- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.001
Koku hassasiyeti varsa hormonlar tıkır tıkır çalışıyordur benceBozmamaya çalışıyorum canım Allah ömür verdiyse kuzuma bir şey olmaz diye rahatlatıyorum kendimi . Belirtim var hafif hafif adetle çok benziyor göğüslerim çok şiş dokununca sızlıyor kasığıma ara ara sızılar giriyor ve tereyağ filan yiyemiyorum inek kokuyoreşimin memleketine gittik orda da inek kokusundan tiksinmiştim ilk bilmeden ne bileyim inşallah devamı gelir canım bir huzur doluyor içim bir korku doluyor kalp atışını duyana kadar böyle olacak herhalde :)
:) inşallah tıkır tıkır çalışıyordur canım dün koyulaşmıştı ümitlenmiştim baya bakalım belkide testin hassasiyetindendir çünkü 6 gebelik testim vardı biri bozuk çıkmıştı içlerinden . Cinsiyetine bir türlü gelemedik ki eşim arıyor bir durum var mı diye o da korkuyor farkındayım çok heveslendik diyor herkesin haberi oldu diyor . Çok heyecanlı ve benim kadar endişeli:) ilk duyduğumuz gün içimizden sanki erkek gibi geçiyordu onun sülalesinde erkek bebek fazla diye ama böyle çok aşırı istediğim bir cinsiyet yok sanki ikisininde güzelliği ayrı ayrı sağlıklı hayırlı olsun . Hee birde çok içim geçiyor uyuyaklıyorum tatilde filan arabaya bindiğim an uyuyordum gözlerimi açamıyordum şimdi akşam 10 da esnemeye başlıyorum 1 e 2 ye kadar uyumayan ben :)Koku hassasiyeti varsa hormonlar tıkır tıkır çalışıyordur bence. Koku hassasiyeti bende de çok oldu ve kız bebis belirtisi diyenler olmuştu :) Bakalım seninkisi kız mi erkek mi :)
Valla ben kendimi baya umutsuz hissediyorum.direk doktora test yaptirmaya hazırladım artık.bakalım denemeye devam yine de canim.Rica ederim tatlım :* Senin adet yakın galiba dimi. Inşallah bir surprizde senden gelir canım
Ohoo testler çok net canim bebiş ben burdayım diyor resmenAhh o strescanım benimde belirtiler aynı regl gibi hatta şu an bile öyle çenemde sivilce çıktı akıntım dün başladı göğüsler şiş dün yaptım test normalde bu geceden itibaren adet olmam lazım daha gecikmeden yaptım sabırsız anne adayı olarak :) ama 2 gün önce yaptığımda negatifti yani daha yeni yeni tutunmaya başlamış bugün çok belim ağrıyor sanki adet olacağım sanıyorum sarımsı kahverengimsi bir akıntım olmuş sanki . Stres hala devam taa ki o minik bebişi sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp koklayana kadar :) yaa annemler sağolsun herkese söylediler şimdi diyorum anne ya bişey olursa niye bu kadar yaydınız diye olmaz olmaz deyip atıyolar başlarından yarın tekrar kan testi vereceğim bakalım yükselme var mı bunlarda dün ve bugün yaptığım testler ikisi arasında pek bir fark yok sanki
ya eşime söyledim kullanmam ben öyle şeyler dediPreesed ı doktora sordum kullanabilirsin demişti canım ve bence gerçekten etkili 5 ay olmadı benim biliyorsun bu ay preesedla denedim tuttu artık 6 ay olduğu için şansa mı geldi yoksa preseed mı bilemiyorum ama bebeğin gelecek zamanı buymuş .
Ooyyy acemi hamile Kıyamam sana. Yoktur tatlım bişey merak etme iyidir bebis. Allah gonlunuze göre versin. Uyku bende 6 aydır var zaten. O hamileligin bi getirisi canım tadını çıkar bol bol uyu:) inşallah tıkır tıkır çalışıyordur canım dün koyulaşmıştı ümitlenmiştim baya bakalım belkide testin hassasiyetindendir çünkü 6 gebelik testim vardı biri bozuk çıkmıştı içlerinden . Cinsiyetine bir türlü gelemedik ki eşim arıyor bir durum var mı diye o da korkuyor farkındayım çok heveslendik diyor herkesin haberi oldu diyor . Çok heyecanlı ve benim kadar endişeli:) ilk duyduğumuz gün içimizden sanki erkek gibi geçiyordu onun sülalesinde erkek bebek fazla diye ama böyle çok aşırı istediğim bir cinsiyet yok sanki ikisininde güzelliği ayrı ayrı sağlıklı hayırlı olsun . Hee birde çok içim geçiyor uyuyaklıyorum tatilde filan arabaya bindiğim an uyuyordum gözlerimi açamıyordum şimdi akşam 10 da esnemeye başlıyorum 1 e 2 ye kadar uyumayan ben :)
Canım çok stres yapma bak. sonucu bekle daha adetin yeni geçti yarın sabah da yap bence tekrar test. ben sorun olmadigina inaniyorrum. bebek her şeyi hisseder mutlu oldugunu hissetsin:) inşallah tıkır tıkır çalışıyordur canım dün koyulaşmıştı ümitlenmiştim baya bakalım belkide testin hassasiyetindendir çünkü 6 gebelik testim vardı biri bozuk çıkmıştı içlerinden . Cinsiyetine bir türlü gelemedik ki eşim arıyor bir durum var mı diye o da korkuyor farkındayım çok heveslendik diyor herkesin haberi oldu diyor . Çok heyecanlı ve benim kadar endişeli:) ilk duyduğumuz gün içimizden sanki erkek gibi geçiyordu onun sülalesinde erkek bebek fazla diye ama böyle çok aşırı istediğim bir cinsiyet yok sanki ikisininde güzelliği ayrı ayrı sağlıklı hayırlı olsun . Hee birde çok içim geçiyor uyuyaklıyorum tatilde filan arabaya bindiğim an uyuyordum gözlerimi açamıyordum şimdi akşam 10 da esnemeye başlıyorum 1 e 2 ye kadar uyumayan ben :)
Sonucu çıkar çıkmaz yazarım canım dün ki test baya iyidi bugün sabah yaptığım bir tık daha silikti canım daha idrar tetsi yapmaya korkar oldum zatenOhoo testler çok net canim bebiş ben burdayım diyor resmenİyi düşün iyi olsun sağlıkla kucagina alacaksın bebisin inşallah ben inaniyorum Test yaptırın ca haber ver ben de merak ettim.
benim eşimde kabul etmemişti sperm sayısı pek yüksek çıkmayınca alalım dedi . O da stres yapmaya başlamıştı benimle beraber canım inşallah bir şey vesile olacak elbet belki bu ay polen vesile olur size de :)ya eşime söyledim kullanmam ben öyle şeyler dedipolen aldık biz de bu ay belki bi Hayri dokunur. gerçi bal çörek otu karışımı da denemistik o da tumamisti
Tam acemiyim yaa :) uyuyalım bol bol enerji toplayalım o zaman bebecik 1 mm bile yokken bile buradayım diye sinyal yolluyor :)Ooyyy acemi hamile Kıyamam sana. Yoktur tatlım bişey merak etme iyidir bebis. Allah gonlunuze göre versin. Uyku bende 6 aydır var zaten. O hamileligin bi getirisi canım tadını çıkar bol bol uyu
Canım çok stres yapma bak. sonucu bekle daha adetin yeni geçti yarın sabah da yap bence tekrar test. ben sorun olmadigina inaniyorrum. bebek her şeyi hisseder mutlu oldugunu hissetsin
Aslında özel hastanelerde 1 saatte alıyorsun isterseniz öyle de yapabilirsiniz. beklemektenseSonucu çıkar çıkmaz yazarım canım dün ki test baya iyidi bugün sabah yaptığım bir tık daha silikti canım daha idrar tetsi yapmaya korkar oldum zaten
benim eşimde kabul etmemişti sperm sayısı pek yüksek çıkmayınca alalım dedi . O da stres yapmaya başlamıştı benimle beraber canım inşallah bir şey vesile olacak elbet belki bu ay polen vesile olur size de :)
Tam acemiyim yaa :) uyuyalım bol bol enerji toplayalım o zaman bebecik 1 mm bile yokken bile buradayım diye sinyal yolluyor :)
İnşallah canım benim inan bebek olcak mı stresinin yanında bu stres daha fenaymış bir pozitif görsem yeter diyordum birdeyarın olmaz şimdi bana zaman geçmiyor eşimi ikna edersem akşam başka yere giderim belki test vermeye alıştım artık iki kolum mosmor
Ya cumartesi özelde yaptırdım 1 saate çıktı sonuç bugünde devlete gideyim nasılsa öğleden sonra çıkar dedim ama yok başka yere yolluyolarmış ondan sonuç yarınmıi sonrada tekrar kan aldırmak istemedimAslında özel hastanelerde 1 saatte alıyorsun isterseniz öyle de yapabilirsiniz. beklemektense
Canım boşa stres yapma hersey yolundadir. Bekle yarını bir daha deldirme kolunuYa cumartesi özelde yaptırdım 1 saate çıktı sonuç bugünde devlete gideyim nasılsa öğleden sonra çıkar dedim ama yok başka yere yolluyolarmış ondan sonuç yarınmıi sonrada tekrar kan aldırmak istemedimkaldım ortada baştan deselerdi yarın sonuç diye , aldırmazdım orda kan eve yakın diye gittim canım . Eşimi bekliyorum bakalım o ne diyecek .
Öyle olacak sanırım başka marka test alsın dedim eşime gelirken bakalım onda nasıl çıkacak :) kafayı yedim ya yok ben fazla evhammım sanırım canım senin adet günü kaç çıkmıştı betahcg ve ne zaman kopkoyu olmuştu idrarda turkuazcığımCanım boşa stres yapma hersey yolundadir. Bekle yarını bir daha deldirme kolunu
Tatlım ben sadece 1 kez kan testi yaptirdim onda da 12 çıktı :) idrarda kopkoyu olmasını hiç göremedim çünkü adet geçtikten 4 5 güne kadar test yaptım sanırım. O zaman bile kopkoyu değildi. Belirgindi evet ama kontrol çizgisi kadar kötü degildiÖyle olacak sanırım başka marka test alsın dedim eşime gelirken bakalım onda nasıl çıkacak :) kafayı yedim ya yok ben fazla evhammım sanırım canım senin adet günü kaç çıkmıştı betahcg ve ne zaman kopkoyu olmuştu idrarda turkuazcığım
Ohh vallaTatlım ben sadece 1 kez kan testi yaptirdim onda da 12 çıktı :) idrarda kopkoyu olmasını hiç göremedim çünkü adet geçtikten 4 5 güne kadar test yaptım sanırım. O zaman bile kopkoyu değildi. Belirgindi evet ama kontrol çizgisi kadar kötü degildi
Benim çok oldu dalgalanma. Hatta pozitiften 2 yada 3 gün sonra negatifte gördümOhh vallaben normal değilim ya kopkoyu olması o kadar önemli değil demek ki seninde dalgalanmalar oluyor muydu peki canım testlerde
Yapma canım yapma. Bu gibi hamilesin işte oynayıp durma cisinleAz önce evde kalan son testimi yaptım bu sefer baya koyulaşmış çıktı düne göretestler benle oyun oynuyor eşim gelsin fotosunu atarım kızlar daha da test yapmam psikolojimi kötü etkilemeye başladı kanama v.s gibi sorun olmadığı sürece oluruna bırakacağım inşallah kan testimde normal çıkarsa
Hahahaha oynamayacağım artık çişimleYapma canım yapma. Bu gibi hamilesin işte oynayıp durma cisinle
Hatırladım şimdi tarihi geçik testleriBenim çok oldu dalgalanma. Hatta pozitiften 2 yada 3 gün sonra negatifte gördümAma benim testlerin markaları farklıydı. Bi de eczacı bana elinde kalan tarihi geçmiş testleri verdi. O nedenle onemsemedim
Merak etme yolundadır kalp atışını duyunca bıle rahatlamıyorsun İnan Doğan'a kadar ay hareketı azaldı bugun kımıldamadı bısey mı oldu:) sureklı böyle olacaksın ne guzel kucagına almak nasıp olur inş canım.benım 4+5 sabahı 500 dü degerım 2000 oluncada kese gözüküyor zaten ona göre gıdersın Dr a.ayyyy bende hamıle olsam bugun ark mı geldı 7 aylık bebegı var oglum tutturdu bunu bıze versın sankı oyuncak bebek:)vermedı dıye gıdınce agladı:)cok ıstıyor kardeşİ
İnşallah yolundadır canım olumlu düşünmeye çalışıyorum . Daha önce yaptırdığım yerde hemşire stajyermiydi neydi kolum hala mosmor ve ağrıyor pek gidesim gelmedi ama yarın sonuca göre gidebilirim cuma günü 4+5 filan olacağız inşallah o zaman kese görünür belki kendi doktoruma gideceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?