- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.021
Bak diyorum sana nazli bir kız gelecek sana :)Gunaydın...Temmuz ayıda bıttı ya hala hamıle kalacam Şubat'tan beri ne uğraştırdı bu velet benı .14-16-18 ilişkı yaptık bıde 20 de yapcaz bu sefer olsun ya sinir olmaya başladım artık 2 ay yaz tatılınde hamıle olsaydım en azından 9 ayın 2 sı rahat geçerdi ne şansızım ya
En yakın zamanda seninde gelicek bebiş canım benim oğluna minik bir kardeş bütün gün sizde duracakMerak etme yolundadır kalp atışını duyunca bıle rahatlamıyorsun İnan Doğan'a kadar ay hareketı azaldı bugun kımıldamadı bısey mı oldu:) sureklı böyle olacaksın ne guzel kucagına almak nasıp olur inş canım.benım 4+5 sabahı 500 dü degerım 2000 oluncada kese gözüküyor zaten ona göre gıdersın Dr a.ayyyy bende hamıle olsam bugun ark mı geldı 7 aylık bebegı var oglum tutturdu bunu bıze versın sankı oyuncak bebek:)vermedı dıye gıdınce agladı:)cok ıstıyor kardeş
Kesinlikle canım. Adet günü 100 olmasi gerekliBetahcg 182 çıkmış kızlar yolunda gidiyor değil mi ?
Hemde süper ıkı gunde ıkıye katlaması lazım 90 dı sende zaten ıkı gun sonra yaptırdın 180 tam katlamış maşallahhh ozaman hesap yapalım hemen yarın 400 ortalama cuma 800 pazar 1600 pazartesı kesene gıt bak canım:)2000 ı gecerBetahcg 182 çıkmış kızlar yolunda gidiyor değil mi ?
Ay inşallahhhhh:)Bak diyorum sana nazli bir kız gelecek sana :)
Çok şükür canım inşallah bu hızda sağlıklı bir şekilde gider :) Daha test yok :)Kesinlikle canım. Adet günü 100 olmasi gerekli
Cuma gidecektim pazartesi gideyim değil mi canım ayy inşallah bu ay seninde bebeğin gelir nisan annelerindede birlikte oluruz :) İnşallah bu hızda gider :)Hemde süper ıkı gunde ıkıye katlaması lazım 90 dı sende zaten ıkı gun sonra yaptırdın 180 tam katlamış maşallahhh ozaman hesap yapalım hemen yarın 400 ortalama cuma 800 pazar 1600 pazartesı kesene gıt bak canım:)2000 ı gecer
Canım bol bol su iç yoğurt ye. Enfeksiyon geçiren hamilelere dr.lar bunu oneriyorlar zaten.Ya kızlar bu ay doktor hafif enfeksiyon var demişti fitil vermişti bana ama kullanma demişti adet olana kadar bende kullanmadım şimdi enfeksiyonun bebeğe zararı olur mu acaba dün ki doktora sordum adam olmaz deyip geçiştirdi doğru düzgün yüzüne bakmıyor devlet hastanesindekiler sinir bozucu bugünde idrarımda hafif yanma var bol su içiyorum bakalım doktoruma gidince soracağım.
bak endiselenecek bir şey yokmuş çok sevindim canımBetahcg 182 çıkmış kızlar yolunda gidiyor değil mi ?
Sağol canım darısı en yakın zamanda basına inşallah çok içten dua ediyorum hepinize :) inşallah böyle devam eder bakalım şimdi testlere ara vereceğim daha fazla stres oluyorum kanamam filan olmadığı sürece inşallah kendimi dinlemeyeceğim pazartesi filan doktora giderim belki gözükür bebiş o zamanabak endiselenecek bir şey yokmuş çok sevindim canım
Öyle yaparım canım önceki doktorum dememişti enfeksiyon var diye bu doktor deyince gebe kalmaya engel olmamış inşallah bebeğede zararı olmaz . Birde 2 aydır bebek asprini içiyorum ben geçen ay adetimde bildiğin pıhtılar döküldü acaip yoğun adet olmuştum kuzenlerim filan belki hamile kalırsın bu ay demişlerdi bebek asprini hazırlıyor mu acaba bebek için diye düşünüyorum artık 1 ay içtim hamile kaldım belki de tesadüftür ama bir zararıda yok en azından bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş bebeğe kan gitmesini sağlıyormuş .Canım bol bol su iç yoğurt ye. Enfeksiyon geçiren hamilelere dr.lar bunu oneriyorlar zaten.
Evet canım pazartesı git kese için bana Dr demıstı böyle hesaplamayı yanımda yapmıştı hatta böyle hesapladı değerin 2000 olmus şimdi gözükür ıyıkı önce gelmedın demıstı bak benım cuma 500 dü salı gıtmıştım enfeksıyon önemli hamılelıkte ama bol bol su iç dıyorlar 4 litre iç canım sürekli tuvaletle atılır evet bende Nisan annesı olayım mmmÇok şükür canım inşallah bu hızda sağlıklı bir şekilde gider :) Daha test yok :)
Cuma gidecektim pazartesi gideyim değil mi canım ayy inşallah bu ay seninde bebeğin gelir nisan annelerindede birlikte oluruz :) İnşallah bu hızda gider :)
Hesaba göre pazartesine geliyor bizimde :) enfeksiyon ne durumda bilmiyorum pek akıntımda yoktu aslında doktor öyle dedi adetim biteli fazla olmamıştı gittiğimde morelimi bozmuştu o doktor yumurtan gelişmemiş daha sen öteki ay gel klomen kullanalım diye adetimin düzenli olup olmadığını bile sormadı pek smear testi istemişti pembe akıntım oldu diye belkide adetten kalan son damlalardır diye düşündüm bende bir daha olmadı çünkü . Doktora gittiğimden 1 hafta sonra yumurtladım zaten :) Su içiyorum bol bol elimden geldiğince sade soda içiyorum asprin bana iyi hissettiriyordu nedense tatildeydik çok uzun süre yolculuk yaptık arabayla 50 saatim rahat yolculukta geçti bir hafta boyunca pıhtılaşma olmasın diye korkmuştum açıkcasıEvet canım pazartesı git kese için bana Dr demıstı böyle hesaplamayı yanımda yapmıştı hatta böyle hesapladı değerin 2000 olmus şimdi gözükür ıyıkı önce gelmedın demıstı bak benım cuma 500 dü salı gıtmıştım enfeksıyon önemli hamılelıkte ama bol bol su iç dıyorlar 4 litre iç canım sürekli tuvaletle atılır evet bende Nisan annesı olayım mmm
amin canım Allah isteyen herkese bebek versin inşallahSağol canım darısı en yakın zamanda basına inşallah çok içten dua ediyorum hepinize :) inşallah böyle devam eder bakalım şimdi testlere ara vereceğim daha fazla stres oluyorum kanamam filan olmadığı sürece inşallah kendimi dinlemeyeceğim pazartesi filan doktora giderim belki gözükür bebiş o zamana
:) İnsallah gelir gelmez haber veririm canım inşallah bir sorun çıkmaz miniğimi görürümamin canım Allah isteyen herkese bebek versin inşallahHadi bakalım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz sevgili anne adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?