Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ya bu jillian ne zormuş ya 15dkda pestilim çıktı :) ee vücut ham olunca..20dkda bıraktım biraz ara verip 45 dk yürüdüm.ona devam etsem yürüyemecektim.akşamda 1 saat yürüsem tamamdır bugünlük sporum.bu arada yarın patates diyetine bende başlıyorum.1 hafta sonra arkadaşın düğünü var ne giderse kardır

Ben Azeriyim 19yasindayim 1,62boy 55kiloyum 50kilo hedefim ama bu 5kilo ne yapsamda gitmiyo,1hafta ne seker ne tuz ne yag ne ekmek hamur isleri yemedim ama ayni kilo 55.ne onerirsiniz?
Ha bide yaptigim tek spor ip atlamak,simdi balonda sisiriyorum ama ne ise yaradigni bilmiyorum)))))

Son düzenleyen: Moderatör:

Oğlum 6 ay 10 günlük. Ayran çok severim zaten :) şimdi yarım tabak karnıyarık yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim. Yeni taşındım buraya karşı komşu ıslak kek ve puding getirmiş bakışıyoruz :) yenemem lazımmmm
Sen ne kadar emzirdin cnm?

Canim ben 7 ay emzirdim cunku sutum sari ve yapis yais geldi bende kestim ben emzirdigimde sana anlattiklari yapiyodum bol bol bulguru yagsiz hasla ye canim

ben izleyince bile yorulmuştum,sen iyisin yine:) ben uzun zamandır spor yapmadığım için leslie ve yürüyüş ile başladım.45'er dakikadan 1,5 saat oooh mis daha iyisi sonraki zamanlarda inş.

ben izleyince bile yorulmuştum,sen iyisin yine:) ben uzun zamandır spor yapmadığım için leslie ve yürüyüş ile başladım.45'er dakikadan 1,5 saat oooh mis daha iyisi sonraki zamanlarda inş.
Peki kizlar arastirdinizmi jilian ile zayiflayanlari gozlerinize inanamiycaksin yapabilirseniz mutlaka yapin benim 3 uncuu gunum belimden 1 santim gitmistii

Canm bence herkes tabiki isteyen ilk 5 kilosunu verince koysun. Simdi koymanin pek anlami olmayacak gibi.simdi kendimiz cekelim 5 kiloyu verince yan yana koyalim bakalım ilk fotosunu kim koyacak ... biraz moral olur

Peki kizlar arastirdinizmi jilian ile zayiflayanlari gozlerinize inanamiycaksin yapabilirseniz mutlaka yapin benim 3 uncuu gunum belimden 1 santim gitmistii

ya sorunda orda zaten çok ciddi fark ediyo anladığım kadarıyla :) ama ben aşırı yoruldum yapmaya gayret ettim tam yapamasamda.2 günde 1 yapıcam elimden geldiğince.ne kadar fazla hareket etsem kardır :)

eğer gerçekse süper görünüyorlardı :) jillian biraz kondisyon istiyor benim gibi uzun zamandır spor yapmayan biri ona başlarsa yataktan 5 gün kalkamaz kıhkıh. 1 ay sonra da onu yaparım

Ya bana kizma da ben bugün diyetimi başarılı gecirmedim. ama yarın söz veriyorum yapıcam ...

Kizlar bu patates diyetinde meyve yasakmi salara felan iste?
Ha bide jilliani internetden izleyipmi yapiyonuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…