- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
canım ben dikkat ederek ve tabi bunu sporla destekleyerek güzel sonuç alacağımıza inanıyorum :) az önce yeşil çayımı içtim şimdide kahvaltımı yapıcam.kahvaltıda ne çok abartıyorum nede az yiyorum.bu arada şu 30 dklık yürüyüş egzersiz videoları var hangisini tavsiye edersiniz kızlar.bende basen ve göbek var bel yokona göre bişey yapim diyorum.
Iki orta boy patatesimi yemis bulunuyorum
afiyet olsun, gidecek bu kilolar gidecek
Kiz biyere kaybolma yapicaz bu diyeti senle... bugun başladık
slm, eğer spora yeni başlıyorsan leslile güzel, hep spor yapıyor ve incelmek istiyorsan jillian 30 günlük programı var ama bu biraz ağır geldi izleyince
Canm benim burası bana güç verio... herkese teşekkürler kızlar. .. cuma gününe 74 olursam haftaya cumaya 72.500 sonraki hafta 71 sonraki hafta 69.500 :) ondan sonra gerisi corap sokugu gibi gidecek eminim ....
Canm hosgeldin aramıza. .. 7 kilo fazlan var cok degil 1 ayda bitirirsin verirsin.. gunde 1 saat sporunu yap aksam 7 den sonra bisey yeme ekmegi tatliyi kes tamam iste.. :) biz buraya yaptıkları mizi yazıyoruz sende bize katılabilirsin canmKızlar merhaba ben de yeni katılıyrm aranıza :) ben de 1,67 boyunda 67 kg yum hedefim 60 kg olmak.hep birlikte başarıcz inş.ben neler yapmalıyım bana da yardımcı olun lütfen.bu arada yaş:26 -6 yaşında bir oğlum var
Evet canm kafada bitirdim inşallah. . Nasil gidio ne yaptin bakalım. Kac patats yedin
Bu 5 günlük şok diyeti emzirenlerde yapabilir mi acaba? Bi haftada 5 gitse ohh derdim kalmaz valla ama benim kilomda 2 anca gider
Canim bence yapma ama cokta istersen patatesin yaninda marul sut yogurt ye yada patatesi salata yap soganli marullu falan hemde süt yapar sanada
Sütüm kesilirse Allah korusun bende akşam yemeğini keserim ve olmadı son çare yaparım. 2 aydır takıldı kilom bi atak yapmam lazım
Aynen canm .. bende aksam special k yemeyi düşünüyorum . Buarada balon sisirmek karin kaslarini calistirdigi icin karni dümdüz yapiomus :) :) gerçekten calistirdigi dogruda ne kadar etki eder bilemiyorum. Ama aklima geldikce sisiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?