Ya bana kizma da ben bugün diyetimi başarılı gecirmedim.ama yarın söz veriyorum yapıcam ...
Evet canim netten izliyosun level 1 var 10 gun boyu yapiyorsun 2 level var onuda 10 gun 3 level var onuda 10 gungercekten cok guzel incwltiyo
Cok tesekkur ederim gercekten seni tanimadan sevdim cok incesin
Naptin ne yedin canim
Bu arada eger yarinda boxarsan cwza var sana .)))
Kiz soz veriyorum sana dikkat edicem. Öpüyorum seni ben kactim yarin görüşürüz tatlım
Peki kizlar arastirdinizmi jilian ile zayiflayanlari gozlerinize inanamiycaksin yapabilirseniz mutlaka yapin benim 3 uncuu gunum belimden 1 santim gitmistii
Gunaydin kızlar saglikli ve az kalorili günler diliyorum suan bebeğim icin kalktim birazdan yaticam kalltigimda tarrilicam bakalim ne kadar verdim
Günaydin kizlar bugün bi hafta oldu ama sadece iki yuz gram farketms ((( nerde yanlis
Dieytsiz spor yapiyorsan oyle olur ama yine de goruntun değişir
Dieytsiz spor yapiyorsan oyle olur ama yine de goruntun değişir
Kızlar cok muutluyum 400 gram gitmis 70.6 ciktim
BENDE VARIM...
zayıflamam gerekli mutlaka 10-14 kilo fazlalığm var ama 5 kilo versem bile kar kar..
eskiden zayıftım okula gidip geliyordum yol mesafesi kısa oldugundan yürüyerek vermiştim . ama şimdi çalıştıgım için ve sürekli oturdugum için hareketsiz kaldım ayrıca iş yeriyemekleri pide vs. çeşidi oldugu içinde hızlı kilo aldım şimdi zayıflamam lazım.. kendimden memnunum ama kilo ve karın bölgemden hiç memnun değilim. kimse verebilecegiimi düşünmüo ama ben kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?