- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.041
Canım ben kasımdan beri içiyorum folik asit bir iki aydır günü gününe içmesemde bırakmadım doktorda iç dedi bir şey olacağını sanmıyorum fazla içmenin folbiol içme sadece çünkü onun içeriğinde çok fazla folik asit var 0,4 mcg folikasit içebilirsin .kızlaaarrr selaam :) ya bir danışmak istiyorumm size. biz 9 aydır bebek deniyoruz ya başlarda folik asit kullanıyordum 5 ay kadar kullandım. 4 ay önce doktora gittiğimde bırakabilirsin kullanmana gere yok daha fazla dedi. 4 aydır kullanmıyorum ama doğru mu yapıyorum acaba bilemedimama uzun zaman da hamile kalamayabilirim yani seneye falan olursa 1 yıl boyunca folik asit kullanmam da doğru eğil gibi geliyor. sizce ne yapmalıyım? sizler sürekli kullanıyor musunuz?
Canım ben kasımdan beri içiyorum folik asit bir iki aydır günü gününe içmesemde bırakmadım doktorda iç dedi bir şey olacağını sanmıyorum fazla içmenin folbiol içme sadece çünkü onun içeriğinde çok fazla folik asit var 0,4 mcg folikasit içebilirsin .[/QUOTE
ay ben bir de folbiol içiyordum.O zaman iyiki birakmisim
doktoruna sordun mu canım? yani o mu bırak dedi?Bende 1 kutu bitirdim sınra bıraktım içmeyı ne zaman hamıle kalırsam ozaman baslıcam
hamile kalınca başlarım diye düşündüm ben de doktor verirseben de kasımdan beri denıyorum olmayınca bıraktım ben de kullanmayı ben de aynı seyı dusunuyordum napsam acaba dıye
ben nasıl olsa 1 ay sonra doktora cikicam o zaman tekrar sorarım artık. ne verirse ona başlarım o zaman . bi sorun cikmazsa tabifolbiol çok fazla folik asit içeriyor iyi ki bırakmışsın o zaman canım folik 1 ya da folidoce daha iyi ben şimdi folik 1 içiyorum belki doktorum değiştirir başka vitaminlerde verir
aaa hamile olmayasiniz sakinben de folbiol kullanıyordum yarın doktora gıdıcem on ıkı gundur gelmıyor adetım kontrol etsın bakayım olmadı ılac yazsın hem de sorayım bakalım devam et dıyecek mı folbiole
kan testi yaptirsa miydiniz acaba? regliniz böyle gecikir mi arada ? doktora giderseniz folbiol olayını bana da haber verir misiniz lutfenucuncu ve altıncı gunu aksamı ıdrar testı yaptım bır sey cıkmadı bır daha da yapmadım zaten
yarın doktorum yaptırır zaten kan testını normalde 25 yıldır tıkır tıkır gelen adetım 3 aydır sapıttı ıkı ay once gecıktı gecen ay zamanında geldı ama tam gelemedı bu ay yıne gecıktı prolaktınım yukselmıs olabılır ama yıllar oncesınde de yuksektı fakat hıc adet duzensızlıgı yapmamıştı. yarın sorunca yazarım sana dakan testi yaptirsa miydiniz acaba? regliniz böyle gecikir mi arada ? doktora giderseniz folbiol olayını bana da haber verir misiniz lutfen
tamam bekliyorum. inşallah güzel haberler vardiryarın doktorum yaptırır zaten kan testını normalde 25 yıldır tıkır tıkır gelen adetım 3 aydır sapıttı ıkı ay once gecıktı gecen ay zamanında geldı ama tam gelemedı bu ay yıne gecıktı prolaktınım yukselmıs olabılır ama yıllar oncesınde de yuksektı fakat hıc adet duzensızlıgı yapmamıştı. yarın sorunca yazarım sana da
Canım sımdı hastaneden geliyorum kan sonuçlarım ogleden sonra cıkacak hamilelik ümidim olmadığı ıcın pek bir beklentim yok acıkcası.gebelik olmadığı ıcın folbiolu bıraktığımı soyledim bırakma dedı doktorum ınofolic i duyunca onu sordum guzel bır ılactır o sağlıklı yumurta gelısımını saglar ınsulın direncini dengeler kullanabilirsin onu dedı eczaneden alırken eczacı da super bır ılactır gebelik planlıyorsunuz dedı aldım bakalım onu kullanıcamtamam bekliyorum.
inşallah güzel haberler vardir
anladım canım. O zaman ben de ona başlıyım bu defa. bayadır ara verdim zaten. İnşallah güzel haberler alırsın sen deEvet canım ınofolic kullanıcam forumda epey ıyı oldugunu duydum ya stresten gecıkıyo bı kac aydır ya da prolaktin hormonum daha da yukselmıs ondan adet olamıyorum bakalım doktoru beklıyorum ılac verır oyle olurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?