- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.941
Caniimmm mm çok çok çok sevindimKızlaarr ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa gördümmAllahım devamı gelir umarımm şu an çok karışık durumdayımm
Canım ya cok sevındım maşallahhhhh allah kucagına almayı nasıp etsın kac tane var acaba ikiz olsa keşke üç cok olurda:)Kızlaarr ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa gördümmAllahım devamı gelir umarımm şu an çok karışık durumdayımm
Caniimmm mm çok çok çok sevindim. Harika yaa gün gün yap koyulasacaktir inşallah. Süper bir haber oldu bu Ayyy kaçı tuttu acaba. Ikiz olur insallah
Canım ya cok sevındım maşallahhhhh allah kucagına almayı nasıp etsın kac tane var acaba ikiz olsa keşke üç cok olurda:)
Canım belki fazla su icmissindir. Sonuçta bugunde pozitif çıkmış. Benimde dalgalanma oluyorduKızlar teşekkür ederim ama bugün tekrar test yaptım dünkünden silik çıktı moralim çok bozuldu
Ayyyy canımmm cok tebrık ederim bak üzüldün hep boşumaymıs:)) vaktını beklıyor bu bebeler tekrar tebrık ederım cok sevındımKızlar canlarım tatilden geldim çok şükür tek gelmedimbugün evime girer girmez test yaptım çift çizgi çıktı kan testi 91.50 hala şoktayız Allah'ım çok şükür çok endişeliyim kızlar 2 gün önce negatifti hiç dikkat etmedim kendime preseed işe yaradı sanırım ya da benim kafam bu ay sınava odaklıydı diye geldi bebeğimm çok heyecanlıyım çoook :)
Turkuazı dedıgı gıbı inş cok su içtiğin içindir canım sende kesın kan testınde cıktı dıye haber verırsın inşKızlar teşekkür ederim ama bugün tekrar test yaptım dünkünden silik çıktı moralim çok bozuldu
Çok sağol canım benim hala havada uçuyor gibiyiz :) eşim şaşkın ben şaşkın herkes çok heveslendi inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz herkeste var mıdır böyle endişeler ben biraz preseed yüzünden endişeliyim bir duysam kalp atışını sağlıklı olduğunuAyyyy canımmm cok tebrık ederim bak üzüldün hep boşumaymıs:)) vaktını beklıyor bu bebeler tekrar tebrık ederım cok sevındım
canim canım çok tebrik ediyorum maasallaaahhhhhh sağlıkla mutlulukla kucağıniza alın Bebeğinizi çok sevindimKızlar canlarım tatilden geldim çok şükür tek gelmedimbugün evime girer girmez test yaptım çift çizgi çıktı kan testi 91.50 hala şoktayız Allah'ım çok şükür çok endişeliyim kızlar 2 gün önce negatifti hiç dikkat etmedim kendime preseed işe yaradı sanırım ya da benim kafam bu ay sınava odaklıydı diye geldi bebeğimm çok heyecanlıyım çoook :)
Sağol canım benim darısı en yakın zamandaa başınıza inşallah beyni başka şeylere odaklamak önemliymiş gerçekten :) inşllah kalp atışlarını sağlıklı olduğu haberlerinide duyarız biz hala şoktayız eşimlecanim canım çok tebrik ediyorum maasallaaahhhhhh sağlıkla mutlulukla kucağıniza alın Bebeğinizi çok sevindim
Ya ben Arada girip bakıyorum da uzaklasayim dedim. seni görünce tebrik edeyim dedim.kim bilir nasıl sevindinizSağol canım benim darısı en yakın zamandaa başınıza inşallah beyni başka şeylere odaklamak önemliymiş gerçekten :) inşllah kalp atışlarını sağlıklı olduğu haberlerinide duyarız biz hala şoktayız eşimlesen nerelerdesin canım hiç görmüyorum durumlar nasıl sende ?
Ahh canım nasıl sevindik ve nasıl endişeliyiz adapte olmaya çalışıyoruz bu duruma kendimizi nasıl hazır hissediyorduk oysa ama duyunca çok garip oluyor :) Allah'ıma bin şükür çok dualar ettim yolculukta Kadir gecesi filan birde yumurtlamam sınav gecesiydi o gün çok düşündük yapalım mı yapmayalım mı diye preseed i almışken denedik işte kalkıp duş aldım çok fazla yatamadım yine olacağı varsa olur dedim gün aşırı deneyemedik Kadir gecesiydi 2 gün sonra yine olduysa olmuştur dedim . Tatilde eşimin ailesi filan akrabaları sorup durdu yeni hamile olanları örnek gösterdiler sürekli geçtim odada ağladım negatif çıkmıştı birde test . Ama bebeğim karnımdaymış hiç ümitsizlik yapmamak gerekliymiş gerçekten başım ağrıyor sivilcem çıktı göğüsler şiş bütün belirtilerim adet belirtisi :) sadece yolda otururken filan kasıklarım hep battı canım acıdı ondan şüphelendim akıntım filanda yok . Ama geçen doktora gittiğimde enfeksiyon olmuş demişti fitil vermişti ama kullanma adet olduktan sonra kullan demişti . Şimdi korkuyorum o enfeksiyon bebeğe zarar verir mi diye yarın doktordayım . Sen bu ay eşinle doktora git muhakkak inşallah bişey yoktur ama kafan ciddi anlamda rahatlıyor benim eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştı biraz 29 unda randevusu vardı biz ona hazırlanıyorduk öteki ay bende klomene başlayacaktım şansım daha da artsın diye Allah nasip ederse oluyor gerçekten :)Ya ben Arada girip bakıyorum da uzaklasayim dedim. seni görünce tebrik edeyim dedim.kim bilir nasıl sevindinizbizim hala tık yok 9 ay oldu maalesef. artik doktora gitmemiz lazım muhtemelen bi problem olabilir de işte hep bi umut geciktiriyoruz.bakalım... bebisin Koç Burcu olacak inşallah her şey yolunda gider canım.ben de koç burcuyum
allah kolaylik versin simdiden
Sağol canım benim inşallah seninde bebeğin çabucak gelir aminnn çok heyecanlı çok endişeli bir süreçmiş tek duam hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş@edss anammm aylardı girmiyoum bir bakayım dedim haberini okudum tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebiş nasip etsinn
16 temmuzda ilişki olduysa tutma şansı yüksek canım sakın ümitsiz olma benimde 13 ü yumurtlamaydı 12. gece oldu sonrasında olmadı . Allah nasip ederse bir şekilde oluyor ben her gün mü denemedim gün aşırı mı denemedim zamanı gelmesi lazımmış gerçekten :)kızlarr...mart aayından tibaren korunmaya başladık tatil planı yapmıştık çünkü..tatil bitti geldik ve regl oldum...otomatik hesaplaycıya göre son 3 aylık adet ortalamam 24 gün...(yani bir 24-bir 25 şeklinde)...hesaplayıcılara göre 17 temmuz yumurtlama görünüyor..sadece tek korunmasız ilişkim 15 temmuzu 16 bağlayan sahur öncesi ooldu..yani 16 temmuz sayılır...bat:30-31 temmuz...gene ümitsizim benn-)KK61:
Bu arada eşimde koç burcu ben yay koçlarla çok iyi anlaşırım :) bebişimde koç olur inşallah doğum tarihleri hemen hemen aynı olabilir eşimle . İnşallah bu ay sende hamile kalırsın canım buradaki herkesin bebeğinin olmasına çok içten bir şekilde dua ediyorum :) Allah sağlıklı bebecikler versinYa ben Arada girip bakıyorum da uzaklasayim dedim. seni görünce tebrik edeyim dedim.kim bilir nasıl sevindinizbizim hala tık yok 9 ay oldu maalesef. artik doktora gitmemiz lazım muhtemelen bi problem olabilir de işte hep bi umut geciktiriyoruz.bakalım... bebisin Koç Burcu olacak inşallah her şey yolunda gider canım.ben de koç burcuyum
allah kolaylik versin simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?