Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ben bugün senin gibi öğün atladım. Baş ağrısı tuttu. Kan şekerim düştü. Sonra 2 burçak bisküvi 😁

Asiri acikirsam yemrk yiyene kadar bir kac beyaz leblebi atiyorum agzima cunku benimde sekerim var malum kilodan dolayi. Midemi dolduruyo ondan sekerimde dusmuyor tavsiye ederim.

Asiri acikirsam yemrk yiyene kadar bir kac beyaz leblebi atiyorum agzima cunku benimde sekerim var malum kilodan dolayi. Midemi dolduruyo ondan sekerimde dusmuyor tavsiye ederim.

Dün gece aç bıraktım kendimi opizza yüzünden zayıflama çayı içtim yattım sabah okulda okul sütü ohh son derse doğru dayanamadım ara öğün çocuklardan 2 tane çubuk kraker😃 öğlen 2 de yiyebildim yemek küçük bir dilim pizza😱😱bi yerim şişmesin die salata. Sonra baş ağrısı..cnm şekerli bişi istedi burçak bisküvi vardı. Ondan yedim 2 tane kepekli yazmışlar hainler üstüne kalorisi 1800 e kadar çıkıyormuş püff keşke çikolata yeseydim 😂 şaka tabii

kızlar canlar merabalar ve de iyi geceler :)
akşam yemeğim 1.5 dilim ekmek,kıymalı yumurta yağsız tuzsuz salata ve yoğurt
ara tarçınlı süt ve portakal ve de leslie 30 dk hepsi bu kadar yarın görüşeriz:)

Senî tebrik ediyorum. Ben bu hafta kilo veremicem die korkuyorum yaa cuma gelio😞

100 gr bile versek kardayız, almadığımız her kilo başarıdır. azimle, sabırla devam edicez ki zayıflayalım. benim de yavaşladı kilo vermem ama yılmak yok bedenimizle inatlaşıcaz ve kazanan biz olucaz. önce inanalım ki başarılı olalım

5. gunum bitti bugun diyette ve 2 kilo vermis bulunuyorum.
insallah bu azimle devam ederim.

günaydın canlar nasılsınız bakalım:)
yarın sonuç günü hem merak ediyorum hem de kıyafetlerimde bi bolluk hissetmediğim için umutsuzlanıyorum hadi bakalım
bu arada kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 yumurta va de çeyrek kk kadar peynir bu kadar

günaydınlar canlar akşam iki kepek ekmeği tost makinasında kızrttım bir tabak sirkeli limonlu kırm lahana salata arkasına bir soda
midem küçüldü sanırım o kadar şişiyorumki yemek yiyince dünyaları yemişim gibi akşamda misafir vardı şu hazır keklerden sadece bir çatal aldım 2 portakal ve bol su
kahvaltım 1 dilim kepek ekmek 1 kk kaşar peynir yeşillik domates yeşil biber

günaydın canlar :) bu sabah yine sirkeli suyumu içtim ve ardından 2 tane kivi yedim. şimdide ara öğünümde minik bir yoğurt yicem. yarını iple çekiorum acaba ne kadar kilo verdik ??? biraz aceleci davranıyorum daha 4 gündür diyetteyim ama merak işte :)))))

günaydın canım:)
ne güzel miden küçülmüş inşallah istediğimiz kiloya ulaşınca da böyle devam ederiz yoksa alırız verdiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…