- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 318
normal çay şekersiz içilirse diyete zararı yok; ama çay vücutta demir emilimini azaltıp demir eksikliğine neden olduğu için pek önerilmiyor.
Himmmm peki cok tesekkur ederimm :)
öğle yemeğimi şekersiz çay ve kahveyle geçiştirdim. ve ara öğünümüde meyveli minik bi yogurtla yaptım. akşamada ne yicem bilmiorum
yemek konusunda kaçırmam o kesin, içki konusunda da her zaman içtiğim gibi içicem zaten, değişmeyecek bişi.
bir dahaki sevgililer günündeki görüntümü merak ettim bak
Ben bugün senin gibi öğün atladım. Baş ağrısı tuttu. Kan şekerim düştü. Sonra 2 burçak bisküvi 😁
Asiri acikirsam yemrk yiyene kadar bir kac beyaz leblebi atiyorum agzima cunku benimde sekerim var malum kilodan dolayi. Midemi dolduruyo ondan sekerimde dusmuyor tavsiye ederim.
akşam yemeğim: yağsız, tuzsuz pişirilmiş tavuk, salata, tuzsuz ayran ve 1 dilim ekmek.
teşekkür ederim canım. yorulucam ama yine ya, neyse napalım herşeyin bi bedeli var:44:
Senî tebrik ediyorum. Ben bu hafta kilo veremicem die korkuyorum yaa cuma gelio😞
kızlar ben[/ 10 gündür diyetteyim diyetime 77.6 kilo ile başladım ve 3 kilo verdim74üm şuan hedef 60 kilo olmak diyete devam kızlar ]
günaydınlar canlar akşam iki kepek ekmeği tost makinasında kızrttım bir tabak sirkeli limonlu kırm lahana salata arkasına bir soda
midem küçüldü sanırım o kadar şişiyorumki yemek yiyince dünyaları yemişim gibi akşamda misafir vardı şu hazır keklerden sadece bir çatal aldım 2 portakal ve bol su
kahvaltım 1 dilim kepek ekmek 1 kk kaşar peynir yeşillik domates yeşil biber
Günaydın larrrrrrrr kızlar. .. keyifler nasıl bakalım ?
günaydın canım iyidir keyifler sen nerelerdesin bakalım görünmüyosun fazla :)
yarın bildirim günü ben de 2 gündür tartılmadım merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?