Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çok da istememiş olman isabet olmuş o zaman :)
ohhh sevgililer günü planı da yapılmış, başbaşa eğlence çok iyi gelecektir.

bak yaa bozmuşş
açma hem kaç dilim ekmek, hem kaç kaşık yağ yerine geçer sen bilio musun, içinde bi de maya var!

zaten arada kuruyemişini yemişsin almışsın yağını
daha da cips diyo, hııı git ye de göbeğin miğden arasında açma oluşsun

canım belli bi dönem diyet hevesimiz hırsımız azalabilio, işte esas bu anlarda üstüne gitmemiz lazım, esas bu dönemde gidiyor kilolarımız
Lütfen diren, emeklerimiz boşa gitmeyecek

bende 73 kilo ile hamile kalmıştım 8 kilo alarak doğuma 81 kilo ile girdim normal doğum yaptım 7 kilosu doğumda gitti kızım maşallah 4 kilonun üstünde doğdu 1 kilo da şişlik falandı 72 e indim sonra ve uzun zaman 73-72-71 bu rakamlarla boğuştum :)

öğle yemeğimi şekersiz çay ve kahveyle geçiştirdim. ve ara öğünümüde meyveli minik bi yogurtla yaptım. akşamada ne yicem bilmiorum

çok da istememiş olman isabet olmuş o zaman :)
ohhh sevgililer günü planı da yapılmış, başbaşa eğlence çok iyi gelecektir.

evet canım planımız hazır uygulabilirsek iyi olacak çocuk olunca ne olacağı belli olmuyor bu aralar sık rahatsızlanıyor kreşten dolayı
sende vermişsin yağdan ohh ne güzel böyle devam eder umarım

öğle yemeğimi şekersiz çay ve kahveyle geçiştirdim. ve ara öğünümüde meyveli minik bi yogurtla yaptım. akşamada ne yicem bilmiorum

çok acıkmışsındır. akşam yemeğini geç yiosan saat 6 gibi 1 bardak ayran ya da süt iç canım

akşam da tavuk ye o zaman, salatayla ohh

6 ocakta 88 ile başladım 6 subatta rakam 84 idi. bir ayda spor yaptım yediklerime dikkat ettim gidecek dahada inatla devam ediyorum göbeğim indi sıkılaştım 75 ilk hedefim sonrasına bakacağız artık

slm kızlar, 4 mile yürüdüm leslie bacımla, arada 1 greyfurt yedim, öğlen de sahanda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.

çok acıkmışsındır. akşam yemeğini geç yiosan saat 6 gibi 1 bardak ayran ya da süt iç canım

akşam da tavuk ye o zaman, salatayla ohh

henuz açlık hissetmiyorum ama akşam iştende 19.30 da çıkıyorum evet ayran en güzeli bir saat sonra falan bir ayran içeyim. teşekkür ederim canım :)

heyyyyy bendeeee bendeee ne yaptınız basladınızmı kac kılo verdınız neler yaptınız senın 15 mıs benım30

6 ocakta 88 ile başladım 6 subatta rakam 84 idi. bir ayda spor yaptım yediklerime dikkat ettim gidecek dahada inatla devam ediyorum göbeğim indi sıkılaştım 75 ilk hedefim sonrasına bakacağız artık
oo ne güzel benimde göbek inse süper olacak verdiğini görünce daha çok vermek istersin eminim :)
slm kızlar, 4 mile yürüdüm leslie bacımla, arada 1 greyfurt yedim, öğlen de sahanda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.

leslie bacıyla aranızdan su sızmıyor bakıyorum da :) bende öğlen 15 dakika falan yapmaya çalıştım ayna karışısın da :)

kızlar benide katın aranıza.. neler denemedim ama hep daha fazlasını aldım.benımboy 168 kılo 68 hedefım 55. yaza kadar bu 13 kıloyu vermek ıstıyorum.buradan destek olursak super olur benım içinde.
cnm senın yazının uzerınden kac gun gecmıs nereden baksan bır ay ınsallah vermıssındır 13 kılo dedıgın nedır bıraz dıkkat etsen az spor verırsıj ıs kafada cnm

iyi gidiyoruz şimdilik aramızda bir sıkıntı yok ve şiddetle tavsiye ediyorum :) eşim de inceldin sen demeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…