe bakmak zor olmaz mı Çok sevimli olurlar ama yaa

ayy düşünemiyorum 3 tanee bir tanesinin kalitesi kötüymüş hatta son anda döndü dedi embriyolog kıyamamış onunla beraber 3 tane birden dondurmuş, 3 ü de tutmaz dediler ama hangisinin tutacağı belli olmaz biz şansımızı arttıralım dediler bakalımm banada sürpriz oldu hele eşim o doktorun yanında öğrendi üç olduğunu hiç unutmayacağım o halinii aynen bölee

Hic belli olmaz tatlım. Hepsi tutmaz deyip dorduz doğuran birini taniyorum üstelik kadının ve adamın yaşları 40 civarında ve başarısız bir tüp bebek deneyimleri vardı. Tutar mı tutar yani

Canım belki benim şahit olduğum az rastlanan bir durumdur ama oldu yani :) Cok yakin oldugum biri degil hamilelik ve dogum surecini cok iyi bilmiyorum fakat bebisler gayet saglikli.Allah gonlune gore versin.

Amin canım önce bir tutsun bakalım:)) şu an hiç düşünmüyorum diğer kısmını Bir de başka dondurlmuşum kalmamış o yüzden bunlara çok umut bağladım..

Denizege canım hadi hayırlısı inşallah yarın görürsün cıft cızgıyı bızde mutlu oluruz benımde 13. Gun bugun akıntı dünden berı gelıyor bügunde ağrı var karnımda hep gec yumurtluyorum dıye yarın dönüyorum evıme inş erken olmaz bu ay yarın 14. Gun 14-16-18-20 ilişki denıcem bu ay bende umut bağladım inş olur

Ne heyecanliiii :) Inşallah görürsün çift çizgiyi canım. Nasıl hissediyorsun. Var mı bi değişiklik vücudunda. Gerçi bu kadar erken belirti olmaz ama ne bileyim bir his bişey. .. :)

:)) 1-2 gündür sol kasığımda arada saplanan ağrılar var ama ilaçlardan da olabilir bilmiyorum yarın haber veririm

inşallah canım hep beraber hamile kalalım inşallah bu yazı bitirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…