Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar simdi bir adet orta boy yesil elma yedim ... yarin sabaha kac gr gidecek coook merak ediyorum .. elmayi da saat gec olmadan yiyim de gece karnim acikmasin die yedim.. :)

Bende 2tane kayisi yedim kuru duydugma gore zayiflamada yardimci bilemiyorum)
Yarin erken sinavim var o yuzden patates yerine 1kac tane kayisi ve yasemimli yesil cayimi icecegim
Oglen yine patates

Sabah tartila bilsem yazarim,

Annemler diyet yapmami istemiyorlar,gidip markette ne tatli bulmussa almis yaa lokumlar sekerler bilmem neler ne zaman diyet yapsam annem guzel yemekler pisiriyor,yapmasam sevmediyim yemek bu nasil adalet yaaa,ama pes etmek yok

iyi akşamlar beni de alın aranıza :)

27 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var
doğum kontrol haplarından dolayı kısa sürede 20 kilo aldım birden
sonra durdu kilo almam çok uzun süre aynı kiloda kaldım hayatımda ilk defa diyet yaptım 8 kilo verdim sonra birazını aldım şimdi kaç kiloyum bilmiyorum tartım bozuldu ilk işim yeni bir tartı almak olacak belki de bu aralar kilo vermişimdir görenler öyle söylüyor :)

Iyi aksamlar
Sende bizim gibi patates diyeti yada benim yazdigim diyeti uyqula hangisi uygunsa iste
InsAllah kisa surede zayiflarsin))
Benim tartimda bozuldu harcliklarimdan biriktirip almisdim 4ay gecdi bozuldu(

Iyi aksamlar
Sende bizim gibi patates diyeti yada benim yazdigim diyeti uyqula hangisi uygunsa iste

Iyi aksamlar

ben sabahları bir bardak süt içiyorum öğlen salata ve yanında bir tabak yemek ne olursa akşamları işte kaçırıyorum ve ekmek yemiyorum uzun zamandır göbeğim ve basenlerim var masa başı işim spor yapabilsem iyi olacak

Ama yazdigim diyeti istede uygulaya bilirsin bence,hazirlayip ise gotur mesela,zaten 3ogune bolunuyor
Ise giderken ya gelirken otobusden cabuk in yuru,merdiven kullan,sut yagliysa zayiflatmazki ama,salatayida aksam yesen daha guzel olur,
Allah yardimcin olsun

iş yerim evime 15 dakika uzaklıkta sabah yürüyerek gidiyorum akşam eşim alıyor korkuyorum akşamları yürüyemem her öğlen anneme çıkıyorum asansör yok zaten ama 3. kat bakacaz artık senin tarifi daha okumadım kaçıncı sayfada yazıyor

bende sizlerleyim kızlar.. kılo 72 tam 2 ay sonra oglumun dogum gunu ve ben bu sefer gögsumu gere gere fotograf cekılebılmek ıstıyorum ( yarın sabah baslıyorum bende dıyete...

Eyer yazdiklarima harfiyen uyarsaniz gercekten ise yarar sizde daha fazla 70uzerindeyseniz 4kiloyu fazlasiyla verirdiniz
Universiteden arkadasimda uyguladi 74kilodan 69a indi
1ci gun
6tane yumurta mesala 2sabah,2oglen 2aksam ve gunde 2fincan kusburnu cayi,ve istediyniz kadar yesil cay
2ci gun
3 kutu ton baligi (marketlerde varya demir kutuda ne diyonuz bilmiyom)ve 2fincan kusburnu cayi
3cu gun
Yarim tavuk haslama ve 2fincan kusburnu cayi
4cu gun
Turkcesini bilmiyorum,rusca tvaroq 3tane yagsizindan ve 2fincan kusburnu cayi
5ci gun.
6tane haslanmis patates ve 2fincan kusburnu cayi
6ci gun.
6 dilim kirmizi et haslama ve 2fincan kusburnu cayi
7ci gun
Istediyniz kadar meyve ve 2fincan kusburnu cayi(muz ve uzum disinda)
8ci gun.
Istediyniz kadar sebze ve 2fincan kys burnu cayi
9cu gun
Istediyniz kadar yogurt ve 2 fincan kusburnu cayi
10cu gun
Sadece kusburnu cayi

Yag ve tuz yasak,ama tatlandirici gibi kayisi uzum gibi kuru meyveler yiye bilirsiniz cayla beraber.ve biraz egzersiz gitti kilolar.ben o zaman egzersiz bile yapmamisdim.

bende sizlerleyim kızlar.. kılo 72 tam 2 ay sonra oglumun dogum gunu ve ben bu sefer gögsumu gere gere fotograf cekılebılmek ıstıyorum ( yarın sabah baslıyorum bende dıyete...

bende bugün geldim sayfaya sende hoş geldin inşallah beraber başarırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…