Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Koku hassasiyeti varsa hormonlar tıkır tıkır çalışıyordur bence . Koku hassasiyeti bende de çok oldu ve kız bebis belirtisi diyenler olmuştu :) Bakalım seninkisi kız mi erkek mi :)

Koku hassasiyeti varsa hormonlar tıkır tıkır çalışıyordur bence . Koku hassasiyeti bende de çok oldu ve kız bebis belirtisi diyenler olmuştu :) Bakalım seninkisi kız mi erkek mi :)
:) inşallah tıkır tıkır çalışıyordur canım dün koyulaşmıştı ümitlenmiştim baya bakalım belkide testin hassasiyetindendir çünkü 6 gebelik testim vardı biri bozuk çıkmıştı içlerinden . Cinsiyetine bir türlü gelemedik ki eşim arıyor bir durum var mı diye o da korkuyor farkındayım çok heveslendik diyor herkesin haberi oldu diyor . Çok heyecanlı ve benim kadar endişeli:) ilk duyduğumuz gün içimizden sanki erkek gibi geçiyordu onun sülalesinde erkek bebek fazla diye ama böyle çok aşırı istediğim bir cinsiyet yok sanki ikisininde güzelliği ayrı ayrı sağlıklı hayırlı olsun . Hee birde çok içim geçiyor uyuyaklıyorum tatilde filan arabaya bindiğim an uyuyordum gözlerimi açamıyordum şimdi akşam 10 da esnemeye başlıyorum 1 e 2 ye kadar uyumayan ben :)

Ohoo testler çok net canim bebiş ben burdayım diyor resmen İyi düşün iyi olsun sağlıkla kucagina alacaksın bebisin inşallah ben inaniyorumTest yaptırın ca haber ver ben de merak ettim.

ya eşime söyledim kullanmam ben öyle şeyler dedipolen aldık biz de bu ay belki bi Hayri dokunur. gerçi bal çörek otu karışımı da denemistik o da tumamisti

Ooyyy acemi hamile Kıyamam sana. Yoktur tatlım bişey merak etme iyidir bebis. Allah gonlunuze göre versin. Uyku bende 6 aydır var zaten. O hamileligin bi getirisi canım tadını çıkar bol bol uyu

Canım çok stres yapma bak. sonucu bekle daha adetin yeni geçti yarın sabah da yap bence tekrar test. ben sorun olmadigina inaniyorrum. bebek her şeyi hisseder mutlu oldugunu hissetsin

Ohoo testler çok net canim bebiş ben burdayım diyor resmen İyi düşün iyi olsun sağlıkla kucagina alacaksın bebisin inşallah ben inaniyorumTest yaptırın ca haber ver ben de merak ettim.
Sonucu çıkar çıkmaz yazarım canım dün ki test baya iyidi bugün sabah yaptığım bir tık daha silikti canım daha idrar tetsi yapmaya korkar oldum zaten
ya eşime söyledim kullanmam ben öyle şeyler dedipolen aldık biz de bu ay belki bi Hayri dokunur. gerçi bal çörek otu karışımı da denemistik o da tumamisti
benim eşimde kabul etmemişti sperm sayısı pek yüksek çıkmayınca alalım dedi . O da stres yapmaya başlamıştı benimle beraber canım inşallah bir şey vesile olacak elbet belki bu ay polen vesile olur size de :)

Ooyyy acemi hamile Kıyamam sana. Yoktur tatlım bişey merak etme iyidir bebis. Allah gonlunuze göre versin. Uyku bende 6 aydır var zaten. O hamileligin bi getirisi canım tadını çıkar bol bol uyu
Tam acemiyim yaa :) uyuyalım bol bol enerji toplayalım o zaman bebecik 1 mm bile yokken bile buradayım diye sinyal yolluyor :)

Canım çok stres yapma bak. sonucu bekle daha adetin yeni geçti yarın sabah da yap bence tekrar test. ben sorun olmadigina inaniyorrum. bebek her şeyi hisseder mutlu oldugunu hissetsin

İnşallah canım benim inan bebek olcak mı stresinin yanında bu stres daha fenaymış bir pozitif görsem yeter diyordum birde yarın olmaz şimdi bana zaman geçmiyor eşimi ikna edersem akşam başka yere giderim belki test vermeye alıştım artık iki kolum mosmor

Aslında özel hastanelerde 1 saatte alıyorsun isterseniz öyle de yapabilirsiniz. beklemektense

Aslında özel hastanelerde 1 saatte alıyorsun isterseniz öyle de yapabilirsiniz. beklemektense
Ya cumartesi özelde yaptırdım 1 saate çıktı sonuç bugünde devlete gideyim nasılsa öğleden sonra çıkar dedim ama yok başka yere yolluyolarmış ondan sonuç yarınmıi sonrada tekrar kan aldırmak istemedim kaldım ortada baştan deselerdi yarın sonuç diye , aldırmazdım orda kan eve yakın diye gittim canım . Eşimi bekliyorum bakalım o ne diyecek .

Canım boşa stres yapma hersey yolundadir. Bekle yarını bir daha deldirme kolunu

Canım boşa stres yapma hersey yolundadir. Bekle yarını bir daha deldirme kolunu
Öyle olacak sanırım başka marka test alsın dedim eşime gelirken bakalım onda nasıl çıkacak :) kafayı yedim ya yok ben fazla evhammım sanırım canım senin adet günü kaç çıkmıştı betahcg ve ne zaman kopkoyu olmuştu idrarda turkuazcığım

Tatlım ben sadece 1 kez kan testi yaptirdim onda da 12 çıktı :) idrarda kopkoyu olmasını hiç göremedim çünkü adet geçtikten 4 5 güne kadar test yaptım sanırım. O zaman bile kopkoyu değildi. Belirgindi evet ama kontrol çizgisi kadar kötü degildi

Ohh valla ben normal değilim ya kopkoyu olması o kadar önemli değil demek ki seninde dalgalanmalar oluyor muydu peki canım testlerde

Az önce evde kalan son testimi yaptım bu sefer baya koyulaşmış çıktı düne göre testler benle oyun oynuyor eşim gelsin fotosunu atarım kızlar daha da test yapmam psikolojimi kötü etkilemeye başladı kanama v.s gibi sorun olmadığı sürece oluruna bırakacağım inşallah kan testimde normal çıkarsa

Ohh valla ben normal değilim ya kopkoyu olması o kadar önemli değil demek ki seninde dalgalanmalar oluyor muydu peki canım testlerde
Benim çok oldu dalgalanma. Hatta pozitiften 2 yada 3 gün sonra negatifte gördüm Ama benim testlerin markaları farklıydı. Bi de eczacı bana elinde kalan tarihi geçmiş testleri verdi. O nedenle onemsemedim

Yapma canım yapma. Bu gibi hamilesin işte oynayıp durma cisinle

Yapma canım yapma. Bu gibi hamilesin işte oynayıp durma cisinle
Hahahaha oynamayacağım artık çişimle güldürdün beni canım ya yarın kan testim normal çıksın kendimi dinlemeyeceğim artık zaten testlerde bitti kpss de açıklanmıyor ki kafamı başka yere yönlendireyim hamile olduğumu bilmeden önce beynim kpss ile doluydu ne zaman ki öğrendim bebişten başka bişey düşünemez oldum Allah biliyorda sınavdan sonra verdi ben çocuğu düşünmekten ders çalışamazmışım

Benim çok oldu dalgalanma. Hatta pozitiften 2 yada 3 gün sonra negatifte gördüm Ama benim testlerin markaları farklıydı. Bi de eczacı bana elinde kalan tarihi geçmiş testleri verdi. O nedenle onemsemedim
Hatırladım şimdi tarihi geçik testleri ayy Allah yaa Allah ömür verdikten sonra gelecek o bebişler haklısın canım Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin bebişlerimizi

Merak etme yolundadır kalp atışını duyunca bıle rahatlamıyorsun İnan Doğan'a kadar ay hareketı azaldı bugun kımıldamadı bısey mı oldu:) sureklı böyle olacaksın ne guzel kucagına almak nasıp olur inş canım.benım 4+5 sabahı 500 dü degerım 2000 oluncada kese gözüküyor zaten ona göre gıdersın Dr a.ayyyy bende hamıle olsam bugun ark mı geldı 7 aylık bebegı var oglum tutturdu bunu bıze versın sankı oyuncak bebek:)vermedı dıye gıdınce agladı:)cok ıstıyor kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…