çok güzel olur hakikatenben kafaya koydum yapıcam bu işi! aman nasılsa zayıflarım diyebilecek noktayı çoktan geçtim.1.73 boya ideal kilom 64-65'miş diyetisyenim öyle demişti vaktin birinde :) diyetisyene gittiğimde 8 kilo fazlam vardı uygulamadım. şimdi ise iki katı fazlam var ve artık kaçacak yerim kalmadı. hep birlikte başarıcaz inşallah.
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin, öğle 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek (kahvaltıyla arada fazla zaman olmayınca acıkmadım), arada kuru kayısı, yeşil çay, meyve, akşam da 4 köfte,salata, yoğurt, 2 dilim ekmek yicem.
leslie ile 45 dakika yürüdüm.
hepimize zayıf günler diliyorum.
InsAllah canim 5 kilo yeter)
Bu egzersizi sen kac gun yapiyosun haftada 3kez yetermi?
kızlar bende 67 geldim sabah aç karınla bende 50 ye kadar inmek istiyorum eşime çok pis kapak yapmak istiyorum herkez her cuma yazacakmı buraya günlük neler yaptıgımızda yazalım her hafta bilgi almak istiyorum herkezin yazdıgını okuyorumda:)
bilemedim ki şimdi :/ ben de salı günden beri yapıyorum :) istediğim kiloya gelene kadar da haftada 5 kez yaparım
Tesekkurler tatlim anladim,o zaman bende en az 3_5gun yapayim,bu kilo almayi da onler cok guzel,zor deyil hatta cok kolay hic yorulmuyorum ama bikiyorum 45dakika gecmek bilmiyoki(
Ben sinavlarimi calisayim geceniz xeyre)yarin gorusmek dileyiyle
MasAllah 13 kiloyu 1 haftaya nasil verdiniz?yani ne diyeti uyguladiniz?azminize hayrab kaldim
Ben 11kiloyu yavas yavas 10ay gibi verdim kaldi 5kilom
Haha cnm ne 1 haftası 5 ayda verdim :) akşam akşam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. Başlangıç 76 kg geçen hafta 63.2 ydi kilom yazdım ya cnm geçen hafta diye :)
yanlis anlamisim tatlim,masAllah yine iyi olmus ,simdi 50lere inme zamani bu kilolardan kurtulacagiz,yaza guzel siki bi vucutla girecegiz insAllah)
Başlangıç kilom 75.400 .. bir ay sonra hedefim inşallah 65 olmak..
Arkadaşlar ben de 20 yaşındayım. Çok bi fazlam da yok ama bir türlü irade gösterip kilo veremiyorumBenim sporla beraber bölgesel zayıflamam gerekiyor. Size bir teklifim olacak :) whatsappınız varsa bir grup kuralı orada tanışalım kaynaşalım ve her gün neler yiyip neler yaptığımızı konuşalım. En azından birimize karşı bir sorumluluk hissedersek belki daha devamlı olabilir. Numaralarınız bana özelden yazarsanız grup kurup sizi ekleyebilirim bence güzel olur ne dersiniz
1 ayda 10 kilo vermek zor. Bende 9 ay once dogum yaptim. Boyum 168 kilom 71 dogumdan bayagi kilom kaldi. 56 kilo olmak istiyorum. Ama nasil olacak bilmiyrm
Hadi ya su gazim gecmeden baslayalim lutfennn :) telefon numarani bana ulastirabilirsen baslayalimYa whatsapp iyi fikir bence. Baya destek olur. Mersin'de bi diyetisyen ayda 750 tl demişti o da telefonla da destek oluyor diye. Biz neden yapmayalım.
18 kilo aldim ama yemedim sistim. Sezaryen oldum. Dogumdan sonra 8 kilo direkt gitti. 40 ciktiktan sonra adet gormedim 9 oldu hala tik yok 71 kiloyum suanKaç kilo aldın doğumda? Bir de sezaryen mi ve adet oldun mu? Adet olunca az da olsa kilon düştü mü
hoş geldin, konu sahibi zordeğil kilo bildirimini her cuma olarak belirlemiş, yediklerimizi sporumuzu da her gün yazıyoruz. seni de bekleriz. birlikten güç doğar.
herkesin whatsapp erişimi yoksa facebookda gizli grup da kurabilriz. Paylaşımlar yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?