ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar
200. sayfaya gelmişiz
diyete başladığımdan beri hiç alkol almadım ortam da oldu ama çok da istemedim hakkımı sevgililer gününe saklıyorum eşimle her şeyin başladığı mekana gideceğiz kızımızı da annelerden birine bırakacağız
sevgililer günü bizim de günümüz cuma günü olduğu için
kızlar merhaba..
bugün katılamadım aranıza ve bi kaçamak yapıp öğle yemeğinde 1 tane açma yedim çünkü yemekler güzel çıkmadı zorla bi tabak sebze yedim 1 kase de çorba içtim hala çok açtım,baktım olmuycak açma almasam çantadaki bütün kuru yemişi bitirirdim ama yazdıklarınızı okusam vazgeçerdim muhtemelen
sabah da 1.5 dilim ekmek,çeyrek domates,2 zeytin,yarım kk da peynir yedim arada da 1 ceviz 4 fındık 3 badem
ben bide akşam yemekten sonra tv karşısında cips yemek istiyorum çok canım istiyo daha regli dönemime 9-10 gün var ama içimdeki canavar şimdiden çıktı kaç gündür ne güzeldi yaa
CANIM hamilelik farklı bi olay ben kızımda 7 aya kadar 4 kilo almıştım son 2 ay 9 kilo aldım ama doğumdan çıkıp eve geldiğimde 10 kilo gitmişti son aylar bebek büyüdüğü için yesende yemesende kilo artışın hızlanıyor. kilo filan bi tarafada hamilelik çok güzel bi his içinde bi bebeğin büyümesi onu hissetmek doğum ve ilk emzirme anı allah isteyen herkese nasip etsin
çok da istememiş olman isabet olmuş o zaman :)
ohhh sevgililer günü planı da yapılmış, başbaşa eğlence çok iyi gelecektir.
bizde öle oluruz canım inşşallah direk kilo almaya meshilliyiz çünkü
bende çok istiyorum bebeğim olsun
canım yazdıklarınızı okudum da güzel kilo vermişsin hem de yağdan,ya benim de ortam olsa da senin şu diyetlerden uygulasam beklemek çok zor geliyo hele benim bugün olduğu gibi açlık bastırınca insan daha da umutsuzlaşıyo ben bi an önce 11 kilo vermek istiyorum
60 olmuşumdur heralde artık 49 kilo olmak istiyorum,eşim yanımda kocaman kalıcak ama napim o da versin göbücüklerini :)
bende sabırsızım, hemen istediğim kiloya ulaşmak istiyorum. ama inan ki yavaş gitmesi daha iyi, hem sağlımız açısından hem de uzun vadede miğdemiz küçülecek, kısa sürede versek, verdiğimiz anda diyeti bırakıp eskisi gibi yemeye devam ederiz.
bizler kolaycılığa alışmışız, ama maalesef yağları yakmak o kadar da kolay olmayacak
benim diyetleri uygulamam inanki zor oluyor.
hele ki şu ana - ara öğün değişiminden sonra daha da zorlaştı, hep miğdem kazınıyor. hemen ya kahve ya da su içiyoryorum.
benim de regl im yaklaştı galiba, 1 hafta fln olmalı, son haftada iştahım benim de çok açık olur, en riskli dönemler
kocacın da göbücüklü kalsın da, sana özensin
tebrikler verdiğin bütün kilonun yağdan gitmesi süper olmuş. bu haftada kilo verimini hızlandırmak için proteine ağırlık verniş fazlası felaket kabız yapıyor kuru incirle tolere edersin inş..
neyse çok uzattım yediklerimi yazıyım
sabah 1.5 dilim kepek ekmek biraz omlet birazda kızarmış sucuk , beyaz peynir (kahvaltıda hem sucuk hem yumurta olmadı ama)
sabah fazla kaçtığı için öğle yürüyüşümü 1 saat yaptım
öğle : fırında karnabahar yağsız, 1 kase yoğurt.
artık kivi, incir, su ile tolere edicem napayımm canım
en iyi kiloyu ben protein haftasında verebiliyorum
sabah sucuk-yumurta ikilisi maalesef yapılmaması gereken şey canım
ikisinden biri olsa sorun olmazdı
öğlen harika yemişssin
öğle yemeğimi şekersiz çay ve kahveyle geçiştirdim. ve ara öğünümüde meyveli minik bi yogurtla yaptım. akşamada ne yicem bilmiorum
çok da istememiş olman isabet olmuş o zaman :)
ohhh sevgililer günü planı da yapılmış, başbaşa eğlence çok iyi gelecektir.
çok acıkmışsındır. akşam yemeğini geç yiosan saat 6 gibi 1 bardak ayran ya da süt iç canım
akşam da tavuk ye o zaman, salatayla ohh
heyyyyy bendeeee bendeee ne yaptınız basladınızmı kac kılo verdınız neler yaptınız senın 15 mıs benım30Kendimden biraz bahsedeyim. 25 yasındayım 3 yasında bir oğlum var boyum 1.68 kilom bu sabah itibariyle 75.400 .. ve 100 kiloya yakın doğuma girdim ..emzirme dönemimde 80 lerde gezdim .. ama baktım olmuo diyete girdim 71 e kadar indim.. bi seneden beri 71.-75 arasıyım işte... hedefim 59 ! yaza 59 olmak istiyorum. bu yazıyı açıp okuyan herkes gibi kadınlar kulübünde gezinip duruorum :) fotoğraflara bakıyorum falan.. yani nie olmasın. herkes 40 50 kilolardan bahsediyor. istesem 15 kilo nedir diyorum İSTESEK ..... o yüzden kızlar bu topik benim canım kanım ilk göz ağrım :) bu topikle sizinle beraber 15 kilo verip eninde sonunda 59 a inip bende başarı hikayesi yazmak istiyorum sayfalarca:)
benimle bu yolda yürümek isteyen tek amacı zayıflamak olmasa da öyleymiş gibi inanacak arkadaşlarımı bekliyorum .... yaza oramızı buramızı çekiştirmeden süper bir yaz geçirelim dio musunuz kızlar ?
oo ne güzel benimde göbek inse süper olacak verdiğini görünce daha çok vermek istersin eminim :)6 ocakta 88 ile başladım 6 subatta rakam 84 idi. bir ayda spor yaptım yediklerime dikkat ettim gidecek dahada inatla devam ediyorum göbeğim indi sıkılaştım 75 ilk hedefim sonrasına bakacağız artık
slm kızlar, 4 mile yürüdüm leslie bacımla, arada 1 greyfurt yedim, öğlen de sahanda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.
cnm senın yazının uzerınden kac gun gecmıs nereden baksan bır ay ınsallah vermıssındır 13 kılo dedıgın nedır bıraz dıkkat etsen az spor verırsıj ıs kafada cnmkızlar benide katın aranıza.. neler denemedim ama hep daha fazlasını aldım.benımboy 168 kılo 68 hedefım 55. yaza kadar bu 13 kıloyu vermek ıstıyorum.buradan destek olursak super olur benım içinde.
oo ne güzel benimde göbek inse süper olacak verdiğini görünce daha çok vermek istersin eminim :)
leslie bacıyla aranızdan su sızmıyor bakıyorum da :) bende öğlen 15 dakika falan yapmaya çalıştım ayna karışısın da :)
slm kızlar, 4 mile yürüdüm leslie bacımla, arada 1 greyfurt yedim, öğlen de sahanda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.
ohh afiyet olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?