- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.981
İnşallah azalır benimde bakalım normal diyor herkes canım :)Kasık agrilarina alış tatlım hiç dert etme. Onlar 9 ay boyunca dönem dönem seninle olabilir :) Bende pek olmadı ama kasım annelerinden gördüğüm kadarıyla çok kişi yaşıyor panik yapma.
14. gün bugün lh ın pik yapması 2 gün sürdü 11 temmuzda aniden koyulaştı 12 temmuzda kopkoyuydu 13 temmuzda sabah test yaptım silikleşmişti ilişki 11 temmuzu 12 ye bağlayan gece oldu sonrasında olmadı o gün tuttu sanırım :)evt allttaki test daha koyu...adetten kaç gün önce lk testi uygulladın ve siklusun kaç?
Canım ben adetimin 10. günü doktora gittim büyümüş yumurtan yok demişti o yüzden 1 hafta boyunca kafamıza göre ilişki oldu ne zaman ki lh testi pik yaptı 17. gündü o gece ilişki oldu 15 dk yatıp kalkmadım ayaklarımı diktim sonra duş aldım 18. ve 19. gece ilişki olmadı 18. gün hala pikti test 19 gün sabah silinmişti o gün ilişki olmamıştı olacağı varsa olmuştur bugün kadir gecesi boşver dedim sonrasıda kafamıza göre birde 15. gün ilişki olmuştu preesed ı deneme amaçlıydı . 2 gün arayla oldu yani bizim sayımız çok iyi değil diye canım ama bence tam yumurtanın çatlamasından 24 saat önce ilişki olması işimizi kolaylaştırdı bundan önce hiç böyle yakalayamamıştık .Edss taze hamıle olarak ılişki günlerını yazarmısın:)benım bu ay 14-16 oldu bugün 17. Gün 18-20 dede yapcaz bir gun dur bır gun yap yanı senınkı nasıldı canım
inşallah benim de otomatik hesaplayıcılara göre (son 3 aylık adet tarihlerime göre) yumurtlamadan 1 gün öncesi ilişki olmuş durumda..eğer hesaplayıcı 1 gün önce gösteriyorsa bu durumda 2 gün önce ilişkim olmuş oluyor..şimdi olkudum bir sürü şey 35 ten sonra zormuş hamile kalabilmekCanım ben adetimin 10. günü doktora gittim büyümüş yumurtan yok demişti o yüzden 1 hafta boyunca kafamıza göre ilişki oldu ne zaman ki lh testi pik yaptı 17. gündü o gece ilişki oldu 15 dk yatıp kalkmadım ayaklarımı diktim sonra duş aldım 18. ve 19. gece ilişki olmadı 18. gün hala pikti test 19 gün sabah silinmişti o gün ilişki olmamıştı olacağı varsa olmuştur bugün kadir gecesi boşver dedim sonrasıda kafamıza göre birde 15. gün ilişki olmuştu preesed ı deneme amaçlıydı . 2 gün arayla oldu yani bizim sayımız çok iyi değil diye canım ama bence tam yumurtanın çatlamasından 24 saat önce ilişki olması işimizi kolaylaştırdı bundan önce hiç böyle yakalayamamıştık .
Bence ovulasyon testiyle takip etmelisin çünkü otomatik hesaplayıcılar yanıltabiliyor canım . Allah izin verirse denk geliyor bir şekilde yaşın filanda hiç önemi yok ben 23 yaşındayımda ne oldu 6 aydır neler çektiğimi ben bilirim çok şükür Allah'ıma daha fazla aratmadı . Her ay buraya hüsran yazmaktaninşallah benim de otomatik hesaplayıcılara göre (son 3 aylık adet tarihlerime göre) yumurtlamadan 1 gün öncesi ilişki olmuş durumda..eğer hesaplayıcı 1 gün önce gösteriyorsa bu durumda 2 gün önce ilişkim olmuş oluyor..şimdi olkudum bir sürü şey 35 ten sonra zormuş hamile kalabilmek
Kesinlikle koyulasmis :)Altta ki testte koyulaşma var mı hafif ?
Ayy inşallah bakalım yarın ne diyecek doktor :) daha kese görünmez herhalde ama rahimde kalınlaşma filan belli olur birde artış hızına baksın bir meraktan çatlayacağım yoksa :)Kesinlikle koyulasmis :)
denizege34 canım nasıl gidiyor testler. Hergün girip bakıyorum yazarsın diye
Canım benim çok zordur tahmin edebiliyorum Allah'ım en yakın zamanda tekrar nasip etsin bebişi sana uzaklaşmak iyi gelecekse uzaklaş hayırlısı buymuş demek benimde bugün testim düne göre silik geldi gözüme sabah 6 da yapmıştım testi gördükten sonra uyuyamadım bugün hastanede randevum var inşallah hüsran olmaz benimdeCanım kan testi ile takip edildi ne yazık ki değerim düşüşteBu sefer toparlanmam zaman alacak.. bir süre bu işlerden uzaklaşma kararı aldık eşimle.. Kafamı biraz dağıtmam lazım
Hadi yaCanım kan testi ile takip edildi ne yazık ki değerim düşüşteBu sefer toparlanmam zaman alacak.. bir süre bu işlerden uzaklaşma kararı aldık eşimle.. Kafamı biraz dağıtmam lazım
Aynı marka mi testler. Markadan markaya değişebiliyor duyarlilikKızlar bugün testim biraz daha silik sanki korkularım çok arttısabah 6 da yaptım test gözüme uyku girmedi hala doktora gideceğim öğleden sonra sonucum çıkar haber veririm size
Aynı marka canım labaquickAynı marka mi testler. Markadan markaya değişebiliyor duyarlilik
Canım testı önceki yaptırdığın yerde yaptır yıne farklı yerde yaptırmasaydınız merak etme hersey yolundadırAynı marka canım labaquickdoktora gittim yakında devlet hastanesi var kese gözükmeden kendi doktoruma gitmeyi düşünmüyorum diye yine kan aldılar yaarın 1 de çıkacakmış sonuç yuhh ölme eşeğim ölme eşimle bir konuşayım bakalım ne diyecek morelim bozuk anneme söyledim kızdı bana evhamlık yapıyorsun diye
Canım hiç bozma moralini. Daha yeni hamileligin hormonlar yeni yeni artıyor. Sıvı alımı mutlaka artmıştır çünkü havalar çok sıcak. Bu nedenledir. Yarına çıkar zaten sonuç. Hiç belirtin var mı. Gerçi erken dahaAynı marka canım labaquickdoktora gittim yakında devlet hastanesi var kese gözükmeden kendi doktoruma gitmeyi düşünmüyorum diye yine kan aldılar yaarın 1 de çıkacakmış sonuç yuhh ölme eşeğim ölme eşimle bir konuşayım bakalım ne diyecek morelim bozuk anneme söyledim kızdı bana evhamlık yapıyorsun diye
Bozmamaya çalışıyorum canım Allah ömür verdiyse kuzuma bir şey olmaz diye rahatlatıyorum kendimi . Belirtim var hafif hafif adetle çok benziyor göğüslerim çok şiş dokununca sızlıyor kasığıma ara ara sızılar giriyor ve tereyağ filan yiyemiyorum inek kokuyorCanım hiç bozma moralini. Daha yeni hamileligin hormonlar yeni yeni artıyor. Sıvı alımı mutlaka artmıştır çünkü havalar çok sıcak. Bu nedenledir. Yarına çıkar zaten sonuç. Hiç belirtin var mı. Gerçi erken daha
İnşallah yolundadır canım olumlu düşünmeye çalışıyorum . Daha önce yaptırdığım yerde hemşire stajyermiydi neydi kolum hala mosmor ve ağrıyor pek gidesim gelmedi ama yarın sonuca göre gidebilirim cuma günü 4+5 filan olacağız inşallah o zaman kese görünür belki kendi doktoruma gideceğim :)Canım testı önceki yaptırdığın yerde yaptır yıne farklı yerde yaptırmasaydınız merak etme hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?