senin planların neler hatun
henuz açlık hissetmiyorum ama akşam iştende 19.30 da çıkıyorumevet ayran en güzeli bir saat sonra falan bir ayran içeyim. teşekkür ederim canım :)
oo ne güzel benimde göbek inse süper olacak verdiğini görünce daha çok vermek istersin eminim :)
leslie bacıyla aranızdan su sızmıyor bakıyorum da :) bende öğlen 15 dakika falan yapmaya çalıştım ayna karışısın da :)
ben cuma sabahı Kıbrıs a gidiyorum canım, sevgilim ve bi çift olan arkadaşlarla
Cts akşam da Rober Hatemo varmış orda.
Pazar öğlen döncem.
Anlayacağın benim bu haftasonu da karmançorman olacak, uyku ve yemek saatlerim değişecek, alkol alıcam yine 2 gün
Neyse ki bu durumu diyetisyenim bildiği için o günler için diyetimde ufak farklılıklar yaptı, işte sabah 4.30 da fln süt içicekmişim
dedim ki eee ben süt için alkol almaya devam etsem nolur flnn
aaaaaa pınaaarrr yok artık daha neler diyip hadi git bitti seans dedi güldüü
bak yaa bozmuşş
açma hem kaç dilim ekmek, hem kaç kaşık yağ yerine geçer sen bilio musun, içinde bi de maya var!
zaten arada kuruyemişini yemişsin almışsın yağını
daha da cips diyo, hııı git ye de göbeğin miğden arasında açma oluşsun
canım belli bi dönem diyet hevesimiz hırsımız azalabilio, işte esas bu anlarda üstüne gitmemiz lazım, esas bu dönemde gidiyor kilolarımız
Lütfen diren, emeklerimiz boşa gitmeyecek
Pazar öğlen döncem.
Anlayacağın benim bu haftasonu da karmançorman olacak, uyku ve yemek saatlerim değişecek, alkol alıcam yine 2 gün
Neyse ki bu durumu diyetisyenim bildiği için o günler için diyetimde ufak farklılıklar yaptı, işte sabah 4.30 da fln süt içicekmişim
oo sizin etkinlik daha güzelmiş canım :)
şimdiden iyi eğlenceler
sağolasın canım iyi geliyosun bana artık yemem akşam cips mips tarçınlı süt içicem ben de,şu 10 günü sabırla atlatmaya çalışıcam emeklerimiz boşa gitmeyecek sizin de şevkinizi kırmak istemiyorum çünkü burda yaza yaza artık birbirimizden de sorumlu hale geldik
kocacımın kilosu benim iki katım diyorum ki ben zayıflarken sen de zayıfla da yine iki katım kal yok diyo ben öğünümden veremem de spor yaparım anca bakalım napcak,bi de benden ara öğün duyuyo ya her dakka ara öğün yapcam ben diye habire kuru yemiş atıyo
oh oh yine vur patlasın çal oynasınlar iyi eğlenceler canım :)
Pazar öğlen döncem.
planlar süpermiş canım
ama sen ipin ucunu kaçırma gene tamammı
canım
bidahaki sevgileler gününe daha farklı gircen
yemek konusunda kaçırmam o kesin, içki konusunda da her zaman içtiğim gibi içicem zaten, değişmeyecek bişi.
bir dahaki sevgililer günündeki görüntümü merak ettim bak
öğle yemeğim 1 kase süzme mercimek çorba 2 kaşık ciğer sote 2 kaşık bulgr pilavı 1 kase yoğurt
ara 5 fındık 5 badem sade türk kahvesi
şimdi baharatlı yoğurt yedim
eve gitmeden 2 dilim kızarmış kepek ekmek sirkeli ve limonlu kırmızı lahana salatası yicem nasıl sizce ?
evet canım planımız hazır uygulabilirsek iyi olacak çocuk olunca ne olacağı belli olmuyor bu aralar sık rahatsızlanıyor kreşten dolayı
sende vermişsin yağdan ohh ne güzel böyle devam eder umarım
artık kivi, incir, su ile tolere edicem napayımm canım
en iyi kiloyu ben protein haftasında verebiliyorum
sabah sucuk-yumurta ikilisi maalesef yapılmaması gereken şey canım
ikisinden biri olsa sorun olmazdı
öğlen harika yemişssin
evet sen daha önce başka bi arkadaşa yazmıştın sucuk yumurta ikilisini ordan biliyorum.
akşam yemeğinide yazıyım
fırında yağsız karnabahar 1 kase tavuk çorbası , roka ve marulla salata az yağlı ve az tuzlu şu yağ ve tuzu salatada sıfıra indiricem
1 kaşık yoğurt ekmek yemedim.
akşam yemeği çok mu oldu ben kendimi şu an çok tok hissediyorum.
spor : öğle 1 saat akşam yarım saat yürüyüş.
beni oğlum da geçen kıs çok grip oldu bu sene hergün portakal mandalina sıkıp içiriyorum pek grip olmadı işe yaradı sende dene istersen
evet sen daha önce başka bi arkadaşa yazmıştın sucuk yumurta ikilisini ordan biliyorum.
akşam yemeğinide yazıyım
fırında yağsız karnabahar 1 kase tavuk çorbası , roka ve marulla salata az yağlı ve az tuzlu şu yağ ve tuzu salatada sıfıra indiricem
1 kaşık yoğurt ekmek yemedim.
akşam yemeği çok mu oldu ben kendimi şu an çok tok hissediyorum.
spor : öğle 1 saat akşam yarım saat yürüyüş.
canım, salatana yağ ve tuz koymadan yersen çok iyi olur çünkü 1 tatlı kaşığı yağ ve az tuz eklenmiş salatanın değeri sebze yemeğine eşittir.sebze yemen gerekiryorsa ve halihazırda yoksa yağlı salata tercihin olsun. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit, yememekle iyi yapmışsın, bir de ben becerebilsem ekmek yememeyi :) menün aşırı değil bence miden küçülmeye başlamıştır. spor da yapılmış daha ne olsun
Aksam yemegim bir kase musli ve 2 kucuk salatalik :) ya bisey sorcam normal çay (şekersiz ve limonlu) bisi yaparmi yani hani cay vucutta su tutuyor ya sekersiz ve limonluda ayni etkisi gosterirmi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?