Yaza hamile olarak girmek isteyenler

İnşallah onun tertemiz kalbinin hürmetine gelir kardeşi çocukların duası kabul olur derler :) ne yaşlanması babamın kuzeni var 2. bebeğini doğurdu geçen yıl annemden 1-2 yaş küçük sadece çokta sağlıklı tatlı bir bebişi var Allah yeter ki nasip etsin . Keşke korunmasaymışsınız marttan beri baya ara vermişsiniz canım gelirdi bebekvbu zamana kadar :) kısmet tabi doktorum her ay %8 şans var 12 ay sonunda %96 oluyor demişti 6. ay beninm %48 şansım vardı sadece doktorun dediğine göre

Inşallah canim ne büyük bir sürpriz olurdu ama benim reglime az kaldı normal belirtiler var bekliyorum. olsun geleceği zamanı bilir Yeter ki sorun yoktur inşallah.bak kaç aydır sen de stres yapıodun oldu dediğin gibi sağlıklı olurlar inşallah adetin ne zamandi kaç gün gecince cikti anlat bakalım

Hayırlı olsun minigin tatlım çok sevindim :) Kızlar preseed baya iyi bişey sanırım 2. Yi bende onunla yapayım :) Nasıl hissediyorsun mutlumusun :)

Ahh o stres canım benimde belirtiler aynı regl gibi hatta şu an bile öyle çenemde sivilce çıktı akıntım dün başladı göğüsler şiş dün yaptım test normalde bu geceden itibaren adet olmam lazım daha gecikmeden yaptım sabırsız anne adayı olarak :) ama 2 gün önce yaptığımda negatifti yani daha yeni yeni tutunmaya başlamış bugün çok belim ağrıyor sanki adet olacağım sanıyorum sarımsı kahverengimsi bir akıntım olmuş sanki . Stres hala devam taa ki o minik bebişi sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp koklayana kadar :) yaa annemler sağolsun herkese söylediler şimdi diyorum anne ya bişey olursa niye bu kadar yaydınız diye olmaz olmaz deyip atıyolar başlarından yarın tekrar kan testi vereceğim bakalım yükselme var mı bunlarda dün ve bugün yaptığım testler ikisi arasında pek bir fark yok sanki

Eklentiler

• 11749585_730385850441307_363851792_n.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
e peki bunun zararı yok mu acaba hiç yani doktorlar tarafından önerilen bir şey mi Canım?
Preesed ı doktora sordum kullanabilirsin demişti canım ve bence gerçekten etkili 5 ay olmadı benim biliyorsun bu ay preesedla denedim tuttu artık 6 ay olduğu için şansa mı geldi yoksa preseed mı bilemiyorum ama bebeğin gelecek zamanı buymuş .

Hayırlı olsun minigin tatlım çok sevindim :) Kızlar preseed baya iyi bişey sanırım 2. Yi bende onunla yapayım :) Nasıl hissediyorsun mutlumusun :)
Çok sağol canım benim . Mutluyum ve endişeliyim canım korkuyorum onu kaybetmekten . Çok güzel bir duyguymuş gerçekten rutin hayatta aklımdan çıkıyor bazen aklıma gelince gülümsüyorum içim huzurla doluyor ağrım var kasıklarımda filan adet olacakmışım gibi geliyor hep

iki test arasında bariz fark var..iyice kırmızıya dönüyor...sağlıklı sıhhatli olun inşllahh

Kasık agrilarina alış tatlım hiç dert etme. Onlar 9 ay boyunca dönem dönem seninle olabilir :) Bende pek olmadı ama kasım annelerinden gördüğüm kadarıyla çok kişi yaşıyor panik yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…