Allah cocugunuzu anali babali mutlu saglikli buyutsun insAllah
MasAllah yeni anneye gore kilonuz guzel yine insAllah yakinda istediyniz kiloya kavusursunuz
ahşamın heyre galsın
Ben de katılmak istiyorum 15 yaşındayım ama zayıf olmak istiyorum şu anda yediklerime dikkat ediyorum incelten tayt, lahana yağı kullanıyorum ve spor yapıyorum önerileriniz varsa lütfen söyleyin
Ben de katılmak istiyorum 15 yaşındayım ama zayıf olmak istiyorum şu anda yediklerime dikkat ediyorum incelten tayt, lahana yağı kullanıyorum ve spor yapıyorum önerileriniz varsa lütfen söyleyin
Benim eşimde iran azerisi
Ben patates diyetindeyim hosgeldin benimde 5kilo fazlam varMerhabalar ben burada yeniyim :) beni de alin araniza en az 5 kilo vermem gerekiyor neler yapiyorsunuz birlikte yapalim
o diyet Nasil acaba ise yariyor muBen patates diyetindeyim hosgeldin benimde 5kilo fazlam var
o diyet Nasil acaba ise yariyor mu
Kızlar herkese Günaydın. .. Bugün kilo bildirimi yapiyoruzz.. herkes su sekilde bildirimini yapsin lutfen kizlar
Baslangic kilo:
Bu sabahki kilonuz:
Haftaya cuma icin hedef kilonuz
:
Bekliyorum kizlar ....
baslangic kilo 61.5 bu sabah ki kilim 61.5 :) haftaya cuma hedefim 58-57Kızlar herkese Günaydın. .. Bugün kilo bildirimi yapiyoruzz.. herkes su sekilde bildirimini yapsin lutfen kizlar
Baslangic kilo:
Bu sabahki kilonuz:
Haftaya cuma icin hedef kilonuz:
Bekliyorum kizlar ....
Selamselam kızlar ben yarın başlayacağım inşallah bugün iş yerimdeyim ve işlerim çok yoğun hem tartı almadım kaç kiloyum bilmiyorum en son 73 düm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?