Bende kopyalayip attiksiyahsev buldum listeni canım kolaymış uygulaya bilirim
2ayda 60a bile ulasirsin azim ve hirs en azindan bi sebebin var her aldigin lokmada giyeceyin sik elbiseyi ve resimdeki guzel anneyi dusun basarirsin tatlim)bende sizlerleyim kızlar.. kılo 72tam 2 ay sonra oglumun dogum gunu ve ben bu sefer gögsumu gere gere fotograf cekılebılmek ıstıyorum ( yarın sabah baslıyorum bende dıyete...
Bende kopyalayip attik
Uygula uygulayan tum yakinlarim faydasini gordu dilerim sende faydasini gorursun,ama kacamak yapmayib bunu tam uygularsan kilo verecegine eminim))
4. gün olan ne anlamadım :)
Ben Azeriyim turkcesini bilmiyorum
Ama qaliba sizin lor peynir uzerine yaziyo yagsiz diye
Internetde yaz tvaroq ve ya kesmik bulacaksin,turkesini anlarsan yaz bizde bilelim:)
lor peyniri ya da çökelek sanırım :)
slm kızlar, kahvaltıda peynir,zeytin, domates, haşlanmış yumurta ve 3 dilim ekmek yedim. ara öğün yeşil çay içtim birkaç saat sonra portakal yedim. 45 dakika yürüdüm. akşam çorba, tavuk, salata, yoğurt ve 3 dilim ekmek yedim. eşime de fotolarımı çektirdim. öncesi sonrası yapcaz ya kıhkıh.
Cok yemiyomusun biraz?°_0
Ben bunlarin yarisini yemeden kilo aliyorum amaaa
ekmek canavarıydım ben, her öğün yarım ekmek yiyordum şimdi 3+3+2 dilim :) tuz ve yağ kullanımına da özen gösteriyorum. bir kg sebze yemeğine 1 yemek kaşığı yağ ve sadece salçanın tuzu, başka eklemiyorum. spor da yapıyorum. pazartesi başladım diyete 1 kg gitmiş ki bir de regl oldum normalde vücut kilo tutarmış regl öncesi.
MasAllah,gelen hafta her ogunden 1dilimide azaltsan super olur ama:)
Annem soyluyorki regl doneminde 2kiloya kadar artim olurmus)
Evet enbi sevdiyim ekmek,tum cesit ekmeyi seviyorum hic bi sey vermesinler ekmek ve su yeter bana o derece,bide cok su iciyorum seviyorum
Ama sorunum spora baslayali vucudum sikilasdi ama kilom artdi nedenini anlamadim;(
Tesekkurler tatlimbu benim diyetisyene gidip devam etmediğim listemdi. 10 gün sonra ekmek azalacak
neden kilon artmış diye beyime sordum ve dedi ki : sporun ağır ise kas yapmaya yönelik olurmuş.yağ dokusu yanmadığında proteine döşünerek kasların şişmesine neden olurmuş. sporu yağ yakmaya yönelik yapman gerekirmiş. yürüyüş - koşu gibi.
Tesekkurler tatlim
Spor dedigim gunde 500_1000_1500olan ip atliyorum ve ya dans ediyorum gobeyim falan yok aslinda belim 65 gogus 89 popo 90
Ama kollarim biraz tombul iste 50kilo olursam belki gider diye calisiyorum iste(
ne güzelmiş işte, ben de benim gibi domuşuksun sandım :)
Domusuk ne demek?
Pek disarda kosamiyorum abim kiskancda sadece ev ve universite calisiyorumki metrobusden sonra otobus yerine yuruyup geliyim eve,
5kiloyu bu diyete yani patatesle veririm insAllah
Olmazsa 6ayim bu ay bitecek kendi diyetimi uygularim artik
Ama sizlere hayranim gerci ben cocuk dogursam her halde 80i bulurum,bekarken boyleysem
domuşuk tombiş, tonton, şişkoya yakın demekargo bir söylem
http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g farklı videolar da var onları da inceleyebilirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g farklı videolar da var onları da inceleyebilirsin.
Guzelmis Turkceme yeni soz eklendi:)
Tesekkurler izlerim :*
ahşamın heyre galsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?