- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.961
İnşallah onun tertemiz kalbinin hürmetine gelir kardeşi çocukların duası kabul olur derler :) ne yaşlanması babamın kuzeni var 2. bebeğini doğurdu geçen yıl annemden 1-2 yaş küçük sadece çokta sağlıklı tatlı bir bebişi var Allah yeter ki nasip etsin . Keşke korunmasaymışsınız marttan beri baya ara vermişsiniz canım gelirdi bebekvbu zamana kadar :) kısmet tabi doktorum her ay %8 şans var 12 ay sonunda %96 oluyor demişti 6. ay beninm %48 şansım vardı sadece doktorun dediğine görekısmet tabiki de cnm...allah bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın...oğlum da karnımı sevip duruyor oda kardeşim var benim diye...aslında durumdan haberi yok...kendisi çok istiyor ondan mı böyle davranıyor bilemedik...eşim de abdal a malum olmuştur belkivardır diyor ama çok ümitsizim yaşlandık artık
Inşallah canim ne büyük bir sürpriz olurdu ama benim reglime az kaldı normal belirtiler var bekliyorum. olsun geleceği zamanı bilir Yeter ki sorun yoktur inşallah.bak kaç aydır sen de stres yapıodun olduBu arada eşimde koç burcu ben yay koçlarla çok iyi anlaşırım :) bebişimde koç olur inşallah doğum tarihleri hemen hemen aynı olabilir eşimle . İnşallah bu ay sende hamile kalırsın canım buradaki herkesin bebeğinin olmasına çok içten bir şekilde dua ediyorum :) Allah sağlıklı bebecikler versin
Hayırlı olsun minigin tatlım çok sevindim :) Kızlar preseed baya iyi bişey sanırım 2. Yi bende onunla yapayım :) Nasıl hissediyorsun mutlumusun :)Kızlar canlarım tatilden geldim çok şükür tek gelmedimbugün evime girer girmez test yaptım çift çizgi çıktı kan testi 91.50 hala şoktayız Allah'ım çok şükür çok endişeliyim kızlar 2 gün önce negatifti hiç dikkat etmedim kendime preseed işe yaradı sanırım ya da benim kafam bu ay sınava odaklıydı diye geldi bebeğimm çok heyecanlıyım çoook :)
preseed ne ki ?ay çok cahil kalmışımHayırlı olsun minigin tatlım çok sevindim :) Kızlar preseed baya iyi bişey sanırım 2. Yi bende onunla yapayım :) Nasıl hissediyorsun mutlumusun :)
Preseed bir jel sanırım kayganlastirici gibi bişey. Spermleri koruyarak yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor diye biliyorumpreseed ne ki ?ay çok cahil kalmışım
e peki bunun zararı yok mu acaba hiç yani doktorlar tarafından önerilen bir şey mi Canım?Preseed bir jel sanırım kayganlastirici gibi bişey. Spermleri koruyarak yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor diye biliyorum
Canım ben çok kapsamlı arastirmadim açıkçası ama kullanan ve başarıya ulaşan çok. Sperm dostu bi siviymis bu preseed. Burda başlığı var hattae peki bunun zararı yok mu acaba hiç yani doktorlar tarafından önerilen bir şey mi Canım?
anladım turkuazcim çok teşekkür ederimCanım ben çok kapsamlı arastirmadim açıkçası ama kullanan ve başarıya ulaşan çok. Sperm dostu bi siviymis bu preseed. Burda başlığı var hatta
Rica ederim tatlım :* Senin adet yakın galiba dimi. Inşallah bir surprizde senden gelir canımanladım turkuazcim çok teşekkür ederim
Ahh o stresInşallah canim ne büyük bir sürpriz olurdu ama benim reglime az kaldı normal belirtiler var bekliyorum. olsun geleceği zamanı bilir Yeter ki sorun yoktur inşallah.bak kaç aydır sen de stres yapıodun oldudediğin gibi sağlıklı olurlar inşallah adetin ne zamandi kaç gün gecince cikti anlat bakalım
Preesed ı doktora sordum kullanabilirsin demişti canım ve bence gerçekten etkili 5 ay olmadı benim biliyorsun bu ay preesedla denedim tuttu artık 6 ay olduğu için şansa mı geldi yoksa preseed mı bilemiyorum ama bebeğin gelecek zamanı buymuş .e peki bunun zararı yok mu acaba hiç yani doktorlar tarafından önerilen bir şey mi Canım?
Çok sağol canım benim . Mutluyum ve endişeliyim canım korkuyorum onu kaybetmekten . Çok güzel bir duyguymuş gerçekten rutin hayatta aklımdan çıkıyor bazen aklıma gelince gülümsüyorum içim huzurla doluyor ağrım var kasıklarımda filan adet olacakmışım gibi geliyor hepHayırlı olsun minigin tatlım çok sevindim :) Kızlar preseed baya iyi bişey sanırım 2. Yi bende onunla yapayım :) Nasıl hissediyorsun mutlumusun :)
iki test arasında bariz fark var..iyice kırmızıya dönüyor...sağlıklı sıhhatli olun inşllahhÇok sağol canım benim . Mutluyum ve endişeliyim canım korkuyorum onu kaybetmekten . Çok güzel bir duyguymuş gerçekten rutin hayatta aklımdan çıkıyor bazen aklıma gelince gülümsüyorum içim huzurla doluyor ağrım var kasıklarımda filan adet olacakmışım gibi geliyor hep
Kasık agrilarina alış tatlım hiç dert etme. Onlar 9 ay boyunca dönem dönem seninle olabilir :) Bende pek olmadı ama kasım annelerinden gördüğüm kadarıyla çok kişi yaşıyor panik yapma.Çok sağol canım benim . Mutluyum ve endişeliyim canım korkuyorum onu kaybetmekten . Çok güzel bir duyguymuş gerçekten rutin hayatta aklımdan çıkıyor bazen aklıma gelince gülümsüyorum içim huzurla doluyor ağrım var kasıklarımda filan adet olacakmışım gibi geliyor hep
Yok hayır adetim bu geceden itibaren gecikecek inşallahadet gecikmesi sonrası mı yaptın bu 2 testi?edss
Ayy inşallah canım yarın birde ikinci kan testini yapsam içim rahatlayacak inşallah :)iki test arasında bariz fark var..iyice kırmızıya dönüyor...sağlıklı sıhhatli olun inşllahh
evt allttaki test daha koyu...adetten kaç gün önce lk testi uygulladın ve siklusun kaç?Altta ki testte koyulaşma var mı hafif ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?