- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.921
Caniimm hayırlı olsun insallah 14 gün sonra güzel haberinle gel buraya. Yat dinlen bol bol simsiki tutunsun bebis.Dört gözle bekliyoruz haberini canım.selam kızlarr.... ben transferimi oldum artık bekleme zamanı..Neseli_Hatun seninde tedavin hayırlı olsun canım yumurta kontrollerine gittin mi nasıl durum?
dhc83 canım hayırlısı olsun hakkında üzülme daha 5 aydır deniyorsun 1 seneyi normal kabul ediyor doktorlar.. bu arada eşine takviyeler kullansan aslında faydası olur..
@edss canım sevindim senin için biraz stresin azalmışş inşallah tatilde gelir bebişin..
T turkuazkebelek canım bizim için dua et hamilelerin duası kabul olur derler..
Canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır şimdi bekleme zamanıselam kızlarr.... ben transferimi oldum artık bekleme zamanı..Neseli_Hatun seninde tedavin hayırlı olsun canım yumurta kontrollerine gittin mi nasıl durum?
dhc83 canım hayırlısı olsun hakkında üzülme daha 5 aydır deniyorsun 1 seneyi normal kabul ediyor doktorlar.. bu arada eşine takviyeler kullansan aslında faydası olur..
@edss canım sevindim senin için biraz stresin azalmışş inşallah tatilde gelir bebişin..
T turkuazkebelek canım bizim için dua et hamilelerin duası kabul olur derler..
Canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır şimdi bekleme zamanıCanm tek embriyo mu koydurdn yoksa çift mi ?
Ben henüz ilaçları kullanıyorum canm daha çok var bana
Caniimm hayırlı olsun insallah 14 gün sonra güzel haberinle gel buraya. Yat dinlen bol bol simsiki tutunsun bebis.Dört gözle bekliyoruz haberini canım.
Anaa hemen ogrenceksin sonucu ne güzel :) Hadi insallah hayırlı haberini Paylaş bizimle14 gün değil kızz 12 veya 10 gün bekliyorsun tüpte hazır embriyo koyulduğu için 5 günü lab ta geçiriyor bebecikler.. Ama genelde millet dayanamayıp 8.günü test yapıyor bende her an yapabilirimBugüne kadar herşey çok güzelde bugün stres heyecan her şey var valla...
3 muuuuutek değil çift değil tam 3 taneeeeyaa sorma Neseli sürpriz oldu bana zaten pek bize sormadıkları içinn bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorummm Sen yumurta takibinede hiç gitmedinmi canım ne aşamadasın?
3 muuuuueneee ucuz bebe bakmak zor olmaz mı Çok sevimli olurlar ama yaa
Hic belli olmaz tatlım. Hepsi tutmaz deyip dorduz doğuran birini taniyorumayy düşünemiyorum 3 taneebir tanesinin kalitesi kötüymüş hatta son anda döndü dedi embriyolog kıyamamış onunla beraber 3 tane birden dondurmuş, 3 ü de tutmaz dediler ama hangisinin tutacağı belli olmaz biz şansımızı arttıralım dediler bakalımm banada sürpriz oldu hele eşim o doktorun yanında öğrendi üç olduğunu hiç unutmayacağım o halinii aynen bölee
Hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerini alırız nerede yaptırdın ve ne kadara mal oldu Tup bebek
Hic belli olmaz tatlım. Hepsi tutmaz deyip dorduz doğuran birini taniyorumüstelik kadının ve adamın yaşları 40 civarında ve başarısız bir tüp bebek deneyimleri vardı. Tutar mı tutar yani
Canım belki benim şahit olduğum az rastlanan bir durumdur ama oldu yani :) Cok yakin oldugum biri degil hamilelik ve dogum surecini cok iyi bilmiyorum fakat bebisler gayet saglikli.Allah gonlune gore versin.ciddimisinn? en fazla 2 tutsun yaa daha fazlası riskli duruma giriyor özellikle tüp bebekte..
Canım belki benim şahit olduğum az rastlanan bir durumdur ama oldu yani :) Cok yakin oldugum biri degil hamilelik ve dogum surecini cok iyi bilmiyorum fakat bebisler gayet saglikli.Allah gonlune gore versin.
Az kaldı test yapmana dimi :)Amin canım önce bir tutsun bakalım:)) şu an hiç düşünmüyorum diğer kısmınıBir de başka dondurlmuşum kalmamış o yüzden bunlara çok umut bağladım..
Az kaldı test yapmana dimi :)
Ne heyecanliiii :) Inşallah görürsün çift çizgiyi canım. Nasıl hissediyorsun. Var mı bi değişiklik vücudunda. Gerçi bu kadar erken belirti olmaz ama ne bileyim bir his bişey. .. :)yarın idrar testi yapıcamm
Ne heyecanliiii :) Inşallah görürsün çift çizgiyi canım. Nasıl hissediyorsun. Var mı bi değişiklik vücudunda. Gerçi bu kadar erken belirti olmaz ama ne bileyim bir his bişey. .. :)
Denizege canım hadi hayırlısı inşallah yarın görürsün cıft cızgıyı bızde mutlu oluruz benımde 13. Gun bugun akıntı dünden berı gelıyor bügunde ağrı var karnımda hep gec yumurtluyorum dıye yarın dönüyorum evıme inş erken olmaz bu ay yarın 14. Gun 14-16-18-20 ilişki denıcem bu ay bende umut bağladım inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?