Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

herkez yazmış ne yediğini bende yazıyım kahvaltı 1 yumurta 1dlim kepek ekmegi 1bardak 1 şekerli çayyy bu kadar

ohh afiyet olsun cnm şimdiden.
hakettin sen

sende hakettin bir haftada ekarde edersin
ben bu akşam yemeği işine bu hafta
kesin uygulamam gerekiyor:26:
haftaya pazartesi sendrom yaşamıyım
pazar kahvaltılarına hiç hayır diyemiyorum özene bözene
hazırlıyorum zaten benim pazarlar kesin 2 öğün oluyor

olsun cnm, geç kahvaltı olunca, öğlen yemeği ile birleşiyor. Sorun yok. Olsa zaten kilo veremezdin.
Bu haftaiçi dikkat edersin, haftasonu kaçamağına yer olur

Hoşgeldin cnm zaten tatil sana süper motive gelmiştir hic canini sıkma regli olduktan sonrada zaten birden gitcek kilocuklarin zaten burda gayet düzenli ve bilincli beslenenlerdensin hemn toplarsin kendini ohhhh sefamolsun de gec 0dan basliyomus gibi heycanla devam cnm :)

o kadar bozmalar da olur artık canım hayatımızdaki hangi şey full istikrar gidiyo ki bu gitsin,e zaten istediğimiz kiloya ulaşınca da kaçamak yapmıycakmıyız biz yani
vucut da alışsın böyle şeylere yoksa cuup geri alırız kilolben sana güveniyorum pınarcım herşey güzel olcak :)

canlar öğle yemeğim 1 kase çorba,sebze yemeği,yağsız tuzsuz limonlu salata ve 2 çatal da fırında makarnadan aldım

Hepimize Günaydın cnlar gayet dinc ve güzel birgune basladim kahvaltim domates biber cay ekmek azda fındık ezmesi aradada tarçınlı süt

afiyet olsun canım bu fındık ezmesini hiç yemedim diyette sıkıntı çıkarıyormu sana

canlar öğle yemeğim 1 kase çorba,sebze yemeği,yağsız tuzsuz limonlu salata ve 2 çatal da fırında makarnadan aldım

afiyet olsun canım bende nerdeyse hergün çorba salata yoğurt yiyiorum arada sebze yemeği güzel çıkarsa yiyorum

canım şu an bende regl ama tartıda 64 üm tartıldım sabah
bitince düşecekmi dersin:44:

Teşekkür ederim canım,
Zaten psikolojik olarak canım hiç yemek de istemio.
Belki de iyi oldu bu kaçamak bilemiyorum.
Bu haftaki kilom gerçeği yansıtmayacak, o yüzden hiç tartıya bile çıkmayacağım.
Regl im bitsin, o zaman tartılcam, hem o zamana kadar da vücudumu tekrar diyet moduna sokmuş olurum.

aynen canım, zaten bu geçen 3 günde, diyetim bitip hedef kiloya ulaşınca neler yiyeceğimi gördüm, aynen eski düzene devamm edecekmişim, ee o şekilde biz yine kiloları alırız tabii.. Bu nedenle arada bir özlenen şeyleri yemek lazım ki, sonunda saldırı olmasın.
Herşey güzel olsun artık hepimiz için de

aynen canım şimdi yedim
yemeğimi üstünede yoğurt yiyorum
pırasa yemeği ve salata
akşam yemeklerinden vazgeçebilsem:26:

afiyet olsun canım, güzel bir öğün olmuş. Ben pırasa sevmiyorum yaa:44::44:

akşam ye cnm ye de salata yoğurt fln ye, tümden kesme, çok aç bırakma vücudu, sanılanın aksine yağ yakmazsın ki o zaman

bi kaç diyetisyeni okudum
sanılanın aksine akşam öğününü mutlaka atlayın gece
vücut yediklerinizi öğütmek yerine
gençlik genlerinizi harekete geçirsin diyo
akşam yemek yemek yaşlandırır yazıyor
bide peygamber efendimizin beslenme
şeklini araştırdım aynen bu şekilde günde 2 öğün besleniyormuş
çok ilgimi çekti

aynen canım işyerinde de öyle evde de ben çorbayı mutlaka bulunduruyorum buraya katıldığımdan beri de salata ve yoğurt da vazgeçilmezim oldu

benimde her yemekten sonra hemen yoğurt kaşıklıyorum
bi yerde okudum burdamı başka bi yerdemi hatırlamıyorum
kadının biri tatlının üstüne bile yoğurt yiyoruş çok ilgimi çekti
kilo almıyormuş

Çok sıkta kacamak yapmamak gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…