Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar
200. sayfaya gelmişiz
diyete başladığımdan beri hiç alkol almadım ortam da oldu ama çok da istemedim hakkımı sevgililer gününe saklıyorum eşimle her şeyin başladığı mekana gideceğiz kızımızı da annelerden birine bırakacağız
sevgililer günü bizim de günümüz cuma günü olduğu için

umarım hepimiz yaza istediğimiz kilolarda oluruz ki böyle giderse olucaz :)

kızlar merhaba..
bugün katılamadım aranıza ve bi kaçamak yapıp öğle yemeğinde 1 tane açma yedim çünkü yemekler güzel çıkmadı zorla bi tabak sebze yedim 1 kase de çorba içtim hala çok açtım,baktım olmuycak açma almasam çantadaki bütün kuru yemişi bitirirdim ama yazdıklarınızı okusam vazgeçerdim muhtemelen
sabah da 1.5 dilim ekmek,çeyrek domates,2 zeytin,yarım kk da peynir yedim arada da 1 ceviz 4 fındık 3 badem
ben bide akşam yemekten sonra tv karşısında cips yemek istiyorum çok canım istiyo daha regli dönemime 9-10 gün var ama içimdeki canavar şimdiden çıktı kaç gündür ne güzeldi yaa

maalesef canım açma fazla olmuş yağlı birde
biz kızımız yemesin diye uzun zamandır eve cips almıyoruz çok severdim ama yemeye yemeye canım istemiyor artık
canım tatlı isterse incir yiyorum 1-2 tane ya da tarçınlı süt akşamları sende öyle yapabilirsin tarçınlı süt kesiyor tatlı isteğini

gündüz bende zorlanmıyorum ama dediğin gibi akşam kendini tutmak çok zor oluyo bide benim oğlan ve kız sürekli bişeyler yiyolar kraker çikolata filan neyse sabrediyorum artık...

Aynen öyle yapcambugün yemesem aksam yicektim:))

bende akşam canım bişeyi çook çektiyse sabah yicem diorum sabah hala canım istiyorsa az bişey yiyorum. en azından akşama kadar yakması kolay olur.

vaaaayyy böreğe hayır demek ben olsam ufak bi dilim yerdim herhalde süpersin..

ben de deneyim bari şu tarçınlı sütü yoksa önümüzdeki 10 gün durduramam kendimi,kaç gündür iyiydim hiç canım bişey istemezdi işyerindeki arkadaş yanımda sürekli abur cubur yer hiç tınmazdım ama işte regli yaklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…