Yaza hamile olarak girmek isteyenler

evt allttaki test daha koyu...adetten kaç gün önce lk testi uygulladın ve siklusun kaç?
14. gün bugün lh ın pik yapması 2 gün sürdü 11 temmuzda aniden koyulaştı 12 temmuzda kopkoyuydu 13 temmuzda sabah test yaptım silikleşmişti ilişki 11 temmuzu 12 ye bağlayan gece oldu sonrasında olmadı o gün tuttu sanırım :)

Edss taze hamıle olarak ılişki günlerını yazarmısın:)benım bu ay 14-16 oldu bugün 17. Gün 18-20 dede yapcaz bir gun dur bır gun yap yanı senınkı nasıldı canım

Edss taze hamıle olarak ılişki günlerını yazarmısın:)benım bu ay 14-16 oldu bugün 17. Gün 18-20 dede yapcaz bir gun dur bır gun yap yanı senınkı nasıldı canım
Canım ben adetimin 10. günü doktora gittim büyümüş yumurtan yok demişti o yüzden 1 hafta boyunca kafamıza göre ilişki oldu ne zaman ki lh testi pik yaptı 17. gündü o gece ilişki oldu 15 dk yatıp kalkmadım ayaklarımı diktim sonra duş aldım 18. ve 19. gece ilişki olmadı 18. gün hala pikti test 19 gün sabah silinmişti o gün ilişki olmamıştı olacağı varsa olmuştur bugün kadir gecesi boşver dedim sonrasıda kafamıza göre birde 15. gün ilişki olmuştu preesed ı deneme amaçlıydı . 2 gün arayla oldu yani bizim sayımız çok iyi değil diye canım ama bence tam yumurtanın çatlamasından 24 saat önce ilişki olması işimizi kolaylaştırdı bundan önce hiç böyle yakalayamamıştık .

inşallah benim de otomatik hesaplayıcılara göre (son 3 aylık adet tarihlerime göre) yumurtlamadan 1 gün öncesi ilişki olmuş durumda..eğer hesaplayıcı 1 gün önce gösteriyorsa bu durumda 2 gün önce ilişkim olmuş oluyor..şimdi olkudum bir sürü şey 35 ten sonra zormuş hamile kalabilmek

Bence ovulasyon testiyle takip etmelisin çünkü otomatik hesaplayıcılar yanıltabiliyor canım . Allah izin verirse denk geliyor bir şekilde yaşın filanda hiç önemi yok ben 23 yaşındayımda ne oldu 6 aydır neler çektiğimi ben bilirim çok şükür Allah'ıma daha fazla aratmadı . Her ay buraya hüsran yazmaktan ya çok değil 3-4 gün önce test negatif çıkınca ağladım bütün gece eşim kızdı 29 unda randevum var gideceğim üzme kendini diye eşime bile bağırdım çağırdım baştan gitseydin tedavi olurdun şimdiye diye onu üzdüğümle kaldım bugün biraz daha alıştık bebeğin bizimle olduğu fikrine . Ne güzel senin bir oğlun var Allah bağışlasın evlat sevgisi tatmışsın şimdi daha da rahat olmalısın inşallah 2. de çok üzmeden gelir annesini :)

edss canım nasıl sevindim yaa ben sana demiştim stres bitince gelicek bebişin diyee... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım kan testi ile takip edildi ne yazık ki değerim düşüşte Bu sefer toparlanmam zaman alacak.. bir süre bu işlerden uzaklaşma kararı aldık eşimle.. Kafamı biraz dağıtmam lazım
Canım benim çok zordur tahmin edebiliyorum Allah'ım en yakın zamanda tekrar nasip etsin bebişi sana uzaklaşmak iyi gelecekse uzaklaş hayırlısı buymuş demek benimde bugün testim düne göre silik geldi gözüme sabah 6 da yapmıştım testi gördükten sonra uyuyamadım bugün hastanede randevum var inşallah hüsran olmaz benimde Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Kızlar bugün testim biraz daha silik sanki korkularım çok arttı sabah 6 da yaptım test gözüme uyku girmedi hala doktora gideceğim öğleden sonra sonucum çıkar haber veririm size

Canım kan testi ile takip edildi ne yazık ki değerim düşüşte Bu sefer toparlanmam zaman alacak.. bir süre bu işlerden uzaklaşma kararı aldık eşimle.. Kafamı biraz dağıtmam lazım
Hadi ya Uzaklaş canım imkanın varsa eşinle bir yerlere kaç hatta. Sizin durum çok umutsuz değildi demek ki nasip daha sonraya. Hatta yerinde olsam bir süre kk ya bile ugramam. Insan forumları okudukça odaklanıyor çocuk fikrine cunku

Aynı marka mi testler. Markadan markaya değişebiliyor duyarlilik
Aynı marka canım labaquick doktora gittim yakında devlet hastanesi var kese gözükmeden kendi doktoruma gitmeyi düşünmüyorum diye yine kan aldılar yaarın 1 de çıkacakmış sonuç yuhh ölme eşeğim ölme eşimle bir konuşayım bakalım ne diyecek morelim bozuk anneme söyledim kızdı bana evhamlık yapıyorsun diye

Canım testı önceki yaptırdığın yerde yaptır yıne farklı yerde yaptırmasaydınız merak etme hersey yolundadır

Canım hiç bozma moralini. Daha yeni hamileligin hormonlar yeni yeni artıyor. Sıvı alımı mutlaka artmıştır çünkü havalar çok sıcak. Bu nedenledir. Yarına çıkar zaten sonuç. Hiç belirtin var mı. Gerçi erken daha

Bozmamaya çalışıyorum canım Allah ömür verdiyse kuzuma bir şey olmaz diye rahatlatıyorum kendimi . Belirtim var hafif hafif adetle çok benziyor göğüslerim çok şiş dokununca sızlıyor kasığıma ara ara sızılar giriyor ve tereyağ filan yiyemiyorum inek kokuyor eşimin memleketine gittik orda da inek kokusundan tiksinmiştim ilk bilmeden ne bileyim inşallah devamı gelir canım bir huzur doluyor içim bir korku doluyor kalp atışını duyana kadar böyle olacak herhalde :)

İ
Canım testı önceki yaptırdığın yerde yaptır yıne farklı yerde yaptırmasaydınız merak etme hersey yolundadır
İnşallah yolundadır canım olumlu düşünmeye çalışıyorum . Daha önce yaptırdığım yerde hemşire stajyermiydi neydi kolum hala mosmor ve ağrıyor pek gidesim gelmedi ama yarın sonuca göre gidebilirim cuma günü 4+5 filan olacağız inşallah o zaman kese görünür belki kendi doktoruma gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…