Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

senin planların neler hatun

ben cuma sabahı Kıbrıs a gidiyorum canım, sevgilim ve bi çift olan arkadaşlarla
Cts akşam da Rober Hatemo varmış orda.
Pazar öğlen döncem.

Anlayacağın benim bu haftasonu da karmançorman olacak, uyku ve yemek saatlerim değişecek, alkol alıcam yine 2 gün
Neyse ki bu durumu diyetisyenim bildiği için o günler için diyetimde ufak farklılıklar yaptı, işte sabah 4.30 da fln süt içicekmişim
dedim ki eee ben süt için alkol almaya devam etsem nolur flnn
aaaaaa pınaaarrr yok artık daha neler diyip hadi git bitti seans dedi güldüü

henuz açlık hissetmiyorum ama akşam iştende 19.30 da çıkıyorum evet ayran en güzeli bir saat sonra falan bir ayran içeyim. teşekkür ederim canım :)

henüz aç hissetmemen normal daha saat 4, sen eve gidip yemek yapıp yiyene kadar çok geç olur, o arada mutlaka bişi iç ya da ye cnm.
kan şekerinin düşmemesi lazım, ani iniş çıkışlar esnasında yağ depolanıyor haberiniz olsun

teşekkür ederim gidiyor kalanda rahatsız ediyor bu sefer dahada hırslanıyor insan dediğiniz gibi yavaş yavaş gidecekler inş.

oo sizin etkinlik daha güzelmiş canım :)
şimdiden iyi eğlenceler

sağolasın canım iyi geliyosun bana artık yemem akşam cips mips tarçınlı süt içicem ben de,şu 10 günü sabırla atlatmaya çalışıcam emeklerimiz boşa gitmeyecek sizin de şevkinizi kırmak istemiyorum çünkü burda yaza yaza artık birbirimizden de sorumlu hale geldik
kocacımın kilosu benim iki katım diyorum ki ben zayıflarken sen de zayıfla da yine iki katım kal yok diyo ben öğünümden veremem de spor yaparım anca bakalım napcak,bi de benden ara öğün duyuyo ya her dakka ara öğün yapcam ben diye habire kuru yemiş atıyo

oh oh yine vur patlasın çal oynasınlar iyi eğlenceler canım :)

hahahahahahah kocan alemmiş, hee yesin yesin kuruyemişleri ara olsun ona
evet onlarda da öle bi savunma şekli var, spor yapmam lazım benim,öyle hemen gider flnlar filanlar

planlar süpermiş canım
ama sen ipin ucunu kaçırma gene tamammı
canım
bidahaki sevgileler gününe daha farklı gircen

planlar süpermiş canım
ama sen ipin ucunu kaçırma gene tamammı
canım
bidahaki sevgileler gününe daha farklı gircen

yemek konusunda kaçırmam o kesin, içki konusunda da her zaman içtiğim gibi içicem zaten, değişmeyecek bişi.

bir dahaki sevgililer günündeki görüntümü merak ettim bak

öğle yemeğim 1 kase süzme mercimek çorba 2 kaşık ciğer sote 2 kaşık bulgr pilavı 1 kase yoğurt
ara 5 fındık 5 badem sade türk kahvesi
şimdi baharatlı yoğurt yedim
eve gitmeden 2 dilim kızarmış kepek ekmek sirkeli ve limonlu kırmızı lahana salatası yicem nasıl sizce ?

Bugun sürekli bişeyler yedim meyve süt kepkli bisküvi sabah kurabiye şunu anladım kendimi şunu yedim grri öğünüme dikkat etvm diye şartlamamalyim ters tepti bnde ve suan cok ac hissediyorum neyesem diyr dusunuyorum inşallah kazasiz belasiz atlatrim buaksami(

Bence sıkıntı yok ekmk yerine sebze yada çorbada olabilir

evet canım planımız hazır uygulabilirsek iyi olacak çocuk olunca ne olacağı belli olmuyor bu aralar sık rahatsızlanıyor kreşten dolayı
sende vermişsin yağdan ohh ne güzel böyle devam eder umarım

beni oğlum da geçen kıs çok grip oldu bu sene hergün portakal mandalina sıkıp içiriyorum pek grip olmadı işe yaradı sende dene istersen

Son düzenleme:

akşam yemeğim: yağsız, tuzsuz pişirilmiş tavuk, salata, tuzsuz ayran ve 1 dilim ekmek.

Aksam yemegim bir kase musli ve 2 kucuk salatalik :) ya bisey sorcam normal çay (şekersiz ve limonlu) bisi yaparmi yani hani cay vucutta su tutuyor ya sekersiz ve limonluda ayni etkisi gosterirmi acep?

Aksam yemegim bir kase musli ve 2 kucuk salatalik :) ya bisey sorcam normal çay (şekersiz ve limonlu) bisi yaparmi yani hani cay vucutta su tutuyor ya sekersiz ve limonluda ayni etkisi gosterirmi acep?

normal çay şekersiz içilirse diyete zararı yok; ama çay vücutta demir emilimini azaltıp demir eksikliğine neden olduğu için pek önerilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…