Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Hoşgeldin canım benim. .. ozlemezmiyiz hic seni... sen gelince topigimze hareket gelio . . Sen hiccc Canini sıkma tatlım. . Üç dört güne bütün hepsi gidecektir... seni seviyoruz :)

Valla kızlar buranin gücünü bugun daha iyi anladım hafta sonları buraya vakit ayiramiyoruz hemen motivemiz düşüyo iyiki burdasiniz iyiki burdayim çok etkisi oldu buranin bana bugun sizleri burda gördüm ya hemn enerjim yükseldi saolun varolun :)))

canım sefan olsun, ne güzel gezmiş eğlenmişsin. bu günden itibaren dikkat edersin olur biter. 3 günde kilo alacak değilsin ya, sadece verememiş olabilrsin. onu da bu hafta düzene koyarsın. hiç canını sıkma. sanki diyetin ilk günüymüş gibi düşün ve davran.

aynen canım hafta sonu benim de motivem düşüyo buranın gücü çok fazla,sanki eksik öğünleri tamamlıyo gibi tok hissettirme gücü var,birlikte olunca mucizeler çıkardık ortaya

akşam var akşam var
akşam 6-7 de yemek var, 10-11 de yemek var.
bence akşam erken saatte yenilen hafif yemek uyuyana kadar gider
o yüzden dedim.
sen dene tabi ki canım.

aynen canım hafta sonu benim de motivem düşüyo buranın gücü çok fazla,sanki eksik öğünleri tamamlıyo gibi tok hissettirme gücü var,birlikte olunca mucizeler çıkardık ortaya

Harbidenya esim şokta dun arkadaşlarla beraberdik herkes götürdü ben yarim balik salata yedim hayatta dışarı cikinca ben saatlerce ondan bunda azima atar dururum suyumu aldim yanima onlar muhabbet yemekler ben suya devam eve geldik sasirtiyosun beni dedi durduk yere ayyy cok mutlutum ya

teşekkür ederim canım
aynen bu hafta cezalıyım

şaşırsın şaşırsın, iyi olur ona da

akşam var akşam var
o yüzden dedim.
sen dene tabi ki canım.

ben de sana katılıyorum pınar'cım. akşamı atlayınca 22.00'da mutfakta ne yesem diye dolanmaya başlıyorum ve en fazla yarım saat sonra bir şeyler yemiş oluyorum. ama 18.00 gibi yersem akşam rahat geçiyor.

akşam var akşam var
o yüzden dedim.
sen dene tabi ki canım.

çok düzensiz tutmam tabe canım
ben bazen yemiyorum çünkü öğlen arıyorum yemeği ama
akşam aramıyorum yemeği
bu hafta haftasonu için ceza vermiş gibi olsun
gene baktım başım falan dönmeye başladı yerim tabe

e hadi bakalım, dene öyleyse,
bayılmazsın umarım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…